Preizkusite se kot nogometni trener na svojem mobilniku v enem najboljših nogometnih menedžerjev na Androidu.

Vodstvo, zlasti nogomet, je še posebej priljubljeno med velikim številom aplikacij Android. Vsako leto postajajo vse bolj in bolj, saj si vsi želijo čutiti vse stiske in čare dela trenerja nogometne ekipe. Od večine lahko izberete najboljše nogometne menedžerje za Android. Skupno nimajo toliko. Torej, začnimo.

Football Manager Touch 2016

Dizajn je opremljen z veliko vizualnimi učinki, ki lahko pritegnejo pozornost vseh. Obstaja plačana in brezplačna različica iger, toda za denar, porabljen za to aplikacijo, lahko dobite dober donos. Torej, v plačani različici si lahko ogledate tekme svoje ekipe v 3D. Poleg tega lahko simulirate svoj klub, ga upravljate prek mobilne in namizne različice.


Nogometni menedžer Mobile 2016

Aplikacija, ki je nižja od taktike. Vmesnik ni poln 3D vizualizacije, vendar ima dobro funkcionalnost. Za izgradnjo in upravljanje lastne ekipe je na voljo veliko različnih funkcij. Da bi jo pripeljali do zmage, bo potrebno dobro delati z nastavitvijo taktike igre.

Champ Man 16

Izjemno priljubljen nogometni manager za Android v ruskem jeziku. "Champ Men" je lahko izvedel vse pomembne komponente športnega menedžmenta. Igra ima priložnost voditi klub 20 sezon, v tem času pa se lahko preizkusite v več kot 450 klubih po vsem svetu.
Obstaja možnost izboljšanjainfrastrukture na stadionu. Novi mladinski talenti redno prihajajo iz mladinske akademije. Poleg tega bo sistem nalog, ki jih je treba izvesti, če jih ne boste obravnavali, nato pa vodstvo razmislili o vašem času na čelu ekipe.


Manager prvenstva: All-Stars

To je multiplayer različica Champ Man, ki ima 4 igralne načine, ki jih lahko podrobno izvedete v igri. Ta aplikacija je med najboljšimi nogometnimi menedžerji v sistemu Android. Če ste po tekmi v "Champ Men" zadovoljni, boste uživali tudi pri tej aplikaciji.

Pes Club Manager

Igra ima dobre vizualne učinke, cena pa je povsem dostopna vsem. Toda igranje tega managerja je možno brezplačno, na plačani osnovi pa lahko dobite razširjeno različico igre. Razvijalci so lahko dobili pravico do uporabe več kot 5000 igralcev, lig, klubov. Vsi so certificirani in ustrezajo stvarnim predmetom. Zato je mogoče pripisati najboljšim menedžerjem na Androidu.

Top Eleven

Zelo priljubljen manager, igral je več kot 10.000.000 igralcev iz vsega sveta. V meniju lahko vidite običajno sestavo, trening, finance, prenose, tekme - vse, kar potrebujete za upravljanje ekipe. Taktike kontrole so konfigurirane zelo globoko, zato vsaka ekipa ne bo izgledala kot druga. Igra je plačala vsebino, tako da lahko preprosto kupite najboljše igralce. Valuta igre se imenuje "žetoni", ki jih je mogoče dobiti brezplačno, gledati video posnetke ali za denar. "Top Eleven" je na desni vključen v seznam najboljših iger o nogometnem managerju "Android".

Resnična nogometna tekma

V klubu in nacionalni ekipi je zelo malo nogometnih menedžerjev. True Football vam daje priložnost, da vodite reprezentanco. Ne boste videli veliko nastavitev v igri, obstaja samo vse, kar potrebujete za izgradnjo taktike igre. Pri pogajanjih z igralci se uporabljajo predlogi, ki po določenem času nekoliko moteče. Za usposabljanje se vsak dan dodeli 30 točk, ki jih je treba razdeliti med šest kazalnikov izboljšanja značilnosti. Ne moremo reči, da je to projekt neuspeha, zato je vredno pozoren na to aplikacijo, ki jo lahko uvrstimo med najboljše nogometne managerje na Androidu.

Nogometno upravljanje Ultra

Igra ima lep in enostaven vmesnik za upravljanje ekipe. Vsa dela ne potekajo s preprostim klikom na isti gumb, ampak s pogovori z virtualnimi pomočniki, ki bodo pomagali pri vsem. Sekretar, pomočnik, zdravnik, menedžer, administrator - vsi bodo prosili vodstvo kluba o tem ali o tem vprašanju in vaši odgovori bodo vplivali na izid. "Potrebno je zgraditi zdravstveni center ali bolje izboljšati stadion ali mladinsko bazo?" Seveda so, tako kot mnogi drugi menedžerji, taki pogovori zelo moteči, zato igra ima hitro prehodno funkcijo. Če želite iti skozi igro, ne boste potrebovali niti en dan niti celo teden. Potrebno je graditi mladinske šole, da bi mlade mlade nadarjali, da bi se pogajali z igralci in osebjem. Ta dodatek lahko pripišemo tudi najboljšimUpravitelji androidov.

Sorodne publikacije