Industrija je dopolnilo igre Maincraft: podrobnosti in malo pregled

Industrial - je poseben dodatek za igro "Maincraft". Sprva je bila moda majhno pakiranje z dodatnimi materiali, vendar je avtor postopoma ustvaril nekaj velikega in velikega. Leta dela niso zamujala, igralci pa so dobili najboljšo spremembo od vseh obstoječih. Zdaj Industrial - je glavni dodatek k načrtu proizvodnje, ki odpira nove priložnosti za igralce. Ne bomo zapravljali časa in začeli razmišljati o glavnih elementih.

Kaj je ta dodatek?

Za igro Maincraft je ustvarjeno veliko število različnih dodatkov. Mnogi so zadovoljni s svojo kakovostjo, drugi ponujajo velik nabor vsebin. Obstajajo pa tudi precej globalni modi, ki lahko dodajo celo vrsto proizvodnih smeri. Danes je ta dodatek glavna industrija. Dodaja ne le veliko množico različnih virov, blokov, stvari, naprav in energije, temveč tudi dostop do metalurgije, energetike in agroindustrijskega kompleksa. Na začetku taka območja niso na voljo za uporabo in zdaj lahko uporabnik ustvari celotne tovarne, da bi izkoristil in izboljšal učinkovitost.


Prednosti uporabe

Sedaj je vredno preučiti glavne prednosti industrije v obrtni igri. Konec koncev, igranja je zgrajena izključno na ustvarjanje in obdelavo, torej kaj je značilnost spremembe? Pravzaprav je veliko koristi in nekateri od nas so zdaj pripravljeni opozoriti:
 • Odprt dostop do polaganjaelektričnih omrežij.
 • Obdelava kovin prejema nova navodila. Zdaj je ta vir razdeljen po kakovosti in namenu.
 • Doda več kot 20 novih receptov.
 • Možno je ustvariti transformatorje in avtomatizirano proizvodnjo.
 • Za primer smo postavili samo glavne smeri, ki imajo več podpostavk in funkcij za nadaljnjo uporabo. Kot bonus se doda zbirka novih virov, elementov in naprav za odpravljanje napak. Toda ali je učinkovit?


  Širok prostor za dejavnosti

  Industrija je odlična priložnost za znatno razširitev glavnih razvojnih priložnosti. Zdaj lahko gradite velike proizvodne linije, postavite kraft in odprete nove prostore z uporabo električne energije. Da, vse to traja veliko več časa, vendar je rezultat vreden truda. Na primer, zdaj ne bo težko ustvariti tovarn in obratov, organizirati obdelavo virov in se prosto ukvarjati z gradnjo. Najbolj zanimivo pa je, da je za uporabo zdaj na voljo uran in jedrsko gorivo, ki že nakazuje proizvodnjo močnega orožja in elektrarn. V vsakem primeru boste morali najprej vse skrbno preučiti in nato spoznati uporabo vseh razpoložljivih vsebin. Priporočamo uporabo te smeri, saj sprememba ni vzpostavljena in se nenehno razvija.

  Nadaljnja usoda moda

  Industrijsko - je ustvarjalno delo enega avtorja, ki je uspel obnoviti veliko količino elementov in odkriti.nove priložnosti za uporabnike. Velika zbirka vsebin, širitev produkcije in posodobljeni kraft - vse to je naredilo igro veliko boljše. Lepo je spoznati, da avtor ne preneha delati na izboljšavah.
  Uporabniki lahko zdaj prenesejo Industrial-2 - nadgrajeno različico, ki ponuja več vsebin, kot je posodobljena z igro. Poleg tega ventilator močno pove, da dela na novi kolekciji, ki bo omogočila uporabo vseh novih izdelkov pod vodo. Dejstvo, da je "Maincraft" prejel veliko posodobitev, ponuja odhod na nove vodne prostore in začetek gradnje več tehnoloških zmogljivosti. In tako kmalu čakamo na nekaj velikega in zanimivega.
  Zdaj veste, kaj je to za industrijo in kakšne so njene koristi. Ostaja samo odločitev, ali je treba začeti uporabljati modifikacijo ali preučevati "čisto" igro. V vsakem primeru boste zagotovo z veseljem izvedli to posodobitev in se boste lahko dobro zabavali. Kljub razširjeni zbirki modifikacij se ta večja posodobitev šteje za boljšo ne le zaradi vsebine, temveč tudi zaradi pomembnosti teme.

  Sorodne publikacije