Industrijski obrt 2: plavž - kraft in uporaba

Za Minecraft je že dolgo ustvaril veliko različnih modov, ki so igri prinesli novo igro in elemente za obrt. Komaj kdorkoli bo zanikal trditev, da je eden izmed najbolj priljubljenih modulov za Minecraft industrijski obrt 2. Eden od glavnih elementov Fashion Industrial Crafta 2 je plavž. Brez te teme je nemogoče resno napredovati v razvoju lastnih tehnologij v igri in sprejemati nove napredne elemente: oklep, orodje, ingote. Zato se veliko igralcev zanima, kako se zlomi industrijska plavža.

Kraft

Za izdelavo plavžne peči je šest perifernih železnih plošč postavljenih na eno mesto, eno telo mehanizma, ki se nahaja točno v sredini, in ena toplotna cev, ki jo je treba namestiti neposredno pod mehanizem.


Zdaj veste, kako pade plavžna industrijska cev 2. Vse, kar ostane, je, da se naučimo, kako ga uporabljati.

Industrijski obrtni plavži 2. Kako uporabljati?

Da bi začeli uporabljati plavž v tem načinu, jo je treba pravilno namestiti na generator toplote. Toplotni generatorji so naslednjih vrst:
 • trdna (deluje na katero koli kurilno olje, ne glede na to, ali je lava, premog, paličice itd.);
 • tekočina (ta mehanizem deluje na vsako tekoče gorivo);
 • električni (dela na električni energiji iz katerega koli skladišča energije);
 • radioizotop (tak mehanizem deluje na posebnih dragih peletih).
 • Prenos toplote iz vsakega generatorjase izvaja preko oranžnega kvadrata na eni strani mehanizma, tako da mora biti plavžna plošča nastavljena tako, da je njen "sprejemnik" soočen s toplotno močjo, ki jo proizvaja generator toplote.


  To je mogoče storiti na naslednji način: najprej je treba namestiti generator toplote in poleg njega namestiti plavž. Po teh ukrepih morate vzeti katerokoli tipko matice ali električnega), pritisnite "Shift" (ključ, na katerega se izvede stiskanje) in pritisnite tipko PCM (desni gumb miške) na plavžni peči, da jo uporabite v nasprotni smeri, to je neposredno na generatorju. . Da bi zagotovili, da vse deluje pravilno, morate v gorivo vstaviti gorivo, nato pa ročico položite na plavž ali katero koli drugo napravo (tudi s pomočjo »Shift«). Nato morate iti v vmesnik pečice in preveriti, ali je napolnjen indikator ogrevanja (rdeč bar). Če je vse narejeno pravilno, se mora peč zagreti. Za likanje železa v tej pečici je potrebno vstaviti same ingote te kovine in kot pomožni element položiti kapsule s stisnjenim zrakom. Zelo enostavno jih je narediti z uporabo kompresorja, ki je dovolj, da se da prazna kapsula tako, da je napolnjena s stisnjenim zrakom. Seveda mora biti predkompresor priključen na vir energije.

  Pospešitev dela

  Sam način IC2 je namenjen avtomatizaciji in pospeševanju proizvodnje vseh virov. Zato se mnogi igralci sprašujejo, če je to mogoče, in če je tako, kako povečati plavž v industrijski obrti.odgovor na to bo zelo nesrečen. Na žalost to ne bo delovalo. Lahko pospešite samo proces ogrevanja, vendar hitrosti gašenja ni mogoče spremeniti.

  Sorodne publikacije