Nedelujoči liki v NP Terrariya

Nedelujoči liki so sestavni del praktično vsake računalniške igre. V igrah je glavni lik (ali glavni liki), ki ga nadzorujete, kot tudi vaši nasprotniki, ki jih želite uničiti. Vendar lahko še vedno najdete znake, ki niso vaši nasprotniki, vendar jih ne morete nadzorovati. To so točno tisti, ki se neagresivni znaki imenujejo NPC ali NIP. V tem članku bomo govorili o likih ene same igre. V projektu "Teraria" imajo NPC zelo pomembno vlogo, saj bo brez njih veliko težje obvladati vse probleme, ki jih za vas pripravlja svet iger. Tukaj znaki brez iger so več deset vrst.


V tem članku bomo obravnavali samo najpomembnejše in najbolj priljubljene NPC. "Teraria" ima svoja pravila o Nippes, kot je na primer obstoj prazne hiše, v kateri bi se lahko NIP uredil. V nasprotnem primeru ne boste mogli uporabljati njegovih storitev, kar pomeni, da vam bo znak, ki ni namenjen igralništvu, koristen. In zdaj boste izvedeli, zakaj bi morali dobiti podporo NPS v tej igri.

Vodnik

V igri Teraria so NPC-ji najrazličnejši, vendar bo prvi lik, ki ga ne boste igrali na tem svetu, vodnik. Kot lahko razumete v njegovem imenu, vam bo pomagal obvladati igro, zato se prepričajte, da ima hišo čim prej. Če želite to narediti, morate imeti v svoji hiši prazno sobo - takoj jo zaseda.


Po tem boste lahkose nanašajo nanj za igralne plošče, ki vam bodo dane v naključnem vrstnem redu, kot tudi recepti za izdelavo stvari, ki jih ne veste, kako ustvariti. Prav tako vam bo pomagal zaščititi vaš dom tako, da napadate nasprotnike s puščicami s puščicami. Morda bo umrl, toda ob zori pride spet, tako da ne moreš skrbeti za njegovo zdravje. Vendar to še zdaleč ni edini, ki vam je na voljo. "Teraria" je pripravil za vas in druge neverjetne osebnosti.

Trgovec

Kot lahko vidite, je preselitev NPC v Terarije zelo pomemben vidik, ker ne boste mogli dobiti podpore vodnikov, če nima svojega prostora v vašem domu. Vendar to še zdaleč ni tako kritično kot v primeru nekaterih drugih znakov, kot je na primer Merchant. Zahteva tudi svojo hišo ali sobo, vendar se ne pojavi na začetku igre. Kdaj boste lahko prvič videli ta NIP? Izkazalo se je, da se na zemljevidu pojavi, ko igralec zbere petdeset srebrnikov. Ko dosežete to oznako, lahko najdete trgovca, zgradite hišo zanj in začnete prodajati nezaželene predmete, kupite, kar potrebuje, in po potrebi prejmete denar. Prosimo, upoštevajte, da hiša za znake, ki niso igralni, ne bi smela imeti celo popolnih zidov, to so lahko bloki, ki jih bo igralec premagal brez težav, tako da lahko zlahka in enostavno komunicirate z NPC v Terraria. NPC vam bodo prinesle veliko koristi, zato ne smete zanemariti njihovih storitev.

Prodajalecorožje

Kot ste opazili, se prebivalci Terarij pojavijo pod določenimi pogoji, tako da zdaj morate razumeti, da se orožje prodajalca ne bo prikazalo na zemljevidu ravno tako. Kateri izrazi so potrebni za dostop do njih? Prvič, ne more priti pred trgovca, tako da mora biti že na zemljevidu. Drugič, na vašem popisu morate imeti vsaj eno strelno orožje, ki ste ga sami izdelali. Nato lahko zgradite dom za trgovca z orožjem in začnete z njim sodelovati. Od njega boste lahko kupovali kartuše, puščice in orožje, ponoči pa najde celo nezakonito orožje. Prav tako je treba omeniti, da je v bitki veliko bolj nevaren. Trgovec napade sovražnika s kovinskimi noži, medtem ko prodajalec roke strelja iz silikonske pištole.

Dryad

Mnogi menijo, da je za dostop do sistema DRIAAD potreben poseben mod za NPS. "Teraria" ni igra, v kateri so spremembe uradne, zato če mislite enako, se motite. DraaDa se pojavi na zemljevidu, ko ubijete svojega prvega šefa. Upoštevajte, da se mini šefi v tem primeru ne štejejo, zato ne bodite vznemirjeni, da niste dobili tisto, kar ste želeli, ko ste ubili mini šefa. Kaj naredi Driad in zakaj je tako priljubljena med igralci? Ta igralec, ki ni igralec, ustvarja okrog igralca ščit, ki ga ščiti, Driaad in druge bližnje NPS pred izgubo nasprotnika. Natančneje, ta ščit dvigne oceno zaščite za osem.

Medicinska sestra

Število znakov brez iger na srečo narašča in že ste začeli sanjati o neskončni zgradbi za NPC. "Teraria" vam ne bo dala take priložnosti (seveda, če ne uporabljate goljufij). Ampak lahko preprosto zgraditi hišo za nekaj deset sob, nato pa ne boste imeli težav z dejstvom, da se nova NPC ne pojavijo. Še posebej, ko gre za medicinsko sestro, ki je eden izmed najbolj uporabnih znakov brez iger. Dejstvo je, da lahko obravnava vašo skupino, to je igralca, sebe in druge ne-igralne znake, če se katera od njih poškoduje v bitki. Če želite, da vam se sestra pridruži, morate najti in uporabiti prvo kristalno srce.

Borec

Še en izjemno uporaben ne-igralni značaj je Šiljilec. Na zemljevidu se bo pojavil, ko boste prvič popisali nekaj eksplozivnega, in sicer dinamita, granate ali bombe. Ko mu daš dnevno sobo, lahko z njim komuniciraš in kar je najpomembnejše - trguješ z njim. Prodal je vse, kar je bilo povedano zgoraj, to je vse vrste eksplozivov. Poleg tega je lahko koristno tudi v bitki, saj je sovražnik zelo učinkovit proti množicam pošasti.

Old /Tailor

To je eden izmed najbolj zanimivih NPS na tem seznamu, ker ga lahko dobite le na izredno nenavaden način. Na sliki starega ga lahko vidite na vhodu v dang, kjer vas popoldne ne bo pustil. On sam vam bo povedal svojo zgodbo o tem, da je dobil prekletstvo. Če prideš na plesponoči vas bo starec obvestil, da se okostje približuje. Če premagate tega šefa, boste lahko dostopali do nevarnosti zaklada in novih področij za raziskave. Poleg tega odstranite urok iz Starega, in to se bo pojavilo pred vami v obliki Kravets, ki se usede v pripravljeno sobo zanj. Boste lahko kupili različne elegantne in lepe obleke. Prav tako je treba omeniti, da če se želite ponovno boriti s Skeletonom, boste morali ubiti Keeperja. Na žalost se ne bo vrnil zjutraj kot Guides, zato o tem razmislite, preden se odločite za tak korak.

Sorodne publikacije