Zakaj potrebujete mapo privzetega modela za GTA SA

Računalniška igra GTA San Andreas je še vedno ena od vodilnih v številu amaterskih modifikacij. To so dobesedno vse: od preproste zamenjave modelov avtomobilov do spreminjanja lokacij in mest. Preproste spremembe se pogosto namestijo z zamenjavo standardnih datotek s spremenjenimi, vendar z enakimi imeni. Igralci lahko to storijo ročno ali preko posebne programske opreme. Velik del modsov so nestabilne in nepreverjene datoteke, ki lahko pripeljejo do odhoda igre ali pa jo popolnoma onemogočijo. Da bi igro spet zaživela, morate datoteke spremeniti v standard. Pogosto igralci ne varnostno kopirajo svojih map, ki jih zamenjajo, zato morajo popolnoma obnoviti GTA SA. Lahko pa prenesete posamezne imenike in jih kopirate v mapo z zamenjavo datoteke. Na primer, standardna mapa modela GTA SA vrne originalne teksture, modele avtomobilov, znake in drugo. Spodaj si lahko preberete več o tem imeniku in njegovi vlogi v igri.


Kaj je v mapi

Za začetek si poglejmo vsebino imenika in razumemo, kako pomembno je za izvedbo igre. Če ste izbrisali mapo modelov, potem ko ste jo razkrili datoteke tretjih oseb, igre ne boste mogli zagnati. Ali pa se bo GTA začela, vendar bo v vsakem primeru pobegnila z napakami. Torej so v standardni mapi za modele za GTA SA naslednji elementi:
 • pododdelki generični, coll, txd, trava;
 • dodatne datoteke s priponami txd, img, fxpin tako naprej.
 • Vse naštete postavke so obvezne - brez njih bo igra tekla nestabilno ali se bo popolnoma ustavila.

  Kje prenesti

  Privzeta mapa modela GTA CAS se nepreklicno izgubi, če namestite spremembe brez varnostnega kopiranja. Izvirne datoteke zamenjajo spremenjene, kar pomeni, da ne morete vrniti prvotnega stanja.


  Za obnovitev standardnih datotek v mapi Modeli lahko naredite nekaj od naslednjega:
 • Prenesite mapo standardnega modela za GTA San Andreas na temo.
 • Ponovno namestite "čisto" različico igre in ne uporabljajte več modulov, ki lahko vplivajo na stabilnost.
 • Preden namestite spremembe, ustvarite varnostne kopije datotek, ki bodo zamenjane. Priporočamo, da kopirate celotne imenike, tako da se ne boste ujeli v datoteko.
 • Ostanimo pri prvi metodi. Ustrezno vprašanje je, kje najti polno različico ene ali druge mape za to igro. Vse je zelo preprosto. Morate najti enega izmed najbolj priljubljenih portalov GTA SA ali celo vrsto iger. Pogosto so določene vse potrebne datoteke, ki so lahko koristne za moderatorje. Ti viri so lahko na voljo v iskalnikih na prvih straneh. Prepričajte se, da se različica igre, ki je nameščena v računalniku, ujema z različico, ki predstavlja mapo privzetega modela za GTA SA. V nekaterih primerih lahko to vpliva na zmogljivost.

  Kako namestiti

  Torej ste prenesli privzeti model mape za GTA SA in želitezamenjajte datoteke, ki so trenutno v mapi z igrami. Če želite to narediti, preprosto kopirajte imenik in ga prilepite v mapo z igrami. Če imate okno z opozorilom o zamenjavi istega imena, se morate strinjati. Končano! Zdaj je čas, da začnete San Andreas, preverite napredek igre in uživate v igranju!

  Sorodne publikacije