Eksotično orožje v Skyrimu: Katyn

Vsi igralci računalniških iger ne vedo, kako priti do Katane v Skyrim. Ni čudno. Konec koncev, v prvotni različici igre so samo tri vrste takšnih rezil, in to je zelo majhno v primerjavi z drugimi deli The Elder Scrolls. Istočasno so vse mačke dobro skrite ali pa so nagrajene za opravljanje zapletenega iskanja, ki ne olajša njihovih iskanj. Vendar pa naloga ne velja za kategorijo neizvedljivih. Še vedno boste lahko izkoristili to eksotično orožje z izkoriščanjem nasvetov v tem članku.

Meč rezil

Po svojih značilnostih je to orožje identično jeklenemu nebeškemu meču. Kljub temu ima ta skate v Skyrimu edinstven videz, ki ga večinoma cenimo. Sword of Blinds lahko dobite na naslednje načine:


 • izvedite iskanje Rig Jurgena in ga dvignite iz prsnega koša v Delphin Room;
 • prevzem iz Fultama;
 • Vzemite iz stojala za orožje v templju nebeške Havane.
 • Mimogrede je v bistvu akvarijsko jahanje, ki se pogosto pojavlja v Oblivionu.

  Bolar Blade

  Edinstven meč, ki je pripadal Acilia Bolar. Ima posebno lastnost, ki vam omogoča, da od vsakega nasprotnika odštejete 25 enot rezerve moči. Hkrati bodo šibki sovražniki (pametne rase), ki so prejeli udarec grešnega kozla, pobegnili v paniki.
  Če želite najti to rolko, morate iti na lokacijo Grotto Pontoon. Tam na podstavku ob kipu Talosa boste našli ne samo Blok Bolar, ampak tudi opombo,ki ga je pustil prejšnji lastnik. Imejte v mislih, da bi moralo biti iskanje orožja pred začetkom naloge "Call of the Month". V nasprotnem primeru se bo lokacija spremenila in ne boste dobili drsališča.


  Ebonitna rezila

  Daederjev artefakt, ki ga je ustvaril Mefal. Ima temno, močno magijo, ki vam omogoča, da absorbira zdravje tarče ob udarcu. Sprva je ta učinek precej šibak, vendar ga je mogoče okrepiti z ubijanjem likov z rezilom, ki je v prijateljskem odnosu z Dovakinom.
  Da bi dobili to Katano, boste morali dokončati nalogo "šepetanja vrat". Quest se lahko začne šele po doseganju 20. stopnje, ko je govoril s Hulldom v "Grey Mare". V tem primeru morate opraviti nalogo "Dragon on the sky".

  Katana Crafting

  Kot ste verjetno opazili, je razpon Katana v igri precej slab. Na srečo lahko to stanje popravimo. To storite tako, da prenesete in nato namestite mod za Katani za "Nominacijo", ki se imenuje Katana Crafting.
  Sprememba, kot lahko ugibate iz naslova, dodaja sposobnost ustvarjanja eksotičnih rezil v kovačnici. Istočasno pa vsi drsalci, ki so vključeni v mod, niso le čudoviti, ampak tudi ne kršijo ravnotežja v igri.

  Sorodne publikacije