Kako napisati sporočilo dobavitelju "Avito": kratka navodila

"Avito" - dobro znana brezplačna oglasna deska Runet za vse uporabnike. Tukaj lahko najdete in prodate nekaj, ponudite svoje storitve in opravite nakup. Gre za zadnjo in bo obravnavana. Dejstvo je, da vsi ne vedo, kako stopiti v stik z osebo, ki je postavila oglas. Poglejmo, kako napisati sporočilo Avitu prodajalcu.

Kako do "Avito"

Za to se morate prijaviti na isto ime pod rusko domeno. Samo beseda mora biti napisana v latinici. Ali pa morate vtipkati iskalnik "Avito". Praviloma gre za prvo spletno mesto. Prosto kliknite na povezavo.


Poleg tega lahko uporabniki pametnih telefonov namestijo aplikacijo Avito, ki olajša dostop do tega portala. Prednost programa je, da si zapomni uporabniško ime in geslo. Nato morate izbrati ustrezno kategorijo mesta. Na primer, želite kupiti avto "Audi 100" v regiji Leningrad. Na domači strani izberite "Leningrad region" na desni. V zgornji vrstici se prikaže kategorija »Avtomobili«. V oknu z možnostmi vnesite podatke. Nato izberite ustrezen avto s klikom na oglas. In zdaj je čas, da ugotovimo, kako napisati sporočilo Avitu prodajalcu.

Registracija in avtorizacija

Če ste prvič na spletnem mestu, potem ne boste mogli takoj napisati sporočila, saj bo sistem zahteval avtorizacijo, če pa ne, potem registracijo.Gre za njo in govori. Brez tega ne bo mogoče napisati sporočila "Avitu" prodajalcu. Kako biti?


V zgornjem desnem kotu je gumb "Prijava in registracija". Kliknite nanjo. Na dnu obrazca sta dve možnosti: "Prijava prek socialnih omrežij" (lahko uporabite, če niste pooblaščeni v družabnih omrežjih) in "Registracija". Kliknite na modro besedo. Vsa polja morajo biti izpolnjena in kliknite "Prijava". Po potrditvi po pošti lahko začnete avtorizirati spletno mesto.

Kako napisati sporočilo?

Če ste že prijavljeni, poglejmo, kako poslati sporočilo Avitu prodajalcu. Približal izdelek, vendar je vprašanje, da njegov lastnik. S klikom na oglas bomo videli veliko fotografijo in opis. Na desni bo postavljena telefonska številka in napis «Napiši sporočilo».
Kliknite nanjo. Kaj napisati Seveda bi se morali posloviti in potem jasno postaviti vprašanja. Ko je črka napisana, morate poslati sporočilo.

Kako si lahko ogledate odgovor

Že razumete, kako lahko Avitu napišete sporočilo prodajalcu. Nič ni zapletenega. Toda kako ugotoviti, ali je uporabnik napisal odgovor? To storite tako, da se morate ponovno prijaviti na spletnem mestu (če je bil narejen izhod). Nato morate paziti na vrh strani. Obstajajo tri ikone: "Zaledje", "Star" in "Marker". To je za Khmarinko in skrivanje sporočil. Če obstajajo neprebrana sporočila (nova sporočila), se poleg ikone prikaže rdeč kvadrat s številko, kar pomeni število novih sporočil. Morate klikniti na "oblak"nato kliknite želeno sporočilo. "Avito" je dokaj preprosto spletno mesto, ki ne zahteva posebnih uporabniških veščin. Zato je enostavno preučiti njegovo delo. Korespondenca s prodajalcem je lahko neomejen čas.

Sorodne publikacije