Stare in zanesljive. Opis telefona "Panasonic KX-TS2365RU", Priročnik za namestitev

Kljub navidezno arhaičnemu in nepopolnemu dizajnu za uporabo v sodobni realnosti se ljudje v vsakdanjem življenju še vedno uporabljajo žični telefoni. Takšna vloga je upravičena, na primer, v pisarni, kjer mobilnost mobilnih telefonov ni potrebna. Že več desetletij je priznani vodilni proizvajalec žičnih telefonov Panasonic. Članek bo obravnaval priljubljen model vodilnega telefona "Panasonic KX-TS2365RU". Navodila proizvajalca (pritrjena na napravo) kažejo, kako jih pravilno nastaviti.


Videz

Kupite ta telefon samo v črno-beli barvi ohišja. Naprava ima enobarvni zaslon. Poleg standardnega klicanja ima ločen blok gumbov za dodelitev številk za hitro klicanje. Naprava je videti trdna in preprosta. Zahvaljujoč mat kovčku ne zbira prstnih odtisov na površini. V primeru odsotnosti dostave telefona Panasonic KX-TS2365RU lahko navodila za uporabo razumete v nastavitvah neodvisno, saj je meni rusko-jezik.

Ključne lastnosti in funkcije

Panasonicova telefonska cena KX-TS2365RU je na voljo, saj je ta večnamenski model namenjen za pisarno.
 • Zaslon je enobarven, ima dve vrstici. Prikaže klicano številko, v stanju pripravljenosti pa prikazuje datum in čas. Za delovanje zaslona je potrebna dodatna uporaba spremenljivih elementovnapajanje Za uporabo zvočnika in vstop v poseben način programiranja so potrebne tudi baterije.
 • Vgrajeni zvočnik (ozadje zvočnika). Omogoča pogovor brez dviganja slušalke z vgrajenim zvočnikom in mikrofonom. To je priročno, če več ljudi mora slišati pogovor.
 • Pomnilnik za številke za klicanje z enim dotikom. Na sprednji strani telefona je dvajset gumbov, vsak lahko dodeli določeno številko. Za udobje lahko pred ključem določite ime stika.
 • Ponovi zadnjo klicano številko.
 • Sistem samodejnega izbiranja.
 • Svetlobna oznaka klica.
 • Sistem za odklop mikrofona.
 • Možnost uporabe v povezavi s slušalkami "Panasonic KX-TCA89EX".
 • Zapora za odhodne klice je zaščitena s PIN-om.
 • Nekatere funkcije so nastavljene prek načina za programiranje s pomočjo priročnika za uporabo Panasonic KX-TS2365RU.

  Zanesljivost

  Kljub slabostim, vodilni telefon "Panasonic KX-TS2365RU" še vedno zvesto in resnično služi veliko uporabnikov. Telefoni so zanesljivi - življenjska doba nekaterih kopij, po pregledih, je presegla 10 let. Imajo nizko ceno - okoli 3.000 ruskih rubljev. To Panasonicu omogoča, da ostane ena izmed najbolj priljubljenih žičnih naprav. Navodila za telefon Panasonic KX-TS2365RU so podrobna, zato uporabniki ne bodo imeli težav pri delovanju.

  Sorodne publikacije