Kako brati SMS na telefonu prek računalnika: navodila in priporočila po korakih

Ni vse uporabnike zanimalo, kako brati SMS na svojem telefonu prek računalnika. Običajno ni potrebe po tem. Čeprav je možno nastaviti oddaljeni dostop do pripomočka prek računalnika. Poskusite lahko tudi prebrati sporočila drugih oseb. Kaj storiti naslednje, še več.

Zakaj?

Nekatera prejeta sporočila lahko vsebujejo pomembne informacije. Shraniti jih je treba, kar običajno opravijo uporabniki. Vendar jih ni vedno mogoče pustiti doma. Zgodi se, da sistem "zamaši", zaslon na dotik ne deluje ali pa mora telefon ponastaviti na tovarniške nastavitve.


In včasih je vprašanje, kako brati SMS na telefonu prek računalnika, zanimivo za tiste, ki pogosto pozabijo telefon v avtu ali v torbi. Nastavite lahko oddaljeni dostop do pametnega telefona, da hitro prejmete informacije in ostanete v stiku. Na splošno obstaja veliko razlogov za to, pa tudi rešitve.

Prenos

Najprej pa poglejmo, kako preprosto prenesti SMS s pametnega telefona na osebni računalnik. Ta možnost je odlična za tiste, ki želijo shraniti nekaj sporočil. Seveda, to je mogoče storiti na telefonu, vendar pomnilnik ni neomejen, in vse napake sistema vas bodo prisilile, da odstranite vse vsebine brez možnosti okrevanja. Če ne veste, kako brati SMS iz telefona, medtem ko sedite za računalnikom, vam bo to pomagalo nazaj. To storite tako, da izvozite podatke. Mimogrede, noterstari modeli telefonov, ki niso imeli operacijskega sistema, so prišli z diski z blagovno znamko programske opreme. Pripomočki sinhronizirajo podatke in jim pomagajo upravljati na osebnem računalniku.


Program

Za izdelavo varnostne kopije lahko uporabite poseben program. Na primer, obstaja SMS za Android. Pripomoček ima priročen vmesnik. V njem lahko zberete vsa sporočila iz telefona in si jih ogledate. Ko odprete program, vas bo prosila, da povežete pametni telefon prek kabla ali s QR kodo. Po priključitvi boste lahko preklopili na kartico s sporočilom SMS. Tukaj lahko varnostno kopirate sporočilo, brskate po pogovornih oknih in ga upravljate. Izbrana sporočila morajo biti izvožena. Ko kliknete na posebno ikono, boste imeli na voljo več možnosti za ta postopek. Orodje omogoča tudi ogled fotografij in njihovo shranjevanje, prilagajanje seznama stikov, uporabo datotek itd., Kar pomeni, da deluje kot gonilnik za pametni telefon v računalniku.
Na internetu je veliko podobnih aplikacij. Samo moraš iskati, mogoče moraš osebno preizkusiti par. Vsi so udobni, obstajajo Russified različice. Večina jih pomaga pri sinhronizaciji podatkov iz pametnega telefona med upravljanjem vsebine.

Oddaljeni dostop

Na internetu pogosto iščejo način, kako gledati računalnik na računalniku, če se pripomoček dotakne težave. To je lahko zlomljen zaslon in se zruši na zaslonu na dotik. Če želite izvedeti, kdo vas je napisal, morate imeti vnaprej oddaljen dostop. Tako imate vedno na voljo način pridobivanja podatkovprek telefona.

AirDroid

Ta pripomoček ima velik nabor možnosti in zmogljivosti. Omogoča oddaljeno klicanje različnih naročnikov, ogled telefonskega imenika, ustvarjanje sporočil, namestitev datotek in še veliko več. Obstajajo programi in možnost iskanja po telefonu na zemljevidu. Ta možnost vam bo pokazala, kje ste zapustili svoj pripomoček.
Obstajajo dodatki in bolj zanimive funkcije. Na primer, prenaša svojo lokacijo in lahko sproži telefon s fotoaparatom, ne da bi sam odprl aplikacijo. Torej, če se je tatvina zgodila, tat ne bo opazil, da ga sledijo. Poleg tega program odpre dostop do pomnilniške kartice s pretvorbo pogona v oddaljeni pomnilnik.

Delo z AirDroidom

Če še niste vedeli, kako brati SMS brez telefona, bo delo s tem programom odprlo vse kartice. Prenesete ga morate iz storitve Google Play. Registrirajte svoj račun v telefonu. Po tem morate preko računalnika iti na spletno mesto programa in vnesti iste podatke. Za uspešno sinhronizacijo naprav morajo biti v istem omrežju. Če želite stvari še bolj otežiti, preprosto povežite prek povezave Wi-Fi. Ko je povezava končana, vam spletni brskalnik prikaže vsebino telefona.
Uporabnik vidi pripomoček za namizje. Na levi so ikone. Tukaj si lahko ogledate kateri koli program ali program, ki je na vašem telefonu. Uporabite lahko ikono bližnjice. Vsi instrumenti bodo na voljo na desni strani. Tukaj shranimo potrebne datoteke, vpišemo povezavo, odpremo odložišče in tako naprej, vendar delo s tem programom žal ni popolno.udobno. Obstajajo nekatere omejitve. Če želite uporabiti pametni telefon v tem načinu, potrebujete privilegije superuporabnika. V nasprotnem primeru nekatere funkcije ne bodo na voljo - na primer ne boste mogli izvajati oddaljenih posnetkov zaslona. Kljub razpoložljivosti brezplačne različice, so vse funkcionalnosti in neomejene možnosti samo v premijski različici. Z njim boste lahko uporabljali kamero, klicali, pošiljali majhne datoteke in ne gledali oglasov. Če želite uporabiti pripomoček, lahko napišete nasvet na Twitterju in dobite dvomesečno naročnino. Ker potrebujete samo delo s sporočili, brezplačna različica pa je morda dovolj.

WiFi File Transfer

Kako brati SMS na telefonu prek računalnika? Če prejšnjega programa niste našli, lahko poskusite prenesti datoteko WiFi. Ta pripomoček pomaga sinhronizirati pametni telefon z računalnikom brez kabla. Zelo je priročno, če imate nenadoma poškodovano žico ali vrata ne delujejo.
To je dober upravitelj datotek, ki pomaga prenesti datoteke različnih velikosti in formatov. Deluje, če sta obe napravi v istem omrežju. Nato pripomoček pošlje povezavo, da se lahko brskalnik hitro pridruži pripomočku. Tudi tu je brezplačna različica, ki ima številne omejitve. Na primer, ne morete prenesti več kot 5 MB. Seveda, če je to rezervna kopija sporočil, ni več in ni potrebno, če pa želite prenesti bolj obsežne dokumente, potem morate kupiti plačano različico. Stane približno 40 rubljev.

SnapPea

Uporabniki, ki ne znajo brati sporočil SMSAplikacijo SnapPea lahko poskusite uporabiti v telefonu prek računalnika. Omogoča tudi dostop do računalnika do pripomočka. Če želite sinhronizirati naprave, morate na uradni strani obiskati brskalnik PC in vnesti kodo, ki jo nudi program.
Aplikacijo lahko povežete samo v omrežju Wi-Fi. V tem primeru morata biti obe napravi v istem omrežju. Na splošno je to celotna nastavitev. Funkcionalnost programa je precej slabša od AirDroid. Toda za tiste, ki potrebujejo brskanje po SMS, bo dovolj. Omogoča vam samo branje sporočil in pošiljanje, premikanje slik in njihovo brisanje. Lahko delate s telefonskim imenikom, izbrišete pripomočke ali namestite razširitvene datoteke .apk. Iskanje sinhronizacije s kamero ali klicem ne deluje. Ampak ta pripomoček je hiter. Edina stvar, s katero se lahko srečamo, je neuspešna povezava. Sistem vas bo pozval, da ponovno vnesete kodo. Za to morate biti pripravljeni.

Alien messages

Mnogi uporabniki se želijo naučiti brati SMS iz telefona nekoga drugega. Na tem računu je na internetu veliko možnosti. Večina jih je težko obravnavati kot zakonitega. Obstaja tudi spletni način, da spoznajo, da je sporočilo prišel do vašega zakonca pametni telefon. Vse to izgleda precej dvomljivo, in dajanje denarja za takšne storitve je neumno. Mnogi od njih so invalidi in ponarejeni. Nekateri uporabniki želijo vedeti, ali je možno brati SMS iz telefona prek računalnika. "Tele2" je operater, ki je na svoji spletni strani večkrat odgovarjal na takšna vprašanja. Seveda, večinaUporabniki ne želijo vohuniti. Ta želja je posledica dejstva, da je pametni telefon izgubljen, itd.
Po mnenju operaterja ni mogoče obnoviti besedila sporočila, ker SMS, ki prehaja od naročnika do prejemnika, ni shranjen v operaterju v bazi podatkov. Podobne operacije so v mnogih državah prepovedane z zakonom. Zato je vaše sporočilo zaupne informacije.

Sorodne publikacije