Obstajajo igre, v katerih lahko zaslužite pravi denar?

Igra, v kateri lahko zaslužite pravi denar - sanje vsakega igralca. Konec koncev, če si za trenutek predstavljate, kaj lahko storite v svojem najljubšem poslu (igri) in ga dvignete, potem morda ne boste morali delati in postati popolnoma srečna oseba. Vendar pa obstaja logično vprašanje: "In ali je mogoče?". To bo obravnavano v članku.

Kako deluje?

Igra, v kateri lahko zaslužite pravi denar, deluje na načelu povečanja vloženega denarja. To pomeni, da potencialni igralec postavi denar, izvede določene akcije v igri in nato prikaže odstotek. Te nenavadne "spletne kmetije" so pogosto opremljene z razburljivim igranjem, zanimivimi nalogami in celo z neko zgodbo.


Ne mislite, da je zaslužek, igranje, zelo enostavno. V bistvu gre za verjetnost in ne za sto odstotni uspeh. Milijoni v takšnih projektih ne zaslužijo. Tako obstajajo bolj zanesljivi in ​​dokazani načini. V takih projektih se plačila, če sploh, izvajajo v zelo majhnih količinah. Takšni načini dohodka nikakor ne morejo biti obravnavani kot vir zaslužka, ki lahko zagotovi dostojne življenjske pogoje. Kot hobi - to je tudi zelo dvomljivo. Malo verjetno je, da bi nekdo želel zapravljati denar in se ne bi vrnil. Ni moralnega ali finančnega.

Razvrščanje projektov z zaslužki

Glede na mnenje številnih igralniških skupnosti obstajajo tri vrste pridobivanja denarja v spletnih igrah:
 • Povabite prijatelje. Če oseba, ki je prišla na projekt nanapotitev, vlaga denar, vabi prejme bonus v obliki odstotka plačila.
 • Vlagajte v več iger hkrati, da dobite večjo vsoto na izstopu. Tu je določen odstotek tveganja, ker se projekt igre lahko nepričakovano zapre, kar se nanaša na tehnične razloge. In notranje gospodarstvo spletne igre se lahko dramatično spremeni in očitno ne v korist vlagatelja-igralca.
 • Zadnja možnost vključuje projekte, v katere ne morete vlagati. Praviloma igra, v kateri lahko zaslužite pravi denar, ta primer vključuje informacijsko-tehnično interakcijo s katerim koli projektom, ki izdaja naloge za pridobitev sredstev. To je WASDCLUB. Pridobljena sredstva se preračunajo v realno valuto in so predmet umika.
 • Podobni projekti se nanašajo na vrste zaslužkov na spletu, ker je velika prednost posedovanje določenih spretnosti. Prodajalec bo na primer lahko uspešno povabil nove prijatelje in prejel odstotek registracije za povezavo za napotitev.


  O najbolj priljubljenih igrah na dvig gotovine bomo razpravljali še naprej.

  "Bogate ptice"

  Bogate ptice - pogosto omenjajo simulator, ko razpravljajo o temi iger s sklepanjem resničnega. Projekt se je začel leta 2014 in je, kot ugotavljajo razvijalci, uspešen in dinamičen internetni projekt. Kot je razvidno iz naslova, se bodo bogate ptice ukvarjale s pticami. Na samem začetku je dana ena ptica, ki nosi jajce. Slednje se pretvorijo v realno valuto in jih ptice prikazujejo ali kupujejo. SkupajObstajata že dve bitji, ki nosita jajca. In tako naprej.
  Zabeležene so naslednje značilnosti igre:
 • minimalni prispevek k igri je enak 10 rubljev.
 • Umik sredstev je možen na najbolj priljubljenih elektronskih denarnicah: WebMoney, Qiwi ali "Yandex. Money";
 • zagotavlja sistem napotitev z vrsto plačil od 2 do 50% dodatkov povabljenih prijateljev;
 • dnevne bonuse za tiste, ki dopolnjujejo račun;
 • V igri so loterije, tekmovanja in mini-igre.
 • Klon projekta je igra s podobnim imenom in enakim sloganom, ki je prikazan v znanem videu: "Zaslužite denarne žogice na svojih jajcih." Projekt, ki ima popolnoma podobne mehanike, značilnosti in načelo zaslužka v igri: denar - ptice - jajca - denar.

  Svet igre kmetov

  Koliko lahko zaslužite na takšnih igrah? Razvijalci WoF na uradni strani kažejo znesek 1021296 rubljev. že plačani. Opozoriti je treba, da je začetek tekme potekal pred skoraj 10 meseci (tj. 29072016 r.), In registrirani igralci 80107. Če predpostavimo, da je bilo vsako določeno število igralcev izplačano vsaj enkrat, potem lahko s preprostimi matematičnimi izračuni izračunamo, da vsem je bilo plačanih le okoli 13 rubljev. In če upoštevate, da ta številka vključuje tudi plačila za napotitev, ima vsak igralec še manj denarja. Medtem razvijalci opisujejo svoj projekt kot zelo predstavljivo in priljubljeno ekonomsko strategijo z razvitim trgom, kot tudi sposobnost, da pretvorijo valuto znotraj valute v pravi denar.

  "Poslovni vlagatelj"

  Bizoninvest - igra zumik denarja, ki se malo razlikuje od prej omenjenih projektov. Iste manipulacije v več fazah: uvedba sredstev, pridobitev podjetja v igri, ki proizvaja določeno valuto igre, in nato pretvorbo slednjega v pravi denar z umikom takšne. Po statističnih podatkih na spletnem mestu je bilo izdanih 379 gotovinskih plačil v skupnem znesku 3811 UAH na dan. Splošno spremljanje ponovitev nam omogoča, da razumemo, da so bile monetarne ugotovitve izvedene v zelo majhnih količinah: približno 1-3 rubljev. Redko, ko je določen znesek okoli 20 rubljev, še manj - 100 rubljev.

  "Virtualni taksi"

  Taxi Money - igra z umikom denarja, katerega pričanje kaže, da bo avto sedmega nivoja prinesel 38.000 rubljev na mesec. Bistvo igre je, da igralec-investitor kupi avto (v projektu), registrira navidezno licenco in izvrši naročilo v igri kot pravi voznik taksija. Igra upravlja slikovito sliko z nasmeškom in obljublja, da lahko greste skozi razvojno pot od vladarja primitivne rikše do voznika sodobnega udobnega avtomobila. Simulator se dinamično razvija in izboljšuje, tekmovanja se pogosto odvijajo in bonusi se razdeljujejo igralcem.

  Strog realnost

  Vse to je seveda veliko, vsi sanjajo o poslu, se igrajo z več liki na borzah in se ne zavedajo, kako zaslužiti denar (na primer v igri GTA 5) . Vendar pa je resničnost stroga in neusmiljena, in vse te vrtoglavice s pisanimi slikami in dekleti iz naslovnice igre so res v redu.prikrite finančne piramide. Zaslužek na internetu v igrah brez prilog ali z njimi - stvar, seveda, super, vendar pa se brez sira zgodi le v mišolovki. Kako bo delovalo, bo pojasnjeno spodaj. O vsem v redu.

  WasdClub

  Kot smo že omenili, je bil na tem viru izziv za vse, ki so se registrirali. Potrebno je bilo izvesti določena dejanja v igri in poročati o njih na spletnem mestu, po katerem je račun prejel elektronsko valuto, označeno kot RCH, ki je bila pretvorjena v pravi denar. Igralci so poimenovali to kripto valuto "Ricciam". Glede na preglede tega projekta, ko je "greben" prenehal biti prikazan, in odgovor na storitev tehnične podpore je bil nekaj podobnega "delo je v teku, problem je začasen" ali popolnoma tiho od začetka in do zaprtja. Igralci niso čakali na dolgo pričakovano gotovino, poleg tega pa so v uradni skupini VKontakte napovedali, da je bil projekt 28. avgusta 2017 zaprt. V bistvu je WasdClub združil v sebi igralce, ki so verovali, da so našli dober način, ne Donato, in uporabili "rooke" kot zamenjavo pravega denarja v drugih projektih. Pravzaprav, ostanejo z nosom, igralci računalniških iger so izgubili malo finančno. Projekt od začetka ni dal upanja za resnost. Pravzaprav je priljubljenost prišla do WASD, zahvaljujoč PR in informacijskim valom, ki so se pojavili v igralniški skupnosti. Zamisel o alternativnem načinu darovanja je pritegnila številne ljubitelje lahkega denarja. Samo ime WASD pomeni niz ključev, ki jih uporabljajo igralci v igri (naprej, nazaj, levo,desno) Ni znano, če je nekdo dobil te "rooke", vendar so videi "kluba" v glavnem nastali s strani šolarjev, kar postavlja vprašanje o stopnji smiselnosti dejanj udeležencev tega projekta. In zdaj, čeprav je WasdClub zaprt, vendar v skupnosti na socialnih omrežjih, je še vedno na seznamu kontingent okoli 40.000 privržencev. Pripravljajo se občasna zabavna ali informativna vsebina. In v javnem klobuku je še vedno ponosna, da ima fiksno sliko z napisom ZAPRTO.

  Načelo delovanja

  Igra, v kateri lahko zaslužite pravi denar, se vabi, da si lahko naredite nenačrtovane akcije in za to prejmete še bolj privlačne rublje ali dolarje. To so sanje vsake osebe, ki si ne more predstavljati svojega življenja brez iger. Treba je opozoriti, da so bonusi, risbe, mini-igre, kot tudi nekatera tekmovanja in naloge v igri - samo pili v očeh. Pravzaprav gre vse veliko lažje. Finančna piramida deluje, medtem ko prilivi kapitala v projekt na račun vlagateljev. Oči navadne osebe so naslednje: vložili določen znesek, na dobljeni rezultat ali odstotek, ali celo več. Igralec prejme denar na izstopu, ker nekdo drug vlaga. Takoj, ko se pretok kapitala ustavi v igri, plačila prenehajo prihajati. Nato je projekt zamrznjen ali popolnoma odsoten. Quests, scenarij, nekatere naloge v igri bo prinesel nekakšno igro valute, vendar na izhodu, ne bo nobenih realnih rubljev. Za vsa ogorčenja udeležencev projekta bo tehnična podpora izpolnila besedilo izraza "tekoče delo". Glede naMoške lahko celo pošljejo napačne ocene igralcev. Kaj ni čudno. Takšne projekte praviloma izvaja ozka skupina ljudi, ne pa veliko podjetje.

  Kako ne biti zaveden?

  Najprej morate s spraševanjem, katere igre lahko zaslužite, razumeti, kako poteka promet z blagom. Vsak kapital se dodeli le za nekatere industrijske izdelke ali storitve, ki imajo denarni ekvivalent. Na področju tehnične podpore so se na primer uporabljali plačani svetovalci. Prodaja je še jasnejša - denar za blago. V katerih igrah lahko zaslužiš vse enako? Odgovor je preprost: nikakor ne. Proizvedeni v igri ne izpolnjuje pogojev za blago, zato plačilo za to ni pričakovano. Kot smo že omenili, plačila igralcu niso namenjena za ukrepanje, temveč zaradi dejstva, da je nekdo drug investiral. Piramida se imenuje tudi zato, ker bo denar, vložen v projekt, namenjen nekomu, grobo rečeno, ki je postal določen vlagatelj. Če bo pod vlagateljem nekdo drug od spodaj, potem obstaja možnost, da prejme plačilo. Toda več časa je od začetka finančne piramide manj verjetno, da bo nekdo tvegal svoja lastna sredstva. In v velikih velikostih. Finančne piramide še vedno niso prepovedane, ker so zelo dobro prikrite. Poleg tega je takšno načelo podobno delovanju bančnega sistema katere koli države. Toda če je goljufijo določenega bančnega uradnika mogoče zlahka odkriti in storilec kaznovati, potem v primeru haip projekta za odkrivanjeustvarjalca je praktično nemogoče.

  Toda "tam" resnično zaslužijo denar

  Pogosto lahko najdete komentarje, da je nekdo res lahko zaslužil na podobnih projektih. In to je lahko tudi res. Dejstvo je, da je življenjski cikel finančne piramide takšen, da je največja verjetnost za pridobitev denarja na začetku projekta. Na samem začetku je to običajno vrh aktivnosti, ko množica zainteresiranih poskuša vlagati. Potem je vse odvisno od pravil same piramide: če je vsota prijavljene vsote dvakrat višja, potem morata biti vključena dva človeka, da bi dobila obljubljeni denar igralca. Igra je nekoliko drugačna, vendar je bistvo enako: prihaja vložek igralcev, in sicer igralci prejmejo zanimanje. Ko se konča, se plačila zamrznejo.

  Dejanski načini zaslužka

  Obstaja zelo majhna verjetnost zaslužka pri spletnih igrah, ki ne vključujejo dviga sredstev. Shema je preprosta: prenesite račun in ga prodajte. Da ne bi bili zavedeni, je priporočljivo uporabljati elektronske storitve varnih transakcij. Drug način je, da izklopite redko artefakt v online MMORPG, ga dajo v prodajo na nekakšno elektronsko platformo in jo posreduje kupcu, z uporabo iste storitve varnih poslov. Pomembno je, da je vaš račun uspešen. Projekt Warface na primer pogosto upošteva razmerje med številom umorov in smrti. Poleg tega bo dober račun privabil kupca z edinstvenimi vzorci orožja in oklepov, ki lahko dosežejo večnostuporabo v mejah katerega koli ukrepa ali za prehod posebne operacije. Če greste skozi "Vulkansko" operacijo na profesionalcu, obstaja možnost, da dobite orožje ali oklep tipa "magma" tako za čas kot za vedno. V igri World of Tanks privlačna bo račun z redkimi primeri tankov, kot so Lowe ali Maus. V vsakem primeru so te metode pridobivanja denarja na spletnih igrah veliko učinkovitejše in zanesljivejše kot dajanje upa na igre z možnostjo dviga sredstev. Projekt MailRu RiotZone je dobro znan in priljubljen. Najbolj privlačen račun mora imeti najvišji "status", redki najemniki, ki se v največji meri vračajo v najvišje ocene tabora. In seveda, velika pištola v glavnem liku. To je verjetno najučinkovitejši način za vlaganje v igre, ki jih lahko zaslužite.

  Kako živeti izkušeni?

  Če je težko obvladovati in nadaljevati z iskanjem igre, kjer lahko zaslužite pravi denar, je najbolje, da se zaposlite v podjetju, ki razvija spletne igre. V sodobnem svetu so takšni projekti vir dohodka in zabave. Takšne igre se hitro razvijajo na račun igralcev, ki nalagajo sredstva za nakup elektronskih izdelkov, VIP statusov in aktiviranje bonusov. Kako zaslužiti denar z igranjem? Odgovor je preprost: v podjetju, ki razvija igre, dobite oporočitelja. Veliki razvijalci se hitro širijo in odpirajo pisarne v različnih mestih. Zato je dovolj, da motivirate svoja prosta delovna mesta in greste na razgovor s podjetjem. Seveda morate imeti poleg sposobnosti, da delate dobro, tudi določene sposobnostiza igranje

  V zaključku

  Skratka, bolje je pozabiti najti najbolj donosno igro. Ker je ta lastnost neločljivo povezana s projektom, vendar vektor donosnosti ni usmerjen proti igralcu. Ne smete biti v skušnjavi s privlačnimi ponudbami, ki obetajo takšne projekte. Znaki finančne piramide so naslednji: projekt predlaga povečanje vloženega kapitala, naložbo določenega zneska in na proizvodnjo, da dobimo dva ali trikrat več. Samo v resnici bo vlagatelj sploh ostal brez denarja. Pritožba do organov kazenskega pregona najverjetneje ne bo pomagala: nihče ni prisilil vlagatelja, in stotenotni dobitki niso bili obljubljeni. Da, in hitri projekti se hitro zaprejo. V 21. stoletju so že dolgo obstajali bolj stabilni in zanesljivi načini pridobivanja denarja na internetu. Govorimo o svobodnih. Obstaja veliko spletnih mest, ki strankam pomagajo najti izvajalce in obratno. V takšnih virih se že izvajajo sporazumi. Posebej je treba omeniti, da je to način zaslužka kot pisanje. Brez začetnih prispevkov, brez piramid. Potrebna je le sposobnost pravilnega pisanja člankov. In lahko pišeš tako kot igre. Mnogi igralniški internetni portali potrebujejo pregledane članke o tej temi, zato iskanje stranke ne bo delovalo. Žrtve goljufanja so pogosto ljubitelji lahkega denarja. Ne bi smeli loviti po poceni. Na koncu je želja, da bi hitro ustvarili lahek denar, razlog za izgubo velikega denarja. Neuspeh pri obravnavanju prevaranih pritožb vlagateljev lahko povzroči izgubonepremičnine, vrednostni papirji in sredstva iz bančnih računov. Zato se ne smemo povezovati s projekti, obljubljati veliko dobička z minimalnimi stroški dela. Kot smo že omenili, je prost sir le v mišolovki. Ne bi smeli skrbeti za iskanje najboljših iger za svoj denar. Kritično razmišljanje je vedno v prid, ker je pomembno, da se ne pustite prevarati.

  Sorodne publikacije