"Witcher 3: Wild Hunt": goljufija za orožje, mutagene, za vse

Tretji del serije "Witcher" je za igralce postal pravo presenečenje. Tako so bile prve in druge epizode kakovostne in uspešne igranje vlog. Imajo veliko oboževalcev. Vendar pa niso bile pravzaprav mojstrovine in edinstvene. Toda, kot se je izkazalo, ni bilo vse izgubljeno, tretji del pa je bil tisto, kar nihče ni pričakoval. To je bila ista igra vlog. Vendar je bila njegova grafična komponenta popolna, motor, ki je igralcem omogočal ogromne priložnosti, je bil izpopolnjen.


Velik odprt svet iger je dovolil porabo na ducate ur izključno na potovanju, občasne spopade in stranske misije, ki so v igri stotine. Kar se tiče zgodbe, njen prehod traja veliko časa in ne pusti, da bi se za sekundo dolgočasila. Ogromna količina dobro premišljenih likov, močno orožje, zanimive spretnosti, nevarni nasprotniki in še veliko več - vse to se je zgodilo z dejstvom, da je "Witcher 3" postal igra leta in še vedno ostaja boljša vloga našega časa. Ni znano, koliko časa bo minilo, dokler se projekt ne pojavi, je vredno prestaviti "čarovnice" iz dobro zasedenega podnožja. Vendar pa v tem članku ne gre za samo igro, ampak za goljufije za "Widget 3: Wild Hunt". Dejstvo je, da je veliko igralcev vprašanih o goljufijah in goljufijah za to igro, vendar ne dobijo neposrednega odgovora. V čem je težava? Zakaj je tako težko dobiti goljufije na Witch 3: Wild Hunt?


Aktiviranje goljufije

Goljufije za Witch 3: Wild Hunt, kot v večini računalniških iger, ki jih uporabljajo sami razvijalci v procesu testiranja in razhroščevanja projekta. Omogočajo jim, da hitro dobijo tiste ali druge predmete, naredijo tisto, kar osnovni motor ne omogoča, in še veliko več. V nekaterih primerih razvijalci dajejo igralcem dostop do konzole kot bonus, v katerega lahko vnesete določene ekipe, ki so bile uporabljene v razvoju za diverzifikacijo igranja. Vendar pa mnogi ustvarjalci odločijo, da igralcem ni vredno dati take moči. Zato je dostop do konzole blokiran. Toda navdušenci imajo vedno dovolj. Zato aktivni igralci hitro igro prekinejo igro in vrnejo dostop do konzole, tako da lahko vsi uporabljajo goljufa. Enako se je zgodilo v primeru te igre. Goljufije za "Widget 3: Wild Hunt" ne bodo samo vnesene. Če želite to narediti, morate prenesti mod, ki vam omogoča, da odprete konzolo za razvijalce. Ko jo prenesete in namestite, pojdite v igro in kliknite na standardni "~" ključ, ki je v večini primerov odgovoren za odpiranje konzole. To je vse. Zdaj lahko prosto uporabljate goljufije. Kaj točno? O tem bomo razpravljali v tem članku. Spoznali boste vse kode in ukaze, ki so na voljo v tej igri, po odklepanju konzole za razvijalce.

nesmrtnost

Kot pri vsaki drugi igri, je najbolj priljubljena goljufija Witcherja 3 tista, ki naredi vašega junaka nesmrtnega. Če želite to narediti, morate v ukazni mizi naročiti ukaz boga. Po aktivaciji vaš lik nebodo poškodovani zaradi vseh napadov in drugih dejanj, ki bi drugače odvzela vaše zdravje.
Vendar, če ne želite spremeniti igranja tako radikalno, potem se lahko preprosto oborožite s healme kodo, ki po aktivaciji preprosto obnovi izgubljeno zdravje vašega lika. To je zelo koristno, ko ste končali napoj v bitki, in ne mislite, da lahko iz življenja dobite življenje. V igri Witcher 3 je takšna koda lahko odločilna v različnih bitkah. Zato se morate spomniti tega, če ne želite vključiti načina nesmrtnosti.

Spreminjanje značaja

Če vas zanima, kakšne goljufije v tej igri, potem lahko takoj rečete, da obstajajo kode za Witcher 3: Wild Hunt, od orožja in lobanje do tetoviranja in vremenskih sprememb. V tem članku, seveda, ne bodo mogli obravnavati absolutno vse kode. Vendar pa boste lahko izvedeli ključne ukaze, ki so najbolj priljubljeni med igralci. Na primer, morate vedeti, da v tretjem delu "Čarovnice" ne igrate samo za Geralta, temveč tudi za druge znake, na primer za Cyrusa. Toda ali veste, da je mogoče neodvisno spremeniti, kateri lik je trenutno aktiven, ne glede na trenutek parcele? To lahko storite s konzolo za razvijalce. Če igrate Geralta, vnesite ukaz Ciri. Če želite obrniti Geralto ali preprosto spremeniti Cir na njej, potem morate uporabiti ukaz Geralt. Kot lahko vidite, so lahko šifre za igro "Witcher 3: Wild Hunt" enakeNenavadno, vendar zelo zanimivo in uporabno.

Prenos znaka

Če govorimo o uporabnosti, potem morate vsekakor paziti na goljufije, ki vplivajo na črpanje vašega junaka. Zdaj, ko veste, kako vnesti kode za Widget 3: Wild Hunt, vam ni treba porabiti več deset ur za prenos Geralda ali Cyrusa. Namesto tega lahko uporabite več kod, ki vam bodo omogočile bistveno pospešitev tega procesa.
Najprej preizkusite setlevel cheat, ki mu sledi številka. Kaj točno? Ta koda vam omogoča, da dvignete raven svojega junaka, tako da mora biti številka, ki jo želite doseči. Drugič, obstaja ekipa, ki je manj obsežna - to je raven. Za razliko od prejšnjega, vam v tem primeru ni treba dodajati številskih vrednosti, ker ta ukaz poveča vašo raven le za eno. Ni tako ucinkovito, vendar ni tako radikalno, ce ne zelite v enem trenutku narediti Murtalskega avtomobila za umor, ampak samo pospešiti napredek. Tretjič, na splošno lahko uporabite ukaz addexp, ki doda količino izkušenj, ki ste jih navedli za njim. Na splošno je raznolikost možnosti preprosto impresivna. Ločeno v tej skupini goljufov je treba upoštevati ukaz learnskill, ki vam omogoča, da se naučite vseh spretnosti, ki so na voljo v igri. Samo ne pozabite, da po ukazu morate navesti ime skille, ki vas zanima, sicer koda ne bo delovala.

Dodajanje postavk

Veliko igralcev sprašuje, ali v tej igri obstajajo kodeorožje. "Witcher 3: Wild Hunt" je projekt, v katerem morate uporabiti različne meče, samostrele, muškice in še več. Zato o tem ni nič čudnega. Vendar pa je treba takoj opozoriti, da v tem primeru ni na primer kode na samostrelu. "Witch 3: Wild Hunt" je projekt, v katerem je orožje le ena od mnogih stvari. V skladu s tem, da bi ga dobili morate uporabiti goljufija additem, ki je odgovoren za pridobivanje si elementov, ki jih želite. Vse kar morate storiti je, da po ukazu podate ime teme, ki vas zanima, in nato dodajte njeno številko. Nato morate določiti število mečev ali samostrela. Zakaj to početi? Navsezadnje, običajno potrebujete samo eno. Pravzaprav so razlogi lahko najrazličnejši, vendar ne smemo pozabiti, da je to tudi na primer koda za bombo. "Witch 3: Wild Hunt" je igra, v kateri boste morali pogosto uporabljati eksplozivne naprave. Zato je bolje, da jih takoj dobite v velikih količinah. Prav tako lahko s pomočjo add dodate denar. Če želite to narediti, morate spremeniti tako, da na koncu goljufija addmoney prišel ven. Po tem morate navesti natančen znesek denarja, ki ga želite dobiti. Prav tako je vredno povedati o kodi removemoney, ki odstrani določeno količino denarja iz vaše denarnice. Ni jasno, kdo bo uporabil nekaj podobnega. Vendar ostaja dejstvo, da je ta goljufija prisotna v tej igri.

Vizualne spremembe

\ t
Prav tako lahko s pomočjo goljufijspremeniti ne le, kar lik igrate, ampak tudi njegov videz. Res je, treba je opozoriti, da spremembe zadevajo samo Geralta, tako da ne bodo delovale na Cyrus. Zakaj? Dejstvo je, da se nanašajo predvsem na obrazno vegetacijo, ki je dekle ne more biti. Na splošno, če želite, da se v Geraltu razširi Beard, morate uporabiti ukaz setbeard. Če, nasprotno, želite, da se njegov obraz gladko zasenči, potem morate uporabiti goljufanje. Poleg tega, če ste igrali drugi del serije in ste shranili vaš prehod, v katerem ste naredili tetovažo Geralta, lahko uporabite sitattoo cheat z vrednostjo 1, da se ta tattoo pojavi v tretjem delu igre. Ko se naveliča vas, vam ni treba prenašati Geralta na lasersko odstranjevanje tetovaže. Na srečo je enostaven za uporabo enakega ukaza, vendar z vrednostjo 0, da se znebite tetovaže.

Boj proti sovražnikom. prihaja ven za zmago v bitki. Kaj storiti? V tem primeru obstaja zelo priročen ukaz killall, ki takoj ubije vse nasprotnike, ki so trenutno vpleteni v bitko. Če, nasprotno, se vam zdi, da je bitka zelo preprosta, lahko uporabite kodo drstenja, tako da se vaše izbrano bitje pojavi pred vami. Seveda ga je treba izbrati z imenom, ki je napisano za ukazom. Tudi tebiDoločiti morate število bitja, ki jih želite videti pred seboj.

Vreme

Lahko vplivate tudi na vremenske razmere v svetu iger. Na primer, če želite imeti nevihto, je dovolj, da uporabite makeitrain goljufija. Če, nasprotno, želite končno videti čisto nebo, potem uporabite kodo zaustavljanja.

Teleport

Če želite, lahko prihranite veliko časa s teleportiranjem med mesti s pomočjo ukaza goto. Samo bodite pozorni na dejstvo, da ekipa izgleda precej drugače. Na primer, če se želite preseliti v Novigrad, morate uporabiti gotoNovigradski goljufija.

Kazalci na zemljevidu

Zemljevid lahko tudi upravljate. S kodo ShowAllFT lahko odprete vse razpoložljive kazalce na zemljevidu in z ukazom ShowPins odprete vse lokacije in ikone.

Vijak

No, zadnji blok goljufij, ki bo opisan v tem članku - to so kode, ki so povezane z neverjetno ljubljeno igro kartico mini igro imenovano vijak. Bil je tako uspešen, da si je zaslužil ločen visokokakovosten projekt. Če pa igrate tretji del serije o Geraltu, lahko uporabite posebne ukaze. Prvič, koda secretgwint vam omogoča, da igrate serijo kadarkoli v vijaku. Kot je za winGwint, potem vam bo omogočilo, da zmagate število točk, ki jih določite po rezultatu. Uporabite lahko tudi ukaz addgwintcards, ki vam omogoča dodajanje novih kartic na krov.

Sorodne publikacije