Mikrofon Sven MK-490: funkcije, pregledi, pregledi

Osebni računalniki običajne oblike (sistemska enota in skupina perifernih naprav) običajno niso opremljeni s posebnimi komunikacijskimi sredstvi (spletne kamere, mikrofoni). Ali morajo uporabniki nekako interakcijo z drugimi ljudmi na internetu? V tem primeru morate vse te naprave kupiti posebej. S spletnimi kamerami je vse precej zapleteno, toda tukaj je kakovosten mikrofon, ki ne bo deloval. Na današnjem trgu obstaja veliko število modelov različnih cenovnih razredov. Vsi se razlikujejo po tehničnih značilnostih in kakovosti zvoka. Zdaj pa bomo razmislili o možnosti proračuna - mikrofon SVEN MK-490. Kaj predstavlja in kaj je potrebno? Oglejmo si to podrobneje.


Malo o podjetjih

To je proizvajalec računalniških perifernih naprav s Finske. Čeprav družba in finski, vendar so vsi izdelki na Kitajskem. Vendar to ne pomeni, da je neustrezna. SVEN ima vodilni položaj na trgu Rusije in držav CIS. "Vroči finski fantje" so to dosegli z visoko kakovostnimi izdelki in nizkimi cenami. Mimogrede, mikrofon SVEN MK-490, ki smo ga pregledali tukaj, je na prvem mestu po prodaji. Vsakdo ima rad svoj dizajn, kakovost zvoka in odkrito smešno ceno.
SVEN izdeluje zvočnike, miške, tipkovnice, slušalke, slušalke, neprekinjeno napajanje, omrežne filtre in še več. Vsak drugi uporabnik računalnika v Rusiji ima neko tehnologijo za to podjetje. Tudi podjetje je različnih ljudiodnos do garancijskega servisa njihovih naprav. Njeni servisni centri nikoli ne poskušajo odpustiti stranke. To pomeni, da proizvajalec obravnava svoj ugled. Zdaj pa si poglejmo mikrofon SVEN MK-490.


Videz in oblika

Mikrofon je izdelan v črni barvi. Ima zelo zanimivo zasnovo "glave", zaradi česar je edinstvena in nepozabna. "Glava" je pritrjena na prožno nogo, ki je pritrjena na okroglo stojalo z enim samim gumbom. Ta isti gumb vklopi mikrofon, ko je potreben. Vse ostalo je neaktivno. In to je dobro - manj hrupa v zvočnikih. Vendar pa se vrnite k oblikovanju in izgledu SVEN MK-490.
Mikrofon je izdelan iz visoko kakovostne plastike. Na "glavi" je kovinska mreža črne barve in pod njo - "pop filter". Treba je opozoriti, da kljub nenavadni obliki mikrofona izgleda precej strogo. To bo popolnoma prilegajo v vsako notranjost in bo moral storiti tako v običajnem stanovanju in v trdni pisarni. Tu in tam je bila glavna značilnost SVEN MK-490 - vsestranskost.

Specifikacije

Mikrofon ima obliko kondenzatorja. Že, to na glavi nad vsemi konkurenti iz proračuna segmenta, saj kondenzatorji - usoda močnih "srednjih kmetov", vendar ne poceni naprave. SVEN MK-490 ima krožno usmerjenost, ki ji omogoča, da ujame zvoke tudi na velikih razdaljah. Delovne frekvence za ta mikrofon se začnejo pri 30 Hz in končajo pri 16.000 Hz. To je dober rezultat za "proračun". Povezovanje z računalnikomizvedete s standardnim 35 mm (mini-jack) priključkom.
Občutljivost SVEN MK-490 je 58 dB. To pomeni, da lahko mikrofon zajame jezik še več kot 5 metrov. Dolžina priključnega kabla je 25 metrov. Mikrofon lahko z enakim uspehom povežete tako z prenosnim računalnikom kot s stacionarnim računalnikom. Za popolno delovanje naprave v operacijskem sistemu niso potrebni posebni gonilniki.

Pozitivne povratne informacije

Pregledi tistih, ki so že kupili blago, so vedno zelo dragoceni. Govorijo o niansah uporabe naprave, njeni zanesljivosti in obnašanju v resničnem življenju. Zato je preučevanje vedno koristno. Še posebej v primeru, ko gre za tehniko. Kaj pa SVEN MK-490? Ocene o tem mikrofonu so večinoma pozitivne. Mnogi uporabniki pred nakupom tudi ne verjamejo, da lahko ta naprava zagotovi visoko kakovost zvoka, in ko je poskusil, potem so bili divje veseli. Skoraj vse omenjajo visoko kakovost zvoka in priročen nadzor mikrofona.
Med drugimi prednostmi, ki jih prinašajo lastniki tega mikrofona, lahko opazite priročno fleksibilno pritrditev, konstrukcijo kondenzatorja in krožno orientacijo (ki zagotavljajo visokokakovosten zvok). Tako je SVEN MK-490 zelo privlačen za mnoge potencialne kupce. Izgleda popolno v smislu "cenovne kakovosti". Zato je tako priljubljen med uporabniki osebnih računalnikov in prenosnih računalnikov.

Negativne povratne informacije

Vsak izdelek ima slabosti, ne glede na to, kako dobro je. Ni izjema inmikrofon SVEN MK-490. Negativne povratne informacije, kar je nenavadno, vključujejo konstruktivno kritiko. Seveda obstajajo snobovi, ki se držijo nepomembnosti in želijo dobiti premium izdelek za smešen denar, toda v tem primeru je odstotek takih "komentatorjev" zanemarljiv. Že zdaj gre za kakovost naprave. Torej, kaj so minusi v tem mikrofonu? Najbolj razširjena negativna povratna informacija je tesen povezovalni kabel. Sčasoma je lahko pretresen in obrabljen. In to ni dobro.
Nekateri so tudi opozorili, da "pop filter" ni zelo visoke kakovosti, ki ne more zadrževati močnih zračnih tokov. No, končno, lastniki so teasingly prosila proizvajalca, da dodate mikrofon svetlobni indikator za izdelek. Ker ni jasno, ali trenutno dela ali ne. No, vse se je zgodilo jedrnato in v aferi. Konstruktivna kritika teh in se razlikuje od nesmiselnih "hipijev". Upamo, da bodo proizvajalci poslušali uporabnika in spremenili nove različice mikrofona. Kljub temu pa tudi avtorji negativnih ocen verjamejo, da je ta mikrofon - najboljši, ki je na voljo na trgu za takšen denar. In ni razloga, da jim ne bi verjeli.

Sklepna ugotovitev

Zato bomo oblikovali sklepe. Mikrofonski kondenzator SVEN MK-490 je eden izmed najboljših v svojem cenovnem segmentu. Zagotavlja visoko kakovost zvoka, priročno delovanje, ima strog in nenavaden dizajn in se lahko uporablja za različne naloge. Kljub majhnim pomanjkljivostim je ta mikrofon zelo priljubljen med uporabniki. In če pogledate njegovo ceno, potem postane jasno, da je najboljši zane najdem tega denarja.

Sorodne publikacije