Quest "Nestrpljivo sveto", Skyrim: opis, mimo

Če imate starejših svitkov V: Dawnguard je dodal, ste verjetno obiskali lokacijo, imenovano Cairnske duše. Iz naslova je jasno, da je to svet ujetniških duhov in tu pridejo le gospodje črnih duš. Portal, ki vodi v mračno kraljestvo mrtvih, se nahaja v Volkhovarjevem gradu. To je mogoče zaznati med iskanjem "V zasledovanju lune". Skupaj v Kairu si lahko ogledate štiri virtualne uganke. V članku je predstavljen opis prehoda z naslovom "nestrpni sveti".

Kratek opis

Ko Dovakin pride v Cairnovo prho, lahko naleti na nepoškodovano dušo lutke, ki se imenuje jayub. Ta duša bo prosila protagonista, da najde ducat strani prvega zvezka svoje avtobiografije, ki so bile razpršene z višine po vsej lokaciji.


Opomba: če dodate strani s konzolnimi ukazi, igra ne bo posodobljena, kar pomeni, da strani Opus Jyub ne bodo postale gostje.

Biografija Jyube

Glavni junak prizadevanja "nestrpni svetniki" je enoprsta lutka Jub. Prvič se je pojavil v tretjem delu legendarnega vesolja Stariji Scrolli. Skupaj s protagonistom je prispel na otok Wardfengell. Znano o njem je bilo malo: najverjetneje je bil tat, toda ni bil sestavljen v Guild of tatovi. Po govoricah je bil Juub ubit med krizo v Obilionu. Toda o njegovi smrti je Jyubina duša pripravljena povedati Dovakinu 200 let kasneje: preselil se je v Sirodil, kjer je bildaedra, ki je napadla mesto. To je načelo daedre in ga je poslal v Cairnske duše. V pogovoru z zadnjim zmagovalcem se izkaže, da dummie niti ne sumi, da je bil ubit. Juub pravi naslednje: verjel je, da je bil zaprt na ozemlju Tamriela in ves ta čas čaka na njegovo izpustitev.


Kje iskati strani?

Prvo stran protagonista najdemo v niši, kjer je osamljena duša. Če želite to narediti, morate približati hodniku v steni in pojdite na desno vzdolž strukture. Druga stran se bo pojavila levo od vhoda v grobišče: tu boste videli praktično uničen zid besed in prsni koš, za katerim se nahaja želeni predmet. Potem naj bi Dovakinu šel na zahod: ne bi prišel do prve stene, našel bi majhen zaprti kotiček, v katerem je hiša. Tretja stran je tam. Potem gremo naravnost severno od kampa Juba: Dovakin tam najde četrto stran. Majhna stavba, kjer se nahaja, je pritrjena na steno grobišča. Od tu se odpravite naravnost na vzhod: našel bo oltar, na katerem bo postavka za iskanje. Še ena stran, ki je potrebna, da se prenese iskanje "nestrpnih svetnikov", je med stvari, ki so razpršene ob taborišču Jiba. Še en mejnik je vodnjak energije. Če protagonist zapusti vhodni portal ob cesti, ki vodi do stene, bo na desni strani našel strukturo, zaprto z rešetkami. Poglej, tam je list opusne lutke.
Potem bo zmajarnik videl majhno kupolo, znotraj katere lahko najdemo kajiščete Mimo prve stene naj bi Dovakin šel na sever. Takoj, ko vidi ogromno stavbo, nad katero visi kamen duš velikosti, naj se povzpne na streho. Tik pod kamnom za prho je skrinja, za katero je skrita stran. Zadnji element iskanja lahko najdete poleg sablasnega trgovca - stran iz knjige leži neposredno na sodu v njegovih vozičkih.

Nagrada

Dovakin bo v nagradi za izid prizadevanj "nestrpnih svetnikov" v Skyrimu prejel medaljon sv. To je bil protagonist njegovih strani in pomagal najti lutko.

Sorodne publikacije