Princ Malcezar - Karazhanov šef. Kako priti do Princ Malcesar

V tem malem pripomočku boste spoznali taktiko prehoda podzemnega pohoda Karazhan, ki je na voljo igralcem 70. stopnje. Ti primeri so opazni zaradi dejstva, da je tu princ Malcezar, bitje, iz katerega izstopajo popolnoma edinstvene stvari. O tem, kako doseči ta znak, preberite naprej.

Princ Malcezar. Kako priti do njega

Če želite opraviti ječo, potrebujete ključ. Lahko ga dobite skozi verigo nalog, ki jih daje Cadagar, ki živi v Dalaranu. V prvi nalogi boste morali ubiti Scowlanda v blagoslovu hrabrosti. Upoštevajte, da morajo vsa gostovanja iti v epohovnem načinu. Po umoru prvega šefa se vrnite v Cadagaru in mu dajte predmete, ki so jih prejeli. Za takšne zaklade, ki so potrebni za prehod v iskanje, boste morali iti v trdnjavo črne toče. Še enkrat se vrnemo v Cadagaru in dobimo nov tip.Naslednja naloga bo Storm Amethyst Storm, kjer se boste soočili z ostro bitko. Zadnje iskanje v tej verigi bo iskanje elementa v stražarju kazamatov. Ko boste izdali vse naloge Cadagare, vam bo dal ključ do ječe Karazhana, kjer živi princ Malcesar. Kje je ta lokacija? Boste našli vhod v to ječo na Dead Wind Pass, nedaleč od lokacije Twilight Forest.

Ob Karazhanu

Preden pridete do glavnega šefa lokacije, ki je princ Malcezar, pripadateiti daleč in uničiti devet precej močnih nasprotnikov. Prvi mini-šef, s katerim se srečate na lokaciji, je Sever. Da bi ubil tega sovražnika, je enostavno, kar je najpomembnejše, počistiti sobo pred mobom pred bojem. Prehod tega šefa vam lahko prinese odličen vzpon - gasilskega konja.
Za njega bo veliko lažje in hitreje premakniti se po zemljevidu WOW. Princ Malcezar je stopil malo bližje in se premaknemo k naslednjemu šefu, Morrow. Ta nasprotnik je tudi šibek in ga lahko enostavno premagate.


Nadaljuj raziskovati Karazhan

Naslednji šef, ki ga boš srečal na poti, je pobožna Devica. Ubijanje tega sovražnika bo neprijetno, ker nenehno visi pred debaklom. Torej bo nekdo potreboval, da ji odvrne pozornost. Po bitki boste šli v opero - eno najbolj zanimivih mest v ječo. Šefi tega območja se pojavljajo naključno, vendar se vsi nanašajo na pravljice, ki jih beremo v otroštvu. Torej lahko spoznaš sivega volka ali čarovnico ali morda Dorothy iz smaragdnega mesta. V vsakem primeru ti nasprotniki ne bodo ovira za močnega igralca. Po tej bitki vas čaka srečanje s Hišnim gospodom, potem ko se bojuje z Tristeanom Sick Copito in Aransko senco. Če prejšnji sovražniki niso bili nevarni, potem morate s takšnim besom praznine narediti nered. Po njegovem atentatu boste morali igrati šah z nasprotnikom po imenu Echo Mediv. Stranka je zapletena zaradi dejstva, da nasprotnik goljufa, zato morda to iskanje ne bo šlo skozi prvič. Ampak samopo umoru kralja vam bo princ Malcezar na voljo, zato se ne umaknite.

Taktika mimo glavnega šefa

Če premagate vse ovire, dosežete glavnega junaka, ki je princ Malcesar.
Bitka s tem nasprotnikom je sestavljena iz treh faz. Na prvi stopnji šef uporablja svoje običajne sposobnosti. V drugi fazi bitke, princ poveča stopnjo škode, tako da brez zaščite, tudi močan tank ne more storiti. To obdobje je treba čim prej opraviti, sicer se bo vse končalo zelo žalostno. V tretji fazi bitke šef začne proizvajati leteče osi, ki v nekaj sekundah povzročijo veliko škodo enemu od članov ekipe, nato pa leti do naslednjega igralca. Prinčeva značilnost je njegova sposobnost, da zmanjša zdravje vsaj petih igralcev na eno enoto naenkrat. Ta učinek traja sedem sekund, tako da morajo biti tisti, ki padejo pod uro, izredno urejeni. Spretnost ne velja za rezervoar. Druga spretnost Malcesarja je sijoča ​​zvezda, ki škodi vsem golom v polmeru 25 jardov. Ta plast se pojavi v nekaj sekundah, potem ko princ vpliva na zdravje, kar doda šali na racijo. Med drugim, v vsakem trenutku v bitki, princ Malcezar zahteva pomoč elementov ognja. Ta sovražnik pade z neba in ustvarja ognjeno kroglo okoli njih, ki boli igralce. Ne moreš ubiti elementov, zato se samo poskušaj izogniti njihovi izgubi.

Sorodne publikacije