Primerjaj 6s in 6s Plus. Značilnosti in specifikacije

Ta pregled bo zagotovil podrobno in postopno primerjavo 6s in 6s Plus. Ta dva modela pametnih telefonov sta bila uvedena leta 2015. V času začetka prodaje so zagotavljali brezkompromisno visoko stopnjo uspešnosti. Ti modeli mobilnih naprav še vedno prejemajo nadgradnje programske opreme in so najnovejše naprave. To je njihova primerjava in bo izvedena v gradivu, na katerega se nanašate.

Seznam dobave

Primerjava 6s in 6s Plus v smislu konfiguracije pomeni, da sta ta dva modela enaka. Seznam njihovih dobav vključuje naslednje:
 • pametni telefon.
 • Polnilnik.
 • Kratek priročnik o delovanju papirja.
 • Stereo slušalke z visoko kakovostjo zvoka.
 • Garancijska kartica.
 • Sponka za papir, da odstranite pladenj za kartico SIM.
 • V novi državi pametnega telefona ni mogoče kupiti. Lahko pa kupite popolnoma obnovljen pripomoček. In iz stare naprave je samo sistemska plošča, ki je podvržena kompleksnemu testiranju in podrobnemu pregledu uporabnosti. Vse druge komponente naprave v fazi rekuperacije so zamenjane z novimi.


  Specifikacije strojne opreme

  Primerjava 6s in 6s Plus z vidika uporabljenih mikroprocesorskih naprav kaže, da temeljijo na istem polprevodniškem čipu - A9. To je Appleov lasten razvoj. Ta čip vsebuje dva računalniška modula Twister. In vsaka od njih deluje v nominalnem načinu pri frekvenci 18 GHz. Prav tako podpira64-bitno računalništvo in celo zdaj ima zadostno raven učinkovitosti. Ima nizko porabo energije. Zato je avtonomija naprav nadvse hvaležna. Tudi čip je bil izdelan s postopkom s toleranco 14 nm. S tem kazalnikom praktično ne priznava sodobnih naprednih naprav.

  Spomin

  Prva pomembna novost teh dveh modelov je povečanje količine RAM-a. Vse prejšnje naprave serije iPhone so bile opremljene z 1 GB. Heroji tega pregleda so bili obvezni 2 GB RAM-a.


  Tudi spremembe so se dotaknile vgrajenega pogona. Pred tem so bile take naprave opremljene s 16 GB ali 64 GB. Toda v tej seriji mobilnih naprav je bilo mogoče kupiti pametni telefon s 128 GB. Namestitev dodatne pomnilniške kartice v tem primeru ni mogoča. Ustrezna reža v tem pripomočku ne obstaja. Zato morate pri izbiri pametnega telefona upoštevati in kupiti mobilno napravo z ustrezno zmogljivostjo vgrajenega pogona.

  Zaslon

  Primerjava karakteristik 6s in 6s Plus z vidika zaslonov na dotik kaže, da ima zadnja naprava diagonalo 0,8 ". V mlajšem modelu mobilnega telefona je ta parameter 4,7", medtem ko je starejši 5,5 ". Seveda je na napravi z večjo diagonalo težko delati z eno roko, film pa je bolj udoben, ločljivost zaslona v 6-ih pa je 1334 x 750 in 6s Plus - 1920 x 1080. V prvem primeru se uporablja IPS matrika. Zato je kakovost slike na zaslonu resnično nadvse hvaležna, hkrati pa tudi gostota slikovnih pikdovolj, in slika ne bo granulirana. To pomeni, da je na takem pametnem telefonu zelo in zelo udobno za delo.

  Kamere

  Ena glavnih razlik med temi modeli pametnih telefonov je glavna kamera 6s in 6s Plus. Primerjava njihovih tehničnih lastnosti kaže, da v drugem primeru obstaja sistem optične stabilizacije. Toda v mlajšem modelu ta tehnologija ni izvedena. Zato bo nominalna kakovost fotografij v pametnem telefonu 6s Plus boljša. V drugem so glavne kamere v njih enake. Temeljijo na 12MP senzorju. Tudi za fotografiranje v temi dneva je naprava opremljena z dvojno LED osvetlitvijo. Sprednja kamera temelji na senzorju v 5 MP. Omogoča vam ne le telefonske klice, temveč tudi precej dobre sephi.

  Avtonomija naprave. Baterija

  Najnaprednejši pripomoček je opremljen z baterijo 2750 MAG. V mlajši napravi te linije je 1810 čarovnik. Tako v prvem kot v drugem primeru je ta zmogljivost dovolj za zagotovitev, da bo taka naprava zagotovila delo na eni bateriji za 24 ur, vendar z najbolj intenzivno uporabo. Če je obremenitev zmanjšana, lahko računate na 2-3 dni trajanja baterije.

  Stroški

  Primerjava Appleovih 6s in 6s Plus v smislu stroškov kaže, da ima druga naprava višje stroške. Mlajšo napravo po obnovi lahko sedaj kupite za 15.000 rubljev v kompletu z 2 GB OPERATING pomnilnika in 16 GB pogona. V zameno, vodilni z istotehnični parametri so ocenjeni na 21000 rubljev. Zaželeno je, da plačate za veliko diagonalo in izboljšano kakovost slike, pri čemer se mora vsak sam odločiti. Med temi modeli pripomočkov ni več pomembnih razlik.

  Mnenje lastnikov

  Seveda je Apple iPhone 6s Plus veliko bolj udoben in udoben za gledanje videoposnetkov. Če je pametni telefon večinoma kupljen za te namene, je bolje kupiti vodilni model. Prav tako je utemeljen nakup takšne naprave za pridobivanje kakovostnih fotografij. Drug razlog za nakup te modifikacije pametnega telefona je udobje dela na velikem zaslonu. V vseh drugih primerih ni podatkov med napravo in v tem primeru v večini primerov poudarjajo strokovnjaki in lastniki.

  Zaključek

  V tem gradivu je bila podana podrobna primerjava 6s in 6s Plus. Razlike med temi pametnimi telefoni so minimalne. Zato je treba napravo določiti na podlagi osebnih preferenc potencialnega lastnika.

  Sorodne publikacije