Igra Darkness 2 The New Colossus: pregledi, pregled, sistemske zahteve

Wolfenstein 2 Novi Kolos je v bistvu plod eksperimenta nad prejšnjim delom igre. Ta epizoda je končno našla svojo umetniško vrednost. On je srednja kategorija med Indiano Jonesom in nevidnimi Avengerji.

Pregled

Dejanje nove igre bo potekalo v Združenih državah. Glede na zaplet, je ta država v celoti pod nadzorom Nemčije. Kot pravi Wolfenstein 2 New Colossus, postane jasno, da je nova vlada že uspela očistiti vrste rasno nečistih državljanov in zatreti več ali manj borbenega prebivalstva.


Entourage ustreza akciji, lokacije v New Yorku, New Orleansu predstavljajo nekaj na sredini med getom in pol ruševinskimi pokrajinami sveta Fallouta. Vendar pa bo velik del igre potekal v ti nacističnih bazah. Potrebno bo izvajati sabotaže, iskati potrebne informacije in počasi uničiti zlonamerne nasprotnike. Svet iger je zelo raznolik: lahko ujamete nemškega vojaka, ki klepeta s predstavniki klana Ku-Klux ali množico domačinov, ki mahajo z rokami vojaškega parada nacistov. Poleg tega lahko obiščete radioaktivne cone, vzletete na Venero in se udeležite oddajanja za vlogo v enem od nacističnih filmov. Kot v prejšnjem delu, Wolfenstein 2 The New Colossus namenja veliko pozornosti likom, njihovim likom in medsebojni interakciji NPS. Zdi se, da je klasični strelec v prvi osebi, zdaj pa je postal polnopravni RPG. Igra je preprosto polna cenovnih paketov, vkaterih glavni junaki lahko izmenjajo zanimive misli, jokajo, opravljajo različna dejanja. Kar se tiče protagonista, Blaskowitza, pogosto tudi pravi zanimive monologe in fraze.


Nova igra Blaskowitzu pripisuje tudi ostro sovraštvo do nacistov. Raven nasilja Wolfensteina 2 New Colossus je preprosto preplavljen. To ni odvisno od tega, kako gre skozi igro, pa naj gre za prikrit način ali za slog "premagaj vse v vrsti". Sedenje v prijetnem kotu je malo verjetno, saj se igra dobesedno naseli z različnimi nasprotniki različnih težavnostnih stopenj in orožja. Za uspešen prehod morate nenehno premikati, ustreliti, narediti "preboj" do položaja sovražnika, najti oklep in strelivo. Včasih, v vročini bitke, bitke postanejo tako težke, da se zdi, da ni izhoda.

Inovacije

Kot v prejšnjem delu, lahko Blusakovits ustreli dve roki hkrati. Zdaj pa lahko to stori z različnim orožjem. Na primer, lahko uporabite puško v eni roki in puško v drugi. Zdi se, da ni najboljša kombinacija orožja, vendar se lahko izkaže, da je zelo učinkovita proti hordam nasprotnikov. Bližje sredini igre lahko protagonist dobi zelo zanimiv sklop eksoskeletov. S svojo pomočjo se lahko premikate med sovražniki in kraji na tri različne načine. Možno je, da bo kovanec izdelal ogromna jeklena vrata, da bodo lahko izvedli iste nasprotnike. Mogoče bo leteti nad tekmeci na posebnih mehanskih nogah ali stisniti pred temzelo majhna, se premikajo skozi različne razpoke in pasove. S pomočjo ekso skeletov v igri Wolfenstein 2 New Colossus boste lahko dobili različne predmete, skrite v težko dostopnih mestih.
Razvoj glavnega junaka je podoben črpanju v večini iger žanra RPG. To pomeni, da lahko črpalka spretnosti za streljanje, stalno streljanje ali, na primer, s prikrito umor, lahko okrepijo posedovanje orožja z dušilcem. Za izboljšanje posameznega tipa orožja so bili uvedeni improvizirani kompleti. Lahko jih namestite kadar koli. Na splošno igra v tem žanru ni postala nekaj novega. Predstavlja samo izboljšano različico prejšnjega dela serije. Dodane so nove funkcije, oborožitev, črpanje in izboljšano vizualno polje.

Wolfenstein 2 Nove koloske in sistemske zahteve

Ker je igra nova, uporablja najnaprednejše video tehnologije. Za razliko od konzole, ima PC različica veliko različnih nastavitev in nastavitev. Za bolj ali manj udoben zagon potrebujete procesor Intel Core i7 ali AMD FX 8350. Video kartica potrebuje tudi razred NVIDIA GTX 770 s štirimi gigabajti "operativnih" operaterjev. Ustrezen in enakovreden AMD Radeon R9290 tudi s štirimi gigabajti pomnilnika. Igra OZP zahteva približno 8 GB. Zagon je možen pri različicah operacijskega sistema Windows 781 in 10. Prostor na mediju mora biti približno 50 GB. Priporočeno za Wolfenstein 2 Sistemske zahteve New Colossus so zmogljivejše in naprednejše vrste opreme. Na primer, priporočamo uporabo NVIDIA GTX 1060 6gb. Z AMD analogi, bo RX 470 ustrezaldvakrat več.
The Wolfenstein 2 New Colossus (za razliko od variant konzole) ne bo omejil števila okvirjev. Na voljo bo tudi spreminjanje ločljivosti zaslona. Poleg tega lahko prilagodite osvetlitev, sence, odseve in drugo. Wolfenstein 2 New Colossus je bil razvit v povezavi z AMD, tako da podpira Vulcan API, ki bi moral pozitivno vplivati ​​na uspešnost igre.

Malo mimo

Wolfenstein 2 New Colossus - zelo nenavadna in zanimiva igra, polna različnih skrivnosti in trikov. Zato je vredno posvetiti nekaj pozornosti in prenašati. Poleg tega obstaja več različic.

Prva izbira

Na samem začetku igre Wolfenstein 2 bo igralec New Colossus povabljen, da si ogleda videoposnetek in se spomni dogodkov prejšnjega dela. Potem boste morali sprejeti pomembno odločitev. Pravkar bo izbral, kdo bo preživel iz dveh znakov: Vayat ali Fergus. Če pustite prvo, boste imeli priložnost prekiniti mehanske ključavnice. Če pa Fergusa pustiš živeti, lahko odpreš električne ključavnice. Poleg tega lahko izbira, ki ostane v živem značaju, vpliva na prehod kot celoto, saj bo pot drugačna.

V obleganju

Za začetek morate hoditi do vhoda in začeti dialog z vojakom. Ko si dobil puško, se moraš vrniti na hodnik in uničiti prve tekmece. Treba je omeniti, da lahko izvajanje dodatnih nalog, kot je ubijanje brez načina ciljanja, v glavi itd., Prinese dodatne točke. Ko se obrneš, vidiš razdaljo, ki sta dvenasprotniki so ubili nekakšno magnetno polje. Naprej bo zaznana sama naprava, ki jo bo generirala. Ko ste jo izbrisali, lahko odstranite učinek polja. Potem bo prišlo do majhne mačke, po kateri se lahko premaknete naprej. Tukaj bodo predstavljene nekaj pasti, ki aktivirajo, kar lahko uniči nasprotnike.
Ko dosežete ploščad, se morate povzpeti navzgor in pogledati ploščo na levo. Prva nota vojaka oskarja bo najdena tukaj. Potem se morate spustiti po dolgi cevi in ​​se premakniti na transporter. Potem na naslednjo. Po tem bo prišel nacist, ki bo izklopil transporter in s tem otežil nalogo protagonista. Ko se premaknete na drugi del hodnika, bo junak našel sobo z granatami in zapisek poveljnika Fisherja. Ko se premikate vzdolž transportnega traku, morate tiho ubiti sovražnike ali pa to storiti brez napenjanja tihih dejanj. Ko se premikate in se usmerite na oznako, se lahko malo zavrtite, ko ste prišli v odcep, ki vodi do dnevnika upornikov iz Kraisauja.

Leteča utrdba

Po dolgi mačji sceni bo junak odpuščen. Morate takoj pobrati najbližje orožje in se premakniti naprej. Hkrati lahko vzamete dve avtomatski napravi hkrati. Hči generala Jangelija bo še naprej usmerjala junaka v kontrolni blok. Na tej lokaciji je bolje prikazati veščine prikritega umora, to je, da se nacistični vojaki tiho odstranijo. Na trupih umrlih oficirjev lahko najdete šifre iz šifrirnega stroja za enigmo, po sprostitvi podmornice pa lahko heroj spozna nenavadnega vojaka v posebni oklepni obleki.opremljeno z zmogljivim laserskim orožjem, ki se ga je treba izogibati. Ko ga premagaš, lahko vzameš njegovo orožje.
Ko se premikate po zunanji lupini zračne ladje, lahko v prikritem načinu tiho nadaljujete z uničevanjem sovražnikov, tako da dobite kode Enigma. Ko reševalna kapsula doseže, je treba pustiti trenutno raven.

F predelek

Po majhnem prizoru se izkaže, da resnično obstaja F predelek. Prav tako bo junak na začetku igre izdal posebno orožje - Diesel Corrugated. Sposoben je snemati posebne lepljive lupine, ki jih lahko nato razstrelijo. Z njegovo pravilno uporabo raven ne bo delovala.

Manhattan

Za izhod na ulico potrebujete že omenjeno dizelsko barvo. Morate ustreliti blažilnik, ki bo vodil na površino. Na ulici, bo junak občasno srečal manjše skupine sovražnikov, dronov in granatnih lansirnikov. In potem boste morali najti loputo, ki bo vodila do podzemne železnice. Tam se bo junak srečal z več psi, s katerimi se bo ukvarjal, kar ne predstavlja nobene kompleksnosti. Potem morate aktivirati generator za zagon skladišča in izstopiti iz podzemne železnice.

Street

Po odhodu zunaj, se bo Blusakovits soočil z več sovražniki, s katerimi se lahko hitro ukvarjamo. V zraku bo viselo več bojnih brezpilotnih letal, da bi se izognili srečanju s katerimi je zelo težko, vendar je še vedno mogoče. Glavna naloga - priti do dvigala. Pod njegovo gredjo bo potrebno priti na naslednjo stopnjo.

Penthouse

Glavna naloga junaka na tej lokaciji - čim prej se soočiti z velikimštevilo sovražnikov Ker je strelivo razpršeno na zadostni ravni, to ne sme povzročati posebnih težav. Poleg tega obstaja veliko zaloge zanimivih zbirateljskih predmetov. Ko je prišel ven iz penthouse na prezračevanje, je treba vzpenjati navzgor. Tukaj je rahlo plavanje, morate priti do daljinskega upravljalnika. Odklopil bo vijak in odprl pot v predoru. Na koncu nivoja morate aktivirati bojno glavo za dokončanje lokacije. Tako se gibljejo tiho ali streljanje sovražniki levo in desno, junak dobi glavni antagonist igre - Frau Engel. Pri tem ni težav pri zmagi. Zmagovalec bo videl končno sceno.

Ocene in mnenja

Veliko priljubljenih iger in spletnih virov je igro zelo dobro pozdravilo. Mnenja o Wolfensteinu 2 Novi kolos je v večini primerov pozitiven. Resource Igromania ugotavlja, da je ta igra strelec iz stare šole, ki se ne sramuje celo imenovati genija. Prehod lahko poteka šele ob 14. uri, vendar pa portal priporoča, da se razteza užitek igre. Popularni PlayGround vir je pustil komentar na Wolfenstein 2 The New Colossus. V njej so tudi omenili, da je nova serija dobro dopolnjena. 3D novice v svojem pregledu Wolfensteina 2 New Colossus ugotavlja, da je razvijalec nacionalnih iger že dolgo postavljal standarde za podobne strelce z loparji.
Games.Mail.ru je opazil, da so navijači in navijači čakali na nadaljevanje igre, saj je izdelek odlična kombinacija dela, uporabljenega v prejšnjem delu. Ampak še vedno nova družba in zgodbaprinesite svojo posebno barvo. Resurs Kanobu v svojem pregledu Wolfenstein 2 The New Colossus je izrazil svoje navdušenje nad aktivnimi streljanjem in odstopanji od klasičnega trenda navidezno lutonov in multiplayerjev.

Prednosti in slabosti igralcev

Na podlagi ocen Wolfenstein 2 Uporabniki New Colossusa lahko navedejo prednosti in slabosti nove igre. Nekdo je mislil, da je igra preveč predvidljiva in enolična. To je izraženo v dejstvu, da je prejšnji del gladko prenašal svoja načela v novo. Nekaterim ljudem tudi ni všeč velika količina krvi in ​​nasilja. V profesionalcih je dobra zgodba, pisani liki, odlična grafika in igranja. V revijah (Wolfenstein 2 The New Colossus, PS4) uporabniki upajo, da bo Bethesda lahko nadaljevala s to serijo iger v prihodnosti. Po mnenju mnogih igralcev, po prehodu, ostanejo le svetli in globoki vtisi. Še posebej mi je všeč zaplet, ki je tako nepredvidljiv, da se na nekaterih mestih zdi, da je konec Blaskovitza, vendar na nek način vedno izstopi iz vsake kapi. V zvezi s platformo Steam so se ocene in mnenja o Wolfenstein 2 The New Colossus v večini primerov izkazale za pozitivne in zanimive. En uporabnik po izmenjavi igre je na primer delil informacije, da je igro mogoče predvajati dobesedno v 10 urah. Igralci navedejo, da če se vprašate za nalogo zbiranja vseh zbirateljskih predmetov in bonusov, bo prehod zakasnjen. V drugih pregledih v Step on Wolfenstein 2 uporabniki New Colossusa to poudarjajoV zadnjih letih ni bilo nič podobnega v tem žanru. Skoraj vsak pregled kaže, da je igra ostala prejšnja različica novega reda.

V zaključku

Od datuma Wolfenstein 2 je New Colossus minil skoraj pol leta. V tem času je igra našla veliko oboževalcev in zadovoljnih uporabnikov. Kot smo že omenili, predstavlja nadaljevanje prejšnjega dela igre, vendar so bile v igro uvedene nove funkcije. To je točno tisto, kar (plus veliko zgodbo in igranja) igral del ustvarjalca podjetja razvijalec. Na splošno je celotna serija iger, ki segajo od prvega gradu Wolfenstein, prvih dni krvi in ​​vojvode Nukema, do konca z opisom v članku, zanimiva splošna zgodba o alternativnem vesolju, ki je tudi vojna z nacizmom. Skoraj vsak del vesolja je vedno pritegnil igralce vseh starosti. Svet računalniških iger so razredčili s svojo izjemno brutalnostjo in odprtostjo. Vendar je bil vsak novi del izboljšana različica prejšnjega. Kot lahko vidite, ima serija še vedno blagovno znamko. Očitno tema z Blaskovitzom še ni zaprta in morda v bližnji prihodnosti bodo igralci po vsem svetu lahko videli nadaljevanje tega fascinantnega epa z množičnim uničenjem nacistov. Igra je izginila, razvijalci so delali kar dobro. Vendar pa novi del igre verjetno ne bo pričakovati pred koncem leta 2018 - začetkom leta 2019. Ni bilo briljantnega uspeha, ki bi lahko zaviral razvijalce, vendar je igra še vedno dosledno visoka.

Sorodne publikacije