Geotermalni generator: značilnosti in recept za obrt

Geotermalni generator je učinkovit vir električne energije, ki je glavni element razvoja v igri Industrijski obrt 2. Za njeno ustvarjanje so potrebni dragoceni viri in lava, ki se postopoma predeluje in postane primerna za nadaljnjo uporabo. Ostaja le obravnava ciljne uporabe tega vira in preučitev potrebnega recepta za ustvarjanje. O tem še naprej.

Kaj je to?

Geotermalni generator je glavni vir energije v igri. Preoblikuje klop v element, ki vsebuje energijo, ki se nato uporablja za polnjenje baterij in oskrbo drugih proizvodnih struktur. Je nenadomestljiv, zato si morate prizadevati za ustvarjanje generatorja in nadaljnjo učinkovito uporabo. In zdaj bomo poskušali odgovoriti na vsa nujna vprašanja o ciljni uporabi in potrebnih virih.


Zakaj je potrebna?

Najprej je treba opozoriti, da je geotermalni generator najučinkovitejši vir energije. Brez tega ne boste mogli razviti svoje baze in promovirati industrije na novo raven. Konec koncev, ustvarjanje inovativnih tehnologij zahteva veliko več energije in težko ga je pridobiti na običajen način. Zato, da bi rešili ta problem in ustvarili geotermalni generator, ki je sposoben proizvajati elektriko iz lave. Njegova glavna prednost je, da se energija porabi izključno za predvideno uporabo, sčasoma ne izgine.

Kako ga ustvariti?

Zdaj smo prišlinajbolj zanimivo vprašanje o ustvarjanju vira električne energije. Za izgradnjo geotermalnega generatorja Industrial Craft 2 potrebujete naslednje vire:


  • Steklo - 4 kos.
  • Univerzalna tekoča kapsula - 2 kos.
  • Železni kovček - 2 kos.
  • Generator - 1 kos.
  • Da pa ne bi zmedli pri gradnji energetskega vira, smo pustili sliko, ki kaže pravilno razporeditev virov. In če vse naredite pravilno, potem lahko takoj uporabite geotermalni generator, vendar ne pozabite na surovino v obliki lave. Zdaj imate vse potrebne informacije o pravilni uporabi novega vira energije. Bodite prepričani, da ga ustvarite za trajno rešitev problema pomanjkanja električne energije. Najprej boste morali kopičiti veliko količino lave, toda z začetnim industrijskim razvojem vam ne bo težko. Namesto tega boste prejeli veliko električne energije, kar bo odprlo prostor za nadaljnjo blaginjo.

    Sorodne publikacije