Igra "Witch 2": kje iskati Malen, mimo zadolžitve

Prehod drugega dela serije "Witches" traja veliko manj časa kot prva ali tretja igra. Kljub temu ima Witcher 2 nekaj opraviti: opraviti naloge, trgovino, mini igre, zgodbo, dodatne naloge in komunikacijo z manj pomembnimi liki. Oglejmo si zadnjo točko in poglejmo, kje lahko poiščemo Malen v "Widget 2".

Kdo je to?

Da bi začeli, spoznajmo ta značaj. Malena je tipičen elven, ki zasleduje iste cilje kot njegova celotna družina. Sodeluje z običajno bando scotia'ales in opravlja zahrbtni načrt, da privabi zaščito Floatsama v jamo, kjer neznana stranka čaka elvensko zasedo.
Izkazalo se je, da je načrt uspešen, vendar vojaki tega ne vrgajo prav tako, ampak ga najdejo in bodo sodili. Mera kaznovanja za takšno kaznivo dejanje je seveda najhujša - usmrtitev z obešanjem. Malena ne bo priznala v svojih dejanjih. Čarovnik se mora ukvarjati s tem vprašanjem in se odločiti, ali bo zaupal deklici. Od njegove izbire je odvisen nadaljnji razvoj dogodkov.


Če želite vedeti, kje iskati Malen v pripomočku 2, morate prebrati naslednja navodila za to iskanje. Treba je omeniti, da se ne glede na odločitev Geralta in na koncu naloga glavne ploskve igre in serije na splošno ne bodo spremenili.

Kje najti?

Začnimo s tem, kje najti Malen v igri "Witch 2". Če želite to narediti, morate opraviti zgodbo pred prihodom v Flottage. Sprehod po obrobju trdnjaveNe pozabite obiskati vasi Bindiuga, ki ni daleč od ladje. Na poti od vasi do jame boste videli skupino stražarjev, ki glasno in nasilno razpravljajo o nečem. Pojdite do njih in začnite pogovor (pogovorno okno se samodejno aktivira, ko se približujete manjšim znakom).


V prvem pogovoru s stražarji Geralt spozna podrobnosti tega, kar se dogaja. Po tem, naš junak postane na voljo več možnosti, ki se razlikujejo po stopnji vpliva na prehod pri iskanju in njegovem zaključku. Zdaj veste, kje najdete Malen v Widgetu 2, zato pojdimo naravnost na razvoj dogodkov v nalogi.

Prva različica

Nedolžna z obliko elfov ne želi dopuščati svoje usode in ponuja čarovnice, da hodijo na mesto zločina. Ker je Geralt pravi detektiv, je z lahkoto izračunal pravi vzrok tragedije in svetoval stražarjem o pravilni odločitvi. Vendar vam nihče ne preprečuje, da bi poslušali celoten pogovor in šel v vaše podjetje. V tem je vse značilnost igre "Witch 2", kjer lahko najdete na ducate sekundarnih zgodb in se odločite, ali želite v njem sodelovati. Če se odločite ostati na strani, bodo stražarji uredili obleko. To je prva in stroga različica prehoda tega iskanja.

Druga različica

Prehod igre "Widget 2" je znan po svoji resnično bogati različici, kljub majhnemu svetu iger in celotni dolžini parcele. Če se protagonist odloči, da bo sodeloval v preiskavi, potem mora itijame Nedaleč od kraja, kjer je treba iskati Malenova v "Widgetu 2", je bilo treba začeti iskanje, tam je vhod v dokaj globoko in navijanje jamo. Ko ste jo našli, preverite vsak vogal in preverite vse dokaze, ki jih boste našli. Vredno je opozoriti, da boste ob obisku jame čakali na pošasti, ki jih morate enkrat znebiti, da se v prihodnosti ne bodo vmešavali.
Med preiskavo Geralt ugotovi pravi razlog. Povsod so ležala telesa stražarjev, katerih puščice so štrleče. Dejstvo, da puščice pripadajo shemerjem, ne puščajo druge možnosti za elfa - sodelovala je na parceli. Z zbranimi dokazi in vsemi informacijami Geralta pošljejo na izhod iz jame, kjer čaka družbo stražarjev z Malenom. Med pogovorom lahko protagonist igre izbere več odzivnih možnosti, ki bodo vplivale na rezultat iskanja in na usodo sekundarnega značaja. V drugi različici odlomka je razkrito še več udov. Prvič, stražarjem lahko poveš vse, kar je bilo v resnici. Po tem ne boste več imeli možnosti, da bi rešili Malenino življenje. Pravniki so aretirali vilinca, ne glede na njegove utemeljitve. Seveda bo izveden in nikoli se ne boste srečali z danim junakom ali njegovim spominom. Mimogrede, po indikativni izvedbi v mestu in njegovi okolici bodo stražarji prenehali obstajati, kar samo potrjuje pravico Geralta. Vendar pa lahko naredite nekaj drugačnega, kar bo privedlo do bolj razširjenih dogodkov.

Predajte se stražarjem

Če ste nenadomaVšeč Malena "Widget 2", kjer je težko iskati pozitivne znake (morda se lahko protagonisti zdijo dobri junaki), lahko skrivnost ohranite pravi razlog za izginotje skrivnosti. Namesto tega Geralt pripoveduje izmišljeno zgodbo o tem, kako so vojaki odšli v jamo in padli v noge pošasti. V tej pravljici začenjajo verjeti, ker mu ne govorijo nekdo tujci, ampak strokovnjak v svojem poslu. Podjetje stražarjev se gradi, vendar se ne začne upor, ampak se preprosto odpravi na svoje zadeve, Geralt in Malen pa ostanejo ena na ena. Od tega trenutka se začne druga veja, ki je odvisna od nadaljnjih ukrepov.

Pogovor z Malenom

Po tem, ko je pomagal elvenom iti mimo kazni, ji obljublja, da se vam bo zahvalila. Ampak ne tukaj in zdaj, ampak na določenem mestu. Torej, poglejmo, kje naj po tem pogovoru poiščemo Malen v pripomočku 2. \ t Med pogovorom vam Elven pove, da se strinja, da se bo srečal ob čudovitem slapu. Iskanje na zemljevidu je dovolj težko, vendar je lokalna preprosta navigacija. Ta kraj se nahaja v bližini ruševin Elven, ki ga je težko spregledati.
Pravzaprav bo Malena na mestu srečanja. Vendar pa ni potrebno čakati na prijetno zabavo, saj se bo srečanje izkazalo za predhodnico, Geralt pa bo padel v naslednjo past. Kot rezultat, dekle pobegne, in namesto nje od vsepovsod začeli pojavljati klay'taeli. V tem trenutku čarovnik nima izbire, ker mora ubiti vse nasprotnike ali umreti.

Nadaljevanje naloge

Ignorirajte bitko ali pobegnite od vilin, ne boste uspeli, ker po teh dejanjih ne boste aktivirali nadaljevanja tega iskanja. Torej se prepričajte, da premagate vse sovražnike, nato pa pojdite na izdajalčevo iskanje. Tudi na tej stopnji ima protagonist priložnost, da samostojno določi usodo sekundarnega značaja.

Kje najti pobeglega vilina v Witcherju 2 (Widget 2)?

Po napadu elvenske ekipe, Malena ne uspe v neznani smeri. Najdete ga med samostojnim proučevanjem lokacije, saj boste morali vse obiskovalce obiskati vsako območje Floatzame in okolice. Lahko uporabite te vodnike za dolgo časa, da ne boste ugotovili, kje najti pobeglega vilinca Malena.
Zaznavanje dekleta je lahko blizu ruševin zapuščene bolnišnice. Je zelo prestrašena in razočarana, ker njen načrt ni uspel, in ne ve, kaj naj stori v situaciji, ko jo je Geralt našel. Po kratkem pogovoru v našem junaku lahko izbirate med tremi možnostmi.

Če želite ubiti Malena

Če ste razočarani nad tem, kako je prišel Elven, se ji lahko maščujete brez dolgih pojasnil in pogovorov. V pogovornem oknu izberite ustrezno možnost. Po tem se bo iskanje samodejno izteklo, v reviji pa bo prikazan ustrezen opis naloge.

Pusti Malena

Če izdaja dekleta ni vplivala na tvojo odločitev, jo lahko pustiš. Vendar pa z enim pogojem: elf ni treba pojavljati v Floatzami in njeni okolici. Deklica se vam zahvaljuje za prijaznost, ki se je pokazala, in potem se je Geralt nikoli več ne bo srečal.

Dati Malenouju

pravico do odločanja o usodi elfa lahko prenesete v roke Loredo in njegovih vojakov. Vendar pa v tem primeru ne boste vedeli, kaj se je zgodilo z dekletom v prihodnosti. Če sodimo na podlagi skrbništva Floatsama, pravičnost v takih primerih ne diši. Najverjetneje bodo ubiti ali obešeni javno.

Zaključek

To je verjetno vse. Zdaj veste, kje lahko najdete Malen na The Witcher 2. Želimo vam prijetno preživljanje prostega časa, ko boste opravili to fascinantno potovanje!

Sorodne publikacije