Izvor - kaj je in kaj jedo

Milijoni igralcev po vsem svetu igrajo, komunicirajo, izmenjujejo informacije. Velike igralne holdinge so zainteresirane za združevanje čim večjega števila igralcev. Ustvarjajo svoje storitve, v katerih še naprej vodijo dialog, igrajo in kupujejo igre. V ospredje so digitalne kopije licenc, ki zajemajo fizične diske in nosilce. Prvič, to ni dobičkonosno za kupca in prodajalca, in drugič, da je veliko bolj priročno in prijetno imeti platformo pri roki, kjer se zbira zbirka kupljenih iger. Toda na tem področju so veliki trije tekmovalci, ki se trudijo, da bi se okrepili s svojimi nasprotniki z inoviranjem, dodajanjem vsebin in zabave.

Izvor - kaj je to?

To je program, ki je podružnica podjetja Electronic Arts. Je tudi uradni vodja strukture EA, kjer je možno kupiti in posodobiti igre podjetja. Platforma podpira vse operacijske sisteme, začenši z operacijskim sistemom Windows 7 in novejšim, OS X. Združena skupnost, združena s programom Origin, se nenehno razvija in dodaja nove funkcije za integracijo igralcev. Platforma ponuja široko paleto storitev za komuniciranje igralcev: nastavitve profila, pogovorna okna in igranje s prijatelji, pretakanje v živo na platformo Twitch. Igralec lahko informacije o dosežkih, mislih in drugih stvareh izmenjuje v socialnih omrežjih čim prej. Če vidite podporo za sodobne konzole, kot sta Xbox Live in Playstation Network, se prepričajte, da je Origin. Ena od odličnih funkcij je, da shranite napredek in napredek igralca, tudi ko je popolnoma izbrisal igroračunalnik


Origin.com je uradna stran, na kateri lahko uporabnik prenese stranko.

Prednosti platforme

 • Nakup z vračilom denarja. Imetnik računa lahko vrne svoj denar, če z izdelkom ni bil zadovoljen, s programom podpore EA "Excellent Game Guarantee". Vključuje izdaje, kot so "Dragon Age", "Sims 4", "Batman Arkham" in nekatere druge. Podjetje skuša svetu dokazati, da je Origin trdna platforma.
 • Te igre se vedno spreminjajo z drugimi, zato je to dobra priložnost, da preizkusite to igro brezplačno. Ocena demo verzij iger in programov. Origin zagotavlja brezplačno demo verzijo, ki jo lahko dobite iz podjetja.
 • Naročnina in prednaročila. Platforma omogoča igralcem, da aktivirajo naročnino za več kot 40 brezplačnih iger. Imetniki računov lahko naročijo prednaročila za nove izdaje in dostopajo do njih, preden so uradno objavljeni na platformi.
 • Način brez povezave. Uporabnik lahko igra najljubše igre, ki so vezane na njegov račun, brez dostopa do interneta. Napredek in dosežki bodo pripisani po povezavi z omrežjem.
 • Platforma za oblake in enotnost knjižnice. Vse shranjevanje in napredek igralca je shranjeno v oblaku, če igralec prečka drugo napravo, potem se njegov napredek samodejno prenese na nov računalnik. Katalog kupljenih iger je edinstven za vse naprave, povezane z računom.
 • Hitri prenos. Izdelek lahko začnete uporabljati, preden se končapoln prenos.
 • Pomanjkljivosti platforme

 • Visoke cene. To je posledica visoke kakovosti storitev.
 • Seznam iger je manjši od seznama tekmecev. To je predvsem posledica dejstva, da je Origin platforma, ki predstavlja interese EA. Podjetje omogoča dostop samo do iger, s katerimi ima dogovor z razvijalci.
 • Manj funkcij kot konkurenti. Dejavnost uporabnika je omejena na nakup iger, komunikacijo z drugimi igralci in igro.
 • Neposredni konkurenti

  Battle.net by Blizzard. Ima zelo podoben vmesnik z enakimi prednostmi in slabostmi. Na platformi, samo nominalne igre iz "blizu-zardov". Priročna integracija z internetnimi storitvami in preprost sistem naročnin. Par iz Valve. Ta ogromna platforma ima zelo veliko knjižnico. Ta platforma temelji na notranjem gospodarskem okolju. Igralci lahko prodajajo igralne predmete in predmete ter ustvarjajo dodatne vsebine v delavnici. Veliko zalog z velikimi popusti do 98%.

  Sorodne publikacije