Potovanje "Sims 3: Svet doživetij"

Skupaj z Adventure Worldom, dodatkom za Sims 3, smo dobili priložnost, da se odpravimo na pravi izlet. "Sims 3" ponuja obisk v treh državah: v skrivnostni Kitajski, starem Egiptu in romantični Franciji. Vsaka država ima svoje majhno mesto, odprto za sprostitev in raziskovanje.

O igranju

Pred odhodom na Sims 3 mora igralec rezervirati izlet po telefonu ali računalniku. Mimogrede, če lik dela, ga lahko pošlje tudi na izlet v tujino.
Standardni rok za bivanje v tuji državi za sedem let je omejen na tri dni. Za daljše bivanje v tujini lahko poskusite akumulirati posebne točke za napredni vizum. Točke se dodeljujejo Simi po opravljenih določenih nalogah in nalogah, raztresenih po vsakem mestu. To je očitno glavna razlika med potovanji "Sims 3" iz počitnic "Sims 2". Dodatek "Svet pustolovščin" za tretji del serije iger - to ni samo zabaven obisk v hotelih, plažah in nočnih diskotekah. Vsaka lokacija vsebuje različne zgodovinske predmete, ki jih je treba raziskati in raziskati. Sim lahko vedno dobi dovoljenje vlade, da se sprehaja skozi različne grobnice, ruševine, starodavne palače itd. . Vsaka država se ponaša s posebnimi kovinami, dragimi kamni, metulji in žuželkami. RazenStandardna zbirka predmetov za zbiranje, poleg tega pa obstajajo tudi edinstvene antične relikvije, ki pridejo do sedmih v procesu sprejemanja posebnih nalog.
Znaki, ki sodelujejo pri kulinaričnih, vrtnarskih in ribolovnih dejavnostih, se niso zadrževali - vsaka država bi uživala v svojih receptih z jedmi, eksotičnimi rastlinami in vrstami rib. Med novostmi so posebej izpostavljene dodatne spretnosti, ki jih lahko obvlada sim. Sposobnost fotografiranja bo pomagala ujeti najbolj zanimive trenutke življenja, fotografije pa so včasih prodane za precejšnjo količino. Druga nova lekcija za sedem je proizvodnja nektarja. Sprva se lahko naučite veščin v francoskem mestu Sha-le-Sim, po katerem je njegov razvoj v celoti odvisen od domišljije igralca. In končno, zadnja spretnost je orientalska borilna veščina. Zaradi usposabljanja je bolje iti na Kitajsko, kjer je starodavna akademija. Sim lahko kupi kimono, stojalo s ploščami za lomljenje, kot tudi posebno manekenko za trening.


Goljufije in kode

Potovanja "Sims 3" lahko postanejo še bolj zanimiva z uporabo posebnih goljufij. Kakšne so bile kode za The Sims 3: World Adventures?
  • Kaching - na račun doda 1000 kovancev.
  • Končaj - izstopi iz igre.
  • Fps [vklop /izklop] - nastavitev Fps.
  • Hide Headline Effects [vklop /izklop] - nastavitev oblaka sentimentalnih misli.
  • Skladi družine (brez presledkov) [priimek] [številka] - pomagajo dodati /zmanjšati določeno količino semioleonov kateri koli družini.
  • Stanje nadstropja (brez presledkov) [true /false] - spremeni višino tal v hiši.
  • Slow Motion Viz (brez presledkov) [0-8] - upočasni gibanje znaka.
  • Onemogoči Snapping To Slots On Alt (brez presledkov) [on /off] - koda aktivira poljubno postavitev predmetov.
  • Sorodne publikacije