Ebook PocketBook Pro 912: Pregled, funkcije in pregledi lastnikov

Od izdaje PocketBook Pro 912 je nekaj časa že minilo in to je pomemben plus za tiste, ki ne želijo kupiti mačke v torbi: nabrali so ocene uporabnikov, tako da se lahko osredotočite na njih, da bi razumeli, ali ta naprava izpolnjuje zahteve ali ne Začnimo.

Usposabljanje

Pocketbook Pro 912 Izobraževanje - Ime pomeni uporabo naprave za izobraževalne namene. Namen razvijalcev je bil resničen poskus olajšati življenje študentov. Težko snop s kup knjig lahko enostavno zamenjati z majhno kritje z buccinder. Bilo je govoric o velikem vladnem naročilu za te naprave, vendar je bilo še vedno nejasno, ali je res. Reforma, zaradi katere bo več sto učbenikov zamenjana z eno preprosto napravo, ki zahteva čas. Tudi izbira med tablico in zaslonom z zaslonom E-ink ni tako enostavna, kot se zdi na prvi pogled: tablični računalnik deluje hitreje, zaslon je svetlejši, poleg tega pa omogoča gledanje videa ali animacije - lahko je vključen tudi v učni proces. Seveda se hitreje prazni, a ali je to problem, če razred opremite z zadostnim številom prodajnih mest?

Zakaj papirne knjige še vedno ležijo na mizah? So popolnoma avtonomni in ne potrebujejo hrane, se ne bojijo udarcev in padcev, jih je precej enostavno popraviti. Na straneh knjige lahko pustite sledi in komentarje in se ne bojite, da bodo "raznesli" v primeru napake. Knjiga olajša delo z več stranmi besedila naenkrat: na primer, pri reševanju primera si lahko ogledate pravila, opisana v odstavku, in podobne primere na drugi strani.

Papirni učbenik je knjiga, ki se razvija in razvija več sto let. In delo z e-knjigo je inovacija. Zato mora biti tehnična naprava, ki se imenuje za tekmovanje s papirnim prototipom, popolna.O zunanji

Ebook PocketBook Pro 912 - naprava je precej velika, trdna, z diagonalno površino skoraj deset palcev. Ima srebrno sivo ohišje s kovinsko obrobo, številnimi funkcijskimi gumbi in pisalom. Ampak to ni le lep ovoj: model modela je popolnoma v skladu s polnjenimi. Sprednja plošča je opremljena s štirismerno navigacijsko krmilno palčko in centralnim gumbom OK. Levo od obroča gumb zapre program ali se vrne v prejšnji meni. Na desni strani zaslona sta še dva ključa: večji je odgovoren za obračanje strani, manjši pa se vrne v glavni meni ali kliče kontekst.


Priročnost

Ergonomska oblika: in krmilna palica, tipke za obračanje strani dobro ležijo pod prsti desne roke. Sama krmilna ročica se premakne v levo, tako da jo je mogoče enostavno doseči s podolgovatim prstom. Pri upravljanju mehanskih gumbov je napravo lažje držati v navpičnem položaju.

Pisalo PocketBook Pro 912 je pritrjeno tudi na ohišje, poleg njega pa je gumb za vklop, ki omogoča tri vrste stiskalnic: dvojne, dolge in kratke. Za vsako tako ekipolahko dodelite funkcijo ali pustite privzeto nastavitev. V zgornjem levem kotu je majhno stikalo Wi-Fi. Spodaj je nekaj majhnih zvočnikov. Primer za PocketBook Pro 912 ni vedno vključen v dostavo, prodajalec mora takoj odstraniti njegovo razpoložljivost ali pomanjkljivost.

Polnjenje

Notranja oprema PocketBook Pro 912 zagotavlja uporabniku bogate funkcionalnosti in prilagodljive nastavitve. To je priročno pri vzpostavljanju in "Main Menu", ki je sestavljen iz dveh obveznih delov, in več povezanih z vašimi okus widgets. Zahtevana območja so »Namizje« in »Zadnja odprta«. Bunker je opremljen z žiroskopom, tako da se zaslon samodejno vrne, vendar je to funkcijo mogoče onemogočiti. Na namizju je vedno devet elementov v različnih usmeritvah: nastavitve, iskanje, fotografije, glasba, slovar, priloge, beležke, priljubljene in knjižnica. Sami pripomočki, njihovo število in lokacijo elementov v »glavnem meniju« lahko spremenite v nastavitvah z izbiro »Videz« in v njem »Glavni meni«. Če pa izberete »Teme« tukaj, jo lahko spremenite z lastnim okus oblikovanja namizja.Na voljo tri teme.Tema izobraževanja bistveno spremeni obliko ne le v vizualnem načrtu: ko je izbrana v Golovnu Naslednje razdelitve, kot so Vadnice, Eseji, Slovar in pripomoček Koledar, se pretvorijo v »Razpored pouka« in prikažejo razpored za danes, se prikažejo v meniju in nov gradnik, imenovan »Informacije«. približnoŠtudent. "Pripomoček Timetable Timetable ponuja priročen urnik za teden dni, v majhnem koledarju pa lahko spremenite teden zgoraj, vendar ni jasno, kaj storiti s tem urnikom. Možnosti uporabe naprave v izobraževalnem sistemu pa so možne, če je model izpopolnjen, postal bo odličen nadomestek za niz papirnatih učbenikov.
Buccider je opremljen z brezžičnim internetom. Če šola izvaja elektronsko podporo, je PocketBook Pro 912 mogoče vgraditi v sistem za avtomatsko sinhronizacijo prek interneta. To vam bo omogočilo, da takoj dobite urnike, prenesete potrebne vadnice in druge naloge.

Večopravilnost

Pripomočki v vedru ne morejo le zamenjati mesta ali pustiti najbolj nujnega: skoraj vsak od njih zagotavlja svoje notranje instalacije. Vendar pa je glavna razlika med Pro 912 in številnimi drugimi e-knjigami večopravilnost. Naprava lahko odpre več datotek (knjige in samo mape ali programe, ki jih lahko uporabnik preklopi z enim samim klikom pisala na ikono na dnu zaslona. To funkcijo lahko nastavite tudi za kateri koli mehanski gumb.

Knjige

Vse možne možnosti oblikovanja so na voljo v kontekstnem meniju, ki ga lahko prikličete s pritiskom na gumb OK na krmilni palici (sredinski gumb) ali s klikom na pisalo na strani.V meniju lahko spremenite pisavo, risbo, velikost, razmik vrstic in velikost polja. Izjema prenosov, ki določa definicijo odstavka. Te rastline lahko hitro pripelje do ebookberljiv pogled. Poleg tega so v istem kontekstnem meniju na voljo funkcije za iskanje po besedilu, pretvorba besedila v govor, pretvorba besedila v vsebino ali navigacija po straneh, besedišče, ustvarjanje beležk in zaznamki.

Pred ustvarjanjem opombe bo sistem uporabniku dala majhno beležko z opisom razpoložljivih funkcij, vključno z shranjevanjem vseh opomb v povzetek knjige, shranjevanjem določenega dela strani kot slike, brisanjem črte svinčnika ali izbirnega markerja, v knjigi, s poudarjanjem označevalca besedila. Vse risbe, komentarji, poudarki in druga pisala se samodejno shranijo v knjigo. Prikaže se pogovorno okno, da shranite izbrano območje slike. Po shranjevanju vseh nalepk in izbranih področij se pošlje stran z vsebino knjige. Prav tako je priročno, da so risbe in shranjena območja predstavljene kot slike, besedilo, ki ga označuje marker, pa ostane v besedilni obliki in je na voljo za nadaljnje urejanje ali popravljanje.

PDF in DJVU

Izključitev besedila ni na voljo za knjige v formatu PDF. Tukaj so možne le sledi in opombe na robovih, ki so narejene s pisalom, in seveda izbrano območje. V knjigah z obliko djvu opombe sploh niso na voljo, možno je le izbrati spletno stran z naknadnim shranjevanjem v obliki slike. Za te datoteke obstaja tudi kontekstni meni: nastavitev in oblikovanje pisav ni, vendar je na zaslonu prilagodljiv izbor meril in ogledov strani. Skiceoznačena področja in opombe se pošljejo v razdelek "Opombe". S tega seznama lahko odprete katerokoli knjigo, pojdite na njeno vsebino. Ta razdelek vključuje tudi nekatere operacije z vsemi opombami katere koli knjige kot celote.

Na področju vzgoje in izobraževanja je poglavje "opombe" predstavljeno kot razdelek "opombe".

Prednosti in slabosti

Ob upoštevanju zunanje in notranje opreme je mogoče reči, da PocketBook Pro 912, ki se začne pri šest tisoč rubljev, v celoti upravičuje ta denar. Lastniki priznavajo, da je tehnično zmogljiv, opremljen z uporabno programsko opremo. Za uporabo v javnem prevozu bolj udobne kompaktne modele, tudi Pro 912 je pomembna za vsakodnevno uporabo doma, primerna za dolgo potovanje. To še posebej velja za formate PDF in DJVU; mnogi uporabniki ugotavljajo, da vsi bukilarji ne ravnajo dobro z zaslonom, toda tukaj je vse na višini. Baterije bo dovolj za sedem tisoč pogledov, tako da tudi polnilnik na počitnicah ne bo potreboval. Obstajajo tudi negativne ocene o PocketBook Pro 912. Mnogi ljudje, ki uporabljajo e-knjigo tega modela, upoštevajte, da se morate navaditi ne samo na vmesnik, ampak tudi na mehanske elemente. Da, stranske tipke za obračanje so predstavljene v obliki velikih tipk, ki jih lahko roko enostavno dotakne, ko delate s pisalom. Gumb za vklop je prav tako velik in rahlo pritisnjen, ki se nahaja ob stojalu. Styluses sedijo tesno v gnezdo, tudi če obrnete ali tresenje nepade, vendar se izvleče z malo napora, tako da se lahko po nesreči dotaknete gumba za napajanje.
Za nekaj odličnih minus dovolj dolgo odziv zaslona (še vedno ni primerljiv s tabličnim zaslonom na dotik ali telefonom). Buccider se na pisalo ne odzove tako hitro, kot bi bilo zaželeno, vendar se sploh ne odziva na prst. Nekatere ikone in piktogrami so razporejeni celo za pero, kar je še posebej pomembno za ljudi s slabim vidom. To težavo je mogoče rešiti z dodeljevanjem ukazov mehanskim gumbom. Kljub številnim pomanjkljivostim, je splošno mnenje uporabnikov opozorjeno na pozitivno stran: prilagodljive nastavitve in udobje pri delu, zapiski in beležke, slovar, glas nad besedilom, možnost dostopa do interneta, da ne omenjamo oblikovanja in splošne kakovosti zbirke. Model ni najnovejši, že se je izkazalo, da ima še nekaj pametnih analogov, vendar je njihova cena včasih skoraj dvakrat višja.

Sorodne publikacije