Kaj je tečaj "Master of Logic 2" koristen za otroke?

Vsakdo se srečuje z različnimi logičnimi igrami. Spremljali so nas skoraj vse življenje, iz vrtca, kjer smo morali vstaviti kvadrate v utore. Nato smo v šoli rešili enačbe, ki - kot neke vrste logične uganke. Zdaj, namesto vse to prišel igre v naših telefonih, tako dobro nas rešuje od dolgočasja. V tem članku bomo govorili o prehodu "Master of Logic 2". Če niste prepričani, ali bi morali prenesti to igro, potem po branju članka boste nujno izginili vsa vprašanja.

Kaj je "Master of Logic 2"?

Ta igra je ustvarjena za mlajšo generacijo, ker so njeni logični problemi precej preprosti. Odrasel človek se bo z njimi ukvarjal na dveh računih, toda če je pred nami dolga pot, potem je to tisto, kar potrebuje.


V igri je zelo lepa glasba, ki ne bo dovolila, da bi bil vaš otrok jezen, če bo trajal dolgo in vztrajnost bo enaka. Mimogrede, več kot 20 stopenj, ki bodo dovolj za precej dolgo prehod. Medtem lahko rečemo, da je nekaj stopenj enostavno preiti večkrat, saj so nekatere logične uganke pametno ustvarjene. Replay je zelo pozitiven trenutek v vsakem projektu.
Master of Logic 2 se priporoča za otroke, stare od 6 let, to je iz osnovne šole. Zato jim bo veliko lažje obvladati nove logične naloge v razredu, saj so nekateri v "Master of Logic 2" popolnoma enaki kot pri razvijanju revij za otroke.


Prenesite igro s "Market Plate" - posebno trgovino aplikacij za telefone na Androidu.

Prehod igre "Mojster logike 2"

Kompleksnost stopenj se deli na naslednji način:
 • Od prvega do petega - zelo nizka.
 • Od šestega do desetega - nizka, vendar je raven še vedno precej lahka.
 • Povprečna kompleksnost se začne s 11 in konča z ravni 17.
 • Nazadnje, najbolj zapletene naloge so razvrščene od ravni 18 do ravni 23.
 • Če ima vaš otrok težko dovolj novih nalog, lahko znova zlahka prenese stare uganke. Če ne uporabite virtuoznosti, potem rezultat ne bo dosežen, zato morate pazljivo slediti temu. Tudi "Master of Logic 2" je priporočljivo, da ga izvaja celotna družina. V tej igri je veliko smešnih in zabavnih nivojev, zakaj bodo hrupni večeri postali veliko svetlejši in zabavnejši.

  V zaključku

  Upamo, da vam je ta članek pomagal vsaj malo, kar sestavlja prehod "Mojster logike 2". Če se odločite za nakup te igre, je vredno omeniti dejstvo, da je program razdeljen na popolnoma brezplačno podlago. Opozarjamo tudi na obstoj prvega dela "Mojstra logike", ki ni manjvreden od drugega.

  Sorodne publikacije