Kaj je nagrada Whaff za Android?

Mnogi postavljajo vprašanje: ali lahko zaslužite na prenosu aplikacij na mobilni telefon Android? Tako lahko s programom Whaff Rewards zaslužite samo z namestitvijo aplikacij v telefon in igranjem v različnih aplikacijah.

Najprej boste morali prenesti zgornje v Google Play, ga zagnati in avtorizirati prek vašega računa Facebook. Če niste registrirani v tej družbeni mreži, je čas, da to storite. Po uspešnem zaključku vseh teh ukrepov boste lahko zaslužili denar, ne da bi zapustili svoj dom.

Kako začeti Whaff Nagrade zaslužka na Android?

Torej ste prenesli program, zagnali storitev in opravili avtorizacijo. Kaj naj naredim, da bi zaslužili denar? Če želite začeti nalaganje aplikacij na svoj mobilni telefon za plačilo, pojdite na razdelek "PREMIUM SELECT". Premikanje med razdelki se lahko opravi s klikom na njihova imena ali z obračanjem strani v eno ali drugo smer.


Ko se odločite za izbiro "PREMIUM", vam bo predstavljen seznam razpoložljivih aplikacij, ki opisujejo samo nalogo, kot tudi znesek, ki ga boste plačali v primeru uspešnega zaključka določene naloge. Ugodne aplikacije pri Whaff Rewards so veliko več kot druge podobne storitve in njihov seznam se nenehno dopolnjuje. Valuta, v kateri so opravljeni izračuni za opravljene naloge - dolar. Pri prenosu prejetega dohodka v ruske rublje, boste prejeli zaslužek, ki ne bo nikoli donos (in zelo pogostocelo presegajo) dohodke v drugih podobnih storitvah Whaff Rewards, ki uporabljajo rubelj kot glavno valuto. Večina nalog je preprosta za nalaganje in nameščanje aplikacij, vendar obstajajo naloge, pri katerih morate izvesti določene dodatne akcije. Naslednje poizvedbe se na primer distribuirajo kot aplikacijska igra v določenem času. V skladu s tem bodo stroški takšnih nalog višji za red velikosti.

Kakšno je plačilo?

Cene za delo Whaff Rewards so se gibale od $ 0005 do $ 001. Da bi prihranili čas in poenostavili delo s storitvijo, so razvijalci storitev dodali možnost za dokončanje namestitve programa. To vam bo omogočilo, da prenesete program v enem kliku, ga uporabite v nekaj minutah in dobite obljubljeni denar. Več plačanih nalog je v oddelku "Whaff Choice". Res je, da bodo manj, v povprečju vam bodo ponudili od 2 do 4 nagrajene akcije. V nekaj dneh je posodobljen seznam podatkov o opravilih. Ko bodo izvedene vse naloge, ki so vam na voljo v prejšnjih dveh razdelkih ("možnost PREMIUM" in "Whaff selekcija"), lahko začnete zaslužiti z ogledom oglaševalskega mesta. Ena referenčna povezava bo stala dva centa. Na tem spletnem viru ni potrebna nobena dejavnost, dovolj je počakati, da se naloži celotna stran, potem pa jo lahko varno zaprete. Ta del lahko obiščete največ enkrat na dan.

Affiliate Program

To pravijo tudi ocene Whaff Rewardsda ima spletno mesto velik affiliate program. Nič nenavadnega ni, da bi našli storitve, kjer vam bodo zaračunali denar ne za delo partnerjev, ampak samo za njihovo registracijo. Stroški registracije gostujočega uporabnika na Whaff Rewards so precej dobri - to je približno 20 rubljev, ko se prevede iz dolarjev. Da bi novi uporabnik postal partner, bo moral pri odobritvi vnesti promocijsko kodo. Povezave z navedenimi podatki lahko postavite na različne tematske vire in tako dobite majhen pasivni dohodek.

Kako črpati zasluženi denar?

Umik zasluženih sredstev v nagradah Whaff Rewards se izvede prek oddelka "Zahteva za izplačilo". V tem meniju vam je na voljo 11 načinov za prenos denarja. Najbolj priljubljen med njimi je umik sredstev prek plačilnega sistema PayPal. V tem primeru bo minimalno plačilo vsaj 11 $. Ko boste vložili zahtevo za umik, bo denar nakazan na vaš račun v treh delovnih dneh. Ne pozabite, da PayPal zaračuna prenos, storitev pa zaračuna provizijo v višini 1 USD pri dvigovanju zneska pod 40 $. To je veliko bolj donosno, da izvede prenos denarja v večjem znesku, varčevanje na provizijo.

Druge zanimive podrobnosti

Med drugim na spletnem mestu najdete del vrst, kjer lahko ocenite svoj zaslužek in ga primerjate z dohodkom drugih ljudi v enem dnevu in ves čas. Ogledate si lahko najbolj uspešne uporabnike spletnega mesta, ki so lahko koristni za lastno motivacijo.Ta pregled storitve Android Whuff Rewards je zaključen. Mnogi uporabniki priporočajo ta projekt, saj prihodki v njem presegajo verjetne zaslužke pri drugih podobnih storitvah, ugoden zaključek pa se vnese zelo hitro. Poleg tega je projektni vmesnik zelo lahek, nevsiljiv in intuitiven.

Sorodne publikacije