"Diablo 2", rune: seznam, značilnosti sprejema in lokacije

Rune v igri Diablo 2 so majhni kamni, ki imajo moč. Lahko jih vstavite v luknje za orožje in oklep. Več o njih bomo obravnavali v članku.

O igri

Diablo 2 je zamisel Blizzarda, ki predstavlja akcijo tretje osebe /RPG z elementi hack'n'slash. Zadnji izraz je označen s sistemom bojevanja, ko junak dobesedno skriva množico sovražnikov, ki jih je treba odstraniti s poti, da bi utrli pot do cilja. Potrebno je olajšati in poskušati pobegniti z bojišča, saj ta smrtonosni val pokriva glavo.


V prvotni različici Diablo 2 ni bilo kamnov, ki bi krepili predmete. Tam so se pojavile rune "Diablo 2 Lord Of Destruction" - uradna vloga. Lahko izločijo sovražnike, kupujejo pri drugih igralcih v načinu mrežne igre ali pa se ukvarjajo s kombiniranjem šibkih, da postanejo močnejši.

Besede moči

Rune Diablo 2, vstavljene v določenem vrstnem redu, tvorijo besedo Rune. Po manipulacijah je stvar pobarvana v zlato barvo, pridobi vse obstoječe lastnosti integriranih run, dobi tudi dodaten učinek in izključno ime. Na primer, če vzamete puščico s tremi luknjami in jo zaporedoma priložite runam Thul, Io in Nef (v tem vrstnem redu), lahko dobite zlato orožje imenovano Črno in številne dodatne lastnosti:
 • povečanje izgub za 120%;
 • zmanjšuje 2 škodi na čarovnijo;
 • doda spretnost "Blast corpse" raven 4 (12 nabojev);
 • 40% možnosti, da zadane nasprotnikazdrobljen udarec;
 • poveča oceno napada za 200 enot;
 • možnost metati nasprotnika na določeni razdalji;
 • dodali hladno poškodbo v območju vrednosti 3 - 14;
 • doplačilo za preživetje (+10);
 • poveča hitrost napada za 15%. • Približen seznam

  Rune v "Diablo 2" so veliko. Pogojno delimo na navadne, redke in zelo redke. Običajno se srečujejo precej pogosto, imajo nevsiljive kazalnike, tako da se zgodijo skoraj na vsakem koraku, pogosto ga vržejo, prodajajo igralci ali pa sploh ne. Skladno s tem so zelo redke rune in se pojavljajo manj pogosto, jih je skoraj nerealno najti in so idealne za dodajanje tekalnih besed, zato zahtevajo naslov najbolj dragocenega odkritja v igri. Subjekt, ki ga podpirata beseda vrhunske rune, postane najmočnejši in najkakovostnejši artefakt. Spodaj so navedene najbolj zanimive rune v Diablo 2:

  Rune /Opis  Redkost  Lastnost orožja
  )


  Nepremičnine v oklepu  Opomba  Tal (Tal)


  )
  Normalna  Pri 75 poveča škodo zaradi strupa za 5 sekund  Odpornost strupa se poveča za 30% (če se vstavi v ščit + 35%)  Kwal-Kenk  Ort (Ort)
  )


  Normal  Doda škodo iz b letaki 1 - 50  Električni upor + 30% (če je v ščitu, +35)  Podobno kot zgoraj: lahko dobite Qual Kenk quest  Shael (Shael)  Redki  ) Stopnja napada se poveča za 30%  Izterjava po poškodbi je hitrejša od 20% (če je ščit, potem se verjetnost blokiranja udarca poveča za 20%)


  )
  -  Zod  Zelo redki  Predmet ki je vstavljena ta runa, postane neuničljiva  Nesmiselno je, da se zgodi besedo, ker učinek ne povzame, korenine s tako rune Noah preprosto ni na voljo

  Celoten seznam rune na voljo v igri je mogoče najti na vsakem tematskem forumu.

  Injekcijske peresa

  Kraft teh čarobnih kamnov se izvaja s pomočjo manipulacij s Horadično kocko. Opozoriti je treba, da v sprejemanju runa v Diablo 2, ki so razdeljene samo na Nef, El, Tire, Pov, Et, Eld, Tal, Ral in Ort, lahko dobite višjo postavko naročila: dovolj, da postavite tri enake rune Cube. Ostalo ne bi smelo biti - ne bo smisla.
  Če želi igralec najti določeno vožnjo, vendar to ne pade, lahko vržete tri enake kocke in dodate dragulj. Želeni artefakt se bo pojavil. V tabeli so predstavljeni nekateri recepti za Horadrično Kubo.  Tri enake kamnite rune z določeno redkostjo  Rune se redko redko  Tri dragih kamnov  Kamen višjega razreda  Popoln smaragd +Dva Runes Cham  Runner Run  3 Runes Hel + Hacked Diamond  Runes Io

  Podrobnejši seznami receptov za recepturo Diablo 2 so na voljo v tematskih forumih.

  Kompleksnost igre

  Mnogi menijo, da večja kot je kompleksnost, večja je verjetnost, da se izloči najbolj redka runa ali zlati predmet. Morda v drugih igralnih projektih je tako, vendar ne Diablo 2. Tukaj je možno za eno uro pobegniti od najbolj zlonamernega šefa do najvišje zahtevnosti in na koncu priti do njega veliko plenov in nekaj run srednje ali običajne redkosti. Ne premagajte tega. Vendar pa obstajajo kraji, kjer je dejanski padec rut odvisen od kompleksnosti igre. Na primer, Infernal Forge, o katerem bomo razpravljali spodaj. Dejstvo je, da igra že ima določeno verjetnost padca v vsako vožnjo, odvisno od redkosti. Zato je bolje preučiti recepte runa v "Diablo 2", da bi zbrali najpogostejše in jih manipulirali s Hordadic Cube, da bi dobili vrhunske artefakte.

  Iskanja

  Obstaja več krajev, kjer se večina ljubiteljev igra na spletu:
 • Števci v številnih kleti. Preprost mini-šef, ki ga je težko najti. Ponavadi varovane horde pošasti v spodnjih prostorih predorov ali varovanih stolpov, katerih lokacije se pogosto spreminjajo.
 • Spodnja Kurst. Pogosto je treba pogledati v koče in razkriti vse, kar je tam. V redkih škatlah lahko najdete redke rune.
 • Skrivna raven s kravami. Vsaka runa, ki obstaja v igri, lahko pade tukaj,in verjetnost izpadanja je višja od številnih projektnih pošasti.
 • Skrinje na poti v Andaril. Obstaja veliko polj, še več nasprotnikov, rožni kamni in predmeti z že vstavljenimi artefakti in dragulji se pogosto izlivajo.
 • Pekelska kovačnica

  je drugo prizadevanje v četrtem aktu. Po dokončanju junak dobi rune glede na kompleksnost igre:
 • pri normalni težavnosti: od El do Amn;
 • za nočno moro: Sol - razlog;
 • o najvišji kompleksnosti: od Chela do Gula.
 • Med vsako od zgoraj navedenih run je 11 kamnov. To je verjetnost padca v vsakem od 111. In kakšna verjetnostna serija je vključena v iskanje je odvisna od izbrane kompleksnosti. Da bi olajšali navigacijo, morate preučiti seznam runa "Diablo 2".

  Zaključek

  Na koncu je treba opozoriti, da v takih igrah prevzem igra zelo pomembno vlogo, in ta lekcija je namenjena le malemu več kot glavna naloga - ubijanje sovražnikov. In to je upravičeno. Lahko uspešno premagati celotno dejanje, potisnite vse pošasti, da se hitreje borite s šefom, vendar sčasoma umrejo od enega udara samega vodje. Da, mnogi pogledajo svoje misli po prvem srečanju z demonskim Andarielom. To ni edinstvena pošast z zlatim ali vijoličnim imenom, je šef - in je močan. Zato je za nadaljnjo prehodnost potrebna temeljita priprava, ki vključuje razpoložljivost določenih oklepov in orožja. Razumeti je treba, da bo po vodji naslednji akt, kjer bodo sovražniki hitrejši, krvoločnejši in da bodotežje ubiti. Nepripravljen igralec bo težko, še posebej, če lik še ni dosegel zahtevane ravni, da bi v takih razmerah zdržal nevarnosti. Postopna nadgradnja predmetov, kraft rune in dragi kamni lahko vodijo po formuli uspeha: nositi junaka v pozlačenem oklepu. Šele takrat bo lik sposoben tekmovati z neskončnim tokom zlih duhov, ki se v vsakem dejanju zruši na igralca in se boriti s šefom. Vendar je treba razumeti, da v naslednjem aktu orožje ne bo zelo pomembno. Konec koncev so pošasti močnejši, hitrejši in bolj nevarni. Zato je treba v Diablo 2 z modrostjo obravnavati obrtne rune. Čeprav se pojavijo na vsakem koraku, vendar je treba za končno dejanje ohraniti najbolj redke - bitko z Baalom in njegovimi privrženci. Teh artefaktov ne zaprite z boljšim oklepom ali orožjem. Za to izbiro je pametno, da se vam ni treba znebiti predmeta, v katerega so vstavljene rune (še posebej, če so že navedene v besedi).
  Najboljša formula za uspeh je, da se strinjate s potrpljenjem, nikjer se ne mudi ali delite stvari z drugimi igralci v omrežnem načinu. Vso srečo!

  Sorodne publikacije