Ocena glasnikov v Rusiji

Trenutno ima internet veliko različnih kurirjev, ki komunicirajo med seboj. Zdaj je položaj s temi aplikacijami veliko boljši kot v začetku leta 2000. Potem je bilo samo "Asa", in vsi z noro vnemo so se bili pripravljeni v njem registrirati. Zdaj pa obstaja veliko socialnih omrežij, mobilnih kurirjev, VOIP aplikacij in drugih aplikacij za komunikacijo, tako glasovne kot besedilne. Obstaja tudi "Skype", ki pa je po dogovoru z Microsoftom postal hroščen, vendar vam še vedno omogoča, da uredite celotne video konference. Na splošno ni pomanjkanja sredstev za komunikacijo. In odločili smo se, da vam predstavimo oceno glasnikov, ki jih uporabljajo državljani Ruske federacije in držav SND. Vredno je omeniti, da se je slika izkazala za zelo zanimivo.


1. WhatsApp

Prvo mesto na lestvici priljubljenih glasnikov je aplikacija WhatsApp. Ni jasno, zakaj so ga Rusi tako zelo všeč, toda v tem trenutku sedi okoli 22 milijonov uporabnikov. To je skoraj absolutni rekord. Več kot samo VKontakte. Toda to ni več sel, ampak socialna mreža. "Watsap" je aplikacija za pametni telefon, ki uporabnikom omogoča komunikacijo brez omejitev. Sprva je bila ta aplikacija načrtovana kot zamenjava za SMS na pametnih telefonih. Potreben je samo dostop do interneta. Vse ostalo je bilo brezplačno. Sprva je bilo. Stranka odjemalca je rasla v očeh. Kmalu so razvijalci dodali možnost souporabe slik. V najnovejših različicah aplikacija že podpira groupwarevideo klice. Na splošno je glasnik postal nekaj kot "Skype". Deluje le bolje. Obstajajo posebni poslovni računi, ki omogočajo komunikacijo s strankami v podjetju Watsape. Imajo veliko privilegijev, vendar so sporočila plačana. Ne bodo vsi želeli povezati tega. Ja, in ne bodo vsi to odobrili. Na splošno je v njem nekaj privlačnega. Ni za nič, da se uvršča na prvo mesto na lestvici hitrih sporočil.


# 2. Viber

Zelo uspešen projekt "Weber" se uvršča na drugo mesto v Rusiji. Čeprav do nedavnega ni bilo na prvi. Trenutno je občinstvo 189 milijonov uporabnikov. Dober rezultat. Ta glasnik je v veliki meri podoben zgoraj opisanemu WhatsApp. Registracija se opravi na naročniško številko. Aplikacija skenira stike in jih samodejno doda na Weberov seznam, kar je zelo priročno. Za uporabnike aplikacije ni treba ročno iskati. S tem sporočilom lahko pošiljate besedilna sporočila, pokličete svoje naročnike (popolnoma brezplačno), opravite video klice, narišete ročno napisana sporočila, uporabite nalepke, delite koordinate, fotografije in še več. V bistvu se je Weber že dolgo preoblikoval v ločeno socialno mrežo s svojo edinstveno logiko in mehaniko. In veliko število uporabnikov - odličen pokazatelj, da je aplikacija resnično povpraševanja in visoke kakovosti. Vendar bomo še naprej razmišljali o priljubljenosti glasnikov v Rusiji.

3. Telegram

Škandalozno znani "Telegram" je trdno zasedel tretje mesto na lestvici. Otrok osramočenega ustvarjalca socialne mreže"VKontakte" je v polnem zamahu v bazi strank. In na doseženem postanku ne gre. Število ljudi, ki uporabljajo ta sel, je 73 milijonov. Odličen rezultat za relativno nov program. Telegram vodi oceno varnih kurirjev. Navsezadnje se vsi spominjajo, kako je Roskomnadzor od ključev Pavla Durova zahteval dostop do korespondence uporabnikov in grozi, da bo blokiral sel. Blokirajte in se ni izteklo. Ključi tudi niso dobili. Posledično so bile varnostne sile razburjene, vendar še vedno niso imele dostopa do zaupnih podatkov o uporabnikih.
"Telegrami" so v svoji filozofiji podobni mešanici WhatsApp in VKontakte. Iste komunikacijske priložnosti in novice. Kaj ni lepota? Zato je tudi vključen v oceno varnostnih posrednikov. In ima na tem mestu častno prvo mesto.

# 4. Skype

Zloglasni "Skype", ki je bil odlična aplikacija za komunikacijo, preden je prišel v roke strokovnjakov iz Microsofta. Vendar pa je pred padcem v "Skype" je bilo precej veliko občinstvo. Ko je prevzel prvo mesto na lestvici priljubljenosti glasnikov na svetu, in zdaj komaj doseže četrto mesto v Rusiji. Trenutno občinstvo Skypea je 6 milijonov uporabnikov. Ni dober kazalec, vendar zapis ne potegne. Sprva je bil Skype načrtovan kot aplikacija izključno za video klice in glasovne komunikacije. Sčasoma ima sistem sporočil. In kasneje (že med mandatom Microsofta) so se pojavile nalepke. Po razvijalec "Windsor" je postala uspešnaosnutek, priljubljenost sel se je nekoliko zmanjšala, saj je začel ugrizniti in upočasniti. Nič ni čudnega glede tega, ker je Microsoft znan po svoji zmožnosti, da odkupi uspešen projekt in ga "popolnoma ubije". Zapomnite si zgodbo iz Nokie. Vendar bomo še naprej razmišljali o priljubljenosti glasnikov v Rusiji.

# 5. Facebook Messenger

Mnogi bralci bodo presenečeni, ko bodo ugotovili, da ima zahodno socialno omrežje "Facebook" svojega glasnika. Še bolj presenetljivo je dejstvo, da je ta projekt Marka Zuckerberga peti v ratingu glasnikov v Rusiji s 18 milijoni ljudi. V bistvu je ta instant messenger preprosto dodatek družbeni mreži. Omogoča komuniciranje s SMS sporočili s prijatelji iz Facebooka. Ni "dobrot", kot, recimo, v "Weber", tu in tam ni dovolj. Vse v Spartanu je čisto in ponija. Ni jasno, kje ima takšno občinstvo. Toda statistični podatki so trmasti. Če je taka omemba, potem moramo o tem pisati. Kljub temu, "Facebook" ni všeč. Še posebej, če se spomnite njegovega neustreznega preverjanja sumljivih aktivnosti na računu ali govorice o podatkih o številnih uporabnikih, ki so se na spletu pojavili s tega ali tistega. Vendar bomo še naprej upoštevali ocene kurirjev v Ruski federaciji.

št. 6. ICQ

Legendarni "Asa". Kdo bi si mislil, da je ta glasnik še živ! In vendar je to tako. In je celo na šestem mestu v ocenjevalcih, ki se uporabljajo v Rusiji. Občinstvo tega glasnika ni posebej veliko - samo 693 tisoč ljudi. InUporabljajo ga večinoma vse vrste giches in oldfangs, ki želijo monopolizirati slavne pretekle čase. Bilo je kul, kdo se je prepiral. Vendar ne v enaki meri, da bi podprli praktično mrtvo skupnost in samega glasnika. Vendar pa obstajajo kurirji, ki so "mrtvi", tako da je "Aaska" še vedno mlada. Treba je opozoriti, da ICQ - vloga je izključno za prenos besedilnih sporočil. Vse je v dobrih starih časih. Ni novih žetonov, kot so videoklici in druge aktualne stvari, ki jih tam ne najdete. Ampak "Aaska" je najboljše mesto za tiste, ki želijo preživeti čas v duševnem smislu. Mimogrede, v razvrstitvi glasnikov na svetu, kult "Aka" zavzema šesto mesto. Torej je še vedno smodnik v steklenicah!

št. Google Talk

Svetovni sel, ki ga je Google objavil za finančni dobiček na lestvici hitrih sporočil ruskih uporabnikov, ima "častno" sedmo mesto. In resnica je, zakaj ljubiti ta izdelek? Toda vsi ne mislijo tako. 508.000 uporabnikov verjame, da je ta glasnik nekaj za ljubezen. Google Talk uporabnikom omogoča komunikacijo z glasovnimi sporočili med uporabo internetne povezave. Toda na tej prosti program so možnosti konec. Vmesnik v sporočilu je slab in glitchy. Ni povsem jasno, kako je ljudem uspelo komunicirati s tem. Treba je opozoriti, da se razvijalci sami ne nanašajo na to z ustrezno pozornost. Očitno iz tega vsi problemi. Google+ (parodija Facebooka) je že uspešno prekinjena. Verjetno ista usoda čaka tudi ta sel. V vsakem primeru,njegove možnosti so precej nejasne. Ni nujno, da je posebej vezan nanj.

Št. 8. Mail.ru Agent

Ampak tukaj so prave sanje. Občinstvo tega selarja je samo 505 tisoč uporabnikov, saj je bil na začetku zelo priljubljen projekt. V "Agent" sedel vsi, ki niso leni. Toda njegovi najboljši časi so ostali v preteklosti. V mnogih pogledih, vina razvijalec - Mail.ru Group. So pakirani v sel, kot junk, da je veliko uporabnikov migriral na veliko bolj prijetno WhatsApp, Viber in Telegrams. Občinstvo "agenta" se je nekako hitro razširilo. Ni še jasno, kdo je pol milijona uporabnikov, ki ga še vedno uporabljajo? Karkoli je že bilo, toda "Agent" je še vedno živ. In to bo ostalo tako dolgo, dokler bodo Mail.ru ostali uporabniki, saj ima to podjetje navado, da prisili spletno različico odjemalca v brskalnik, da jo prisili. To je verjetno posledica tako velikega števila uporabnikov. Čeprav je dvomljivo, da celo polovica od njih uporablja "agent", kot je predvideno.

Zaključek

Torej smo upoštevali oceno glasnikov, ki jih uporabljajo uporabniki Runeta. Kaj lahko prenesete tukaj? "Watsap", "Weber" in "Telegrams" so v uporabljenih vrhovih. To je bilo predvidljivo. Prijetno presenečenje je bilo dejstvo, da je legendarna "Aka" še vedno živa. In zdelo se je popolnoma nerealno, da je "Agent" iz Mail.ru tako ogromno občinstvo. V postopku pregleda ni bilo nič bolj izrednega. Gre samo za to, da nas opomni, da je priporočljivo uporabljati samo varne kurirje.

Sorodne publikacije