Priljubljeni modi na poti v "Maincraft"

Ker računalniška igra Minecraft, ki je v celoti sestavljena iz kock, vključno z liki, ni pravično zahtevati od nje realistične animacije gibanja - skokov, korakov itd. Vendar pa se lahko obrtniki in ljubitelji iger spremenijo na boljši dobesedno kateri koli del. Zato zdaj obstajajo številni dodatki, ki bistveno spreminjajo fiziko gibanja mobov in igralnih likov. Oglejmo si več modov v gibanju v "Minecraft".

Mo'Bend

Prva sprememba je Mo'Bands. Popolnoma spremeni osnovne modele junakov in pošasti, ki jih je treba izdelati. Zdaj imajo liki realistično krivino kolen in komolcev, obstajajo zavoji glave in tako naprej. Poleg običajne animacije pri selitvi spremeni tudi sprememba uporabe orožja, lokostrelstvo, rokovanje in še več.


Ne pozabite ustvarjalcev modnega gibanja v "Minecraftu" in členonožcih. Pajki zdaj bolj spominjajo na prave brate. Poleg tega so ustvarjalci na novo opredelili zombi modele - znake, podobne kolegom iz filmov in drugih iger. Skupno število inovacij je na desetine potez za mafije in junake. Skupaj z Mo'Bands boste bolj prijetno opazovali dejanja junakov.

Pametno premikanje

Drugi način gibanja v "Minecraftu" se imenuje pametno premikanje. Poleg spreminjanja standardnih animacij so se razvijalci odločili za izboljšanje niza dejanj, ki jih junak lahko izvede. Na primer, zdaj višina skoka ni 1 blok, temveč celotna 3. Omogoča vam, da se hitro povzpnete na visoke zgradbe in predmete. Druga sprememba je pospešitev plavanja inpotapljanje Vsakdo ve, da je hitrost znaka v vodi. Pri tem načinu ne bo več težav pri Minecraftu.


MPM Mod

S tem dodatkom igra doda 12 novih gibov in animacij. Tudi, razvijalci so uvedli posebno urednik značaja model, ki vam omogoča, da ustvarite vsak junak - razširiti roke, noge, glavo, in tako naprej. Model junaka lahko spremenite z elementi telesa pošasti. Na primer, pritrdite krila ali rep nanj. Ker je ta način v gibanju v "Minecraft", ne bomo pozabili na najpomembnejše. Igra doda animacije plesa, počitka, lova, jeze, loka, ležanja na tleh, objemov in več.

Namestitev

Za namestitev navedenih sprememb na Minecraft na vašem računalniku boste potrebovali poseben pripomoček, imenovan Minecraft Edge. Nato morate prenesti mod datoteke in jih kopirati v mapo mods na sistemski particiji trdega diska v imeniku Users /Name /AppData /Roaming /.minecraft. Prenesenega arhiva ni treba razpakirati. Zdaj odprite pripomoček in dodajte mod v igro. Končano!

Animated Plus

Ta aplikacija je primerna za mobilno različico igre Minecraft Pocket Edition. Obstaja praktično natančna kopija modifikacije Smart Moving. Mod modificira animacijo plavanja, prikritega načina, obračanja glave, interakcije s stopnicami in tako naprej. Vendar pa obstaja tudi negativna stran - sprememba deluje samo v ustvarjalnem načinu. Če želite namestiti mod za realni promet na Maincraft 1122, potrebujete program BlockLauncher Pro. V njem morate odpreti okno z nastavitvami in pojdite na ModPE Script. Nato vklopite podporospremembe in dodajte prednaloženo animirano datoteko Plus. Pogledali smo nekatere glavne modove na poti v Minecraftu. To vam bo omogočilo, da okrasite igro in naredite igro bolj raznoliko!

Sorodne publikacije