Explay Golf mobilni telefon - pregled, funkcije in pregledi

Ali lahko moderna oseba živi brez pametnega telefona? Najverjetneje ne. Letno se trg mobilne opreme dopolnjuje z novimi modeli. Vendar pa obstajajo take naprave, ki še v nekaj letih še vedno pritegnejo pozornost določene kategorije kupcev. V tem članku bomo govorili o telefonu ruskega podjetja Explay Golf. Cena je glavna, vendar ne edina, njegovega dostojanstva. Na začetku prodaje (v letu 2013) je naprava v srednjem segmentu zasedla nišo. Njegova vrednost se je gibala v 4-6 tisoč rubljih, kar je pritegnilo pozornost večine kupcev. Dobra kombinacija cen in funkcionalnosti je proizvajalcu omogočila, da je v svojem razredu zasenčila številne konkurente. Za danes, napredne uporabnike, seveda, njene zmogljivosti se bodo zdele šibke, vendar ne smemo pozabiti, da je bil pripomoček izdan pred petimi leti. In že potem je bil opremljen z dobrim procesorjem, dostojnim zaslonom, litij-ionsko baterijo. Vse to skupaj omogoča uporabniku, da se zanaša na dobre rezultate. Izdelovalec pametnih telefonov je namestil operacijski sistem Android 4.2 Jelly Bean. Združljiv je z velikim številom aplikacij. Na voljo so tudi posodobitve "po zraku". To pa po drugi strani olajša postopek delovanja. Vmesnik je preprost, intuitiven, tako da lahko razvrstite meni kot otrok, kot tudi starejša oseba. Torej, čas je, da začnete podroben pregled značilnosti telefona Explay Golf.


Paket in komplet

Škatla, v kateri je pametni telefon pakiran v značilnem sloguPodjetje Explay. Brez mavričnih barv, poudarek je na naravnosti in naravnosti. Kartonska embalaža, mat. Na sprednji plošči ni slike, ampak slika telefona. Najverjetneje je proizvajalec želel poudariti zaslon. Če želite to narediti, je pokazal diagonalo in opozoril v velikem številu svojo velikost - 45 ?. Pod to sliko je napis "pametni telefon". Ime pripomočka je naslikano na levi strani. Nad njim so informacije o podpori dveh "semikel". In bližje desni strani zgornjega dela škatle, natisnjenega logotipa podjetja. Obstajajo tudi kratke značilnosti, serijska številka in podatki proizvajalca. Vsi napisi in slike pametnega telefona so prikazani v beli barvi. Izstopajo dobro na svetlo rjavem (kartonskem) tonu.

Zdaj je čas, da pogledamo v škatlo. Ko ste odstranili zgornji pokrov, lahko takoj vidite pametni telefon. Pakirano je v prozorno embalažo. Leži na posebni kartonski osnovi. Če ga dvignete, boste imeli dostop do garancijske kartice. Pod njim je baterija. Explay Golf je napolnjen z mikro USB polnilnikom, tako da komplet vsebuje napajalnik in kabel. Poleg tega standardnega sklopa, proizvajalec tudi v škatlo slušalke. Res je, da računate na vakuum ni vredno slušalke vstop ravni. Toda njegove prednosti vključujejo dejstvo, da imajo gumb, ki vam omogoča, da odgovorite na klice. Na dnu paketa je kratek uporabniški priročnik. Pri opisu opreme je treba omeniti, da je vsak element skrbno zapakiran v pregleden celofanpaket

Videz

Modul Explay Golf se zdi navzven privlačen. Ohišje je popolnoma plastično. Oblika je pravokotna, vendar z zaobljenimi vogali. Zadnja plošča ima tudi rahlo zaokroževanje, ki vam omogoča vizualni pogled na telefon že zdaj. Ko govorimo o debelini, je 11 mm. Kaj lahko rečemo o drugih parametrih? Dolžina telesa doseže 139 mm, v širini pa 69 mm. Po eni strani se za 45-palčni pametni telefon takšne velikosti štejejo za velike, vendar je treba upoštevati, da pred petimi leti, brez okvirjev, še posebej v nizkocenovnem segmentu, ni bilo mogoče niti sanjati. Ta naprava po bateriji tehta 152 g, kar je precej dobro. Na sprednji strani je vse precej standardno. Na dnu je nadzorna plošča s tremi gumbi. Central izvede funkcijo "domov", desno - nazaj, levo - pripomočki. V zgornjem delu, poleg dinamike lukenj, odstranite senzorje in "okno" prednje kamere.
V hrbtu ni nič nenavadnega. Pokrov je izdelan iz mat plastike, nekoliko grobega. Zato telefon ne zdrsne v roko in med delovanjem ne zbira prstnih odtisov. Objektiv fotoaparata se nahaja na vrhu središča. Na levi strani je prišla bliskavica. Pod proizvajalcem je postavil svoj logotip in pod luknjo za zvočnik. Zadnji pokrov se enostavno odpre. Na desni strani je poseben utor. S poglobitvijo prsta je mogoče ujeti pokrov in ga odstraniti. Kaj je pod njim? Sevedapod baterijo. Nad tem oddelkom so prikazani reži: dve pod "sedem", med njimi - za pomnilniško kartico. Na vrhu so priključki Micro-USB in avdio. Spodaj je le majhna luknja za mikrofon. Če želite prilagoditi glasnost, se tipka prikaže na levi strani, za zaklepanje pa desno, kar se za mnoge uporabnike zdi nerodno. Toda vsa stvar je v navadi.

Zaslon

Kot je navedeno zgoraj, se v tem modelu pametnega telefona uporablja 45-palčni zaslon. Prenaša 16 milijonov barv. Dovoljenje, kot za takšno diagonalo, zadostuje. To je 854 x 480 slikovnih pik. V Explay Golfu je zaslon na dotik visoke kakovosti, senzor se hitro odzove na tisk. Na voljo je možnost večkratnega dotika. Kaj pravijo uporabniki o tem zaslonu? Kljub svojemu proračunu ta pripomoček odlično prenaša sliko. Prenos barv na visoki ravni. Vse izgleda zelo realistično. Širok razpon svetlosti. Telefon bo udoben za uporabo, tako pri močni svetlobi kot v popolni temi. Prilagoditev lahko opravite ročno ali pa izberete samodejno nastavitev. Uporabniki verjamejo, da je zaslon primeren za brskanje po internetu, branje knjig in iger.

Kamere

Kaj je pametni telefon brez kamer? Sodobnemu uporabniku so zelo potrebni. Navsezadnje so pogosto situacije, v katerih je nujno potrebno nekaj časa. In potem, ko gre za pomoč pametnih telefonov. Kakšne so lastnosti optike v tem modelu? Za začetek upoštevajte zmožnosti sprednje kamere. Malo verjetno je, da bi se s kakovostnim posnetkom izkazalo,ker je opremljen z majhnim senzorjem ločljivosti. Je samo 03 megapikslov. Toda za komunikacijo na videu bodo njegove značilnosti več kot dovolj. Glavni modul kamere je veliko boljši. Treba je omeniti, da je poleg ločljivosti 5 milijonov slikovnih pik, proizvajalec opremljen z dobro bliskavico in samodejnim ostrenjem. Zahvaljujoč tem možnostim, fotografije pridejo ven, čeprav ne profesionalne kakovosti, ampak celo zelo dobre.

Explay Golf: baterija

Pri izbiri pametnega telefona večina kupcev upošteva zmogljivost baterije. Treba je omeniti, da je to pravilno. Ker mobilna naprava ne sme biti povezana z vtičnico. Kateri element proizvajalca je uporabljen v tem modelu pripomočka? Za avtonomijo ustreza bateriji 1600 mAh. Izdelana je iz litij-ionske tehnologije. Proizvajalec trdi, da ta baterija zagotavlja dolgo življenjsko dobo brez ponovnega polnjenja. Vendar pa v pregledih lahko preberete naslednje informacije, ki navajajo, da ko dobite vse funkcije telefona, lahko pričakujete največ en dan in pol. Slabo ali dobro, vsakdo se mora sam odločiti.

Specifikacije Explay Golf

Strojna platforma pametnega telefona temelji na dvojedrnem procesorju znane kitajske družbe MediaTek. Odvračamo od teme, vendar opažamo, da so taki čipi naprednejši in se še vedno uporabljajo v sodobnih pripomočkih. Tip računalniških procesnih modulov - Cortex-A7. Pri pospeševanju do maksimuma dajejo frekvenco 1300 MHz. Na uspešnosti prav tako pravi količino RAM-a. V temnaprava je izvedena 512 MB. Za kaj je sposobna platforma? S praktično vsemi nalogami lahko pametni telefon popolnoma ravna. Videoposnetek se predvaja brez obešanja, igre se zaženejo, vendar ne zahtevajo veliko virov. Prav tako ni težav z aplikacijami. Vgrajen pomnilnik za pametne telefone je samo 4 GB. Vendar pa ni treba motiti časa. Dejstvo je, da je proizvajalec zagotovil režo za razširitev pomnilnika. Lahko namesti flash pogone do 32 GB.

Recenzije

Kaj je torej z lastniki Explay Golf? Večina komentarjev kaže pozitivno razpoloženje. Mnogi so prvotno dvomili o velikosti telefona. Vendar pa se je med delovanjem izkazalo, da je uporaba zelo priročna. Kljub teži lahko pripomoček nosite v vsakem žepu za oblačila. Prav tako se odlično prilega v majhno torbico. V zvezi s primerom je bilo podanih nekaj pripomb. Nekateri so verjeli, da je precej spolzka. Zdaj pa ni težko kupiti primer. Da bi zagotovili, da telefon ne bo pomotoma zdrsnil, lahko uporabite silikonsko ali plastično blazinico.

Koristi

Še naprej govorimo o vtisih lastnikov pametnih telefonov Explay Golf, zato je treba poudariti nedvomne prednosti. Upoštevajte, da jih je veliko. Prva in najpomembnejša stvar, kot smo že omenili zgoraj, je cena. Še posebej privlačna je po študiju značilnosti. Tudi pozitivni vtis je bila kakovost izdelave. Je na visoki ravni. Telo je robustno, zanesljivo izgleda. Druga velika prednost te naprave je dober prikaz. Njegovalastnosti ne dopuščajo nelagodja pri vseh načinih uporabe. Tudi prednosti lahko pripišemo funkcionalnosti. Vendar pa je treba to merilo ovrednotiti z izračunom datuma izdaje telefona.

Slabosti

Že se je zgodilo, da imajo vsi pripomočki svoje pomanjkljivosti. Žal je tudi danes težko najti telefon, ki brez izjeme izpolnjuje vse uporabniške zahteve. Da bi resnično ocenili zmožnosti pripomočka, je treba paziti na pomembnost slabosti. Kakšne so slabosti tega modela? Večina uporabnikov je opazila, da je v meniju fotoaparata proizvajalec zagotovil nekaj načinov fotografiranja. V nekaterih pripombah so bile tudi pripombe glede pogojev avtonomnega dela. Vendar pa je v tem merilu, kot pravijo, gledaš kaj primerjati. Nekateri sodobni pametni telefoni ne morejo zdržati niti en dan pri visoki obremenitvi, ta model pa lahko dela 35-38 ur. Na žalost je kakovost govorcev še daleč od želenega. Med predvajanjem glasbe ali melodije zvonjenja med dohodnim klicem prek glavnega zvočnika se zvok precej tiho. Prav tako so uporabniki opazili, da telefonski imenik ne prikazuje celotne številke naročnikove številke, saj se preprosto ne ujema z linijo. In to prinaša nekaj nevšečnosti.

Povzamemo

Na splošno je Explay Golf odličen model za ruskega proizvajalca. Na voljo sta dve barvni možnosti. Prva je črna, primernejša za močan del človeštva. Druga pa je bela. Izbirajo jo ženske. Vmesnik je intuitiven, zato so težave z njimupravljanje ne bo. Uporabniki so še posebej zadovoljni z optimalno vrednostjo denarja.

Sorodne publikacije