Kako nastaviti "Weber" na "iPhone 4": podrobnosti, nianse namestitve, priporočila uporabnikom

Vsak od nas se tako ali drugače sooča s potrebo po komunikaciji na daljavo. V dobi informacijske tehnologije je pomembneje kot kdajkoli prej izgubiti stik v pravem trenutku. Za pomoč uporabnikom prihaja program "Weber", seznam ugodnosti in udobja je večplasten in neskončen. Poglejmo, kako nastaviti "Weber" na "iPhone 4", katere načine prenosa obstaja.

Kako namestiti Viber na "iPhone 4": subtilnosti, odtenki namestitve, priporočila za uporabnike

V sodobnem svetu, ki se vlije v najnovejšo tehnologijo, je težko srečati osebo, ki ne uporablja pripomočkov in programov, ki omogočajo komunikacijo na daljavo. Danes, kot še nikoli prej, je pomembna sposobnost ohranjanja komunikacije, ne glede na lokacijo sogovornika. To je funkcija mobilne aplikacije "Weber", ki jo lahko namestite na pametni telefon ali iphone ter v računalnik, tablični računalnik itd. Z njim, medtem ko v katerem koli delu sveta lahko preprosto pošiljate sporočila , kličete druge naročnike, vodite korespondenco, z drugimi besedami - vedno v stiku.


Prvi koraki za namestitev Webera na iPhone 4

uporabniki naprav Apple se pogosto sprašujejo, kje najti in kako nastaviti "Weber" na "iPhone 4"? Da bi bila brezplačna, enostavna za namestitev in je bila na voljo v ruskem jeziku, rešuje AppStore App Store (analogna PlayMarket).
 • Za začetek se registrirajtev trgovini AppStore ali se prijavite v obstoječi račun.
 • V iskalno polje vnesemo ime aplikacije, ki nas zanima. V tem primeru je to Viber.
 • Poleg imena programa bo prikazana ikona »Prenesi brezplačno«, jo kliknite in počakajte, da se prenese na iphone. Na splošno, program bo približno 35 MB, zato je priporočljivo za hitrost in enostavnost prenosa uporabite ne 3g-internet, Wi-Fi ali domače omrežje. • Poleg tega, če imate težave pri prenosu Weberja z iPhoneom, ga lahko namestite v računalnik in ga nato vrnete v pripomoček. Kot lahko vidite, namestitev "Weber" v ruščini na vašem iPhone ni tako težko.

  Nastavitev računalnika

  Če želite izvedeti, kako namestiti Wiber na iPhone 4 s stacionarnim računalnikom ali tabličnim računalnikom, je dovolj, da sledite tem korakom:
 • Preverite prisotnost internetne povezave na računalnik in nameščena aplikacija iTunes.
 • Pojdite na iTunes. Ne pozabite, da vam ni treba priključiti iPhone na računalnik.
 • Via AyTyunz, "gremo v AppStore, ko smo najprej preverili, da ste prijavljeni na Apple ID, ki ste ga namestili na vaš iPhone. Weber najdemo in ga naložimo na oblak.
 • V trgovini najdemo zavihek »Posodobitve«, gremo na zavihek Nakupovanje.
 • Če je vse narejeno pravilno, boste videli ikono Weber, potrdimo možnost »Prenesi iz oblaka«.
 • 23) Mogoče boste samodejno pozvani, da prenesete prejšnjo različico.Kliknite gumb za potrditev.

  Weber za iPhone 4: namestitev brez pomoči računalnika

  Vrnimo se k tradicionalni namestitvi "Weber" brez "posrednika". Vprašate, kako namestiti "Weber" na "iPhone 4"? To je zelo preprosto.
  Ko končate prve tri korake, opisane prej, morate program namestiti za pravilno uporabo v prihodnosti. Sprva se zdi, da je to delovno intenziven proces, ki zahteva nekaj znanja in spretnosti. V resnici pa ni nič zapletenega. Potrebujemo samo vaše potrpljenje in pozornost.
  Vrstni red namestitve »Weber«:
 • Takoj, ko je bil »iber« prenesen na iphone, se bo pojavila ikona »Zaženi«. Kliknite nanjo.
 • Program vas bo samodejno pripeljal v meni za nove uporabnike, pritisnite gumb "Nadaljuj".
 • Navedite državo stalnega prebivališča.
 • Da bi Weber pravilno deloval, zagotavljamo našo telefonsko številko brez kode države in omogočamo dostop do obstoječih stikov na iPhoneu.
 • Naslednji korak je vpisati štirimestno kontrolno kodo v odprto okno. Sporočilo s kodo izgleda takole: "Vaša Viber koda XXXX". Zdaj veste, kako nastaviti "Weber" na "iPhone 4".
 • S pravilno izvedbo vseh faz namestitve lahko po vnosu kode uživate v prednostih Weberja na njegovem novem iPhone 4. Aplikacija je vsestranska in priročna, vmesnik je enostaven za razumevanje in uporabo, in različne emoticons in animacije bo vaše komunikacije bolj barvita in nepozabno.

  Sorodne publikacije