WinPcap - kaj je ta program?

WinPcap - Kaj je ta program? Ta aplikacija je namenjena omrežni kartici za delo v hibridnem načinu. Znano je tudi, da omogoča sprejem in prenos omrežnih paketov mimo protokolov. Oglejmo si podrobneje WinPcap. Kaj je ta program? Kako je nameščen na vašem računalniku in kako ga odstraniti?

Opis in negativne lastnosti

Poleg zgoraj navedenih funkcij lahko aplikacija izvaja filtriranje paketov na ravni jedra, ima zmožnost oddaljenega zajemanja paketov, statistični motor. Zanimivo je, da program ne sodeluje z vsemi standardnimi modeli Wi-Fi in VPN adapterjev. Mnogi uporabniki najdejo WinPcap kot potencialno neželeno aplikacijo, ker jo je mogoče namestiti na računalnik brez dovoljenja.


Nekateri običajno menijo, da je WinPcap virus. Slaba slava programa se je pojavila zaradi ne zelo pravilne metode distribucije: pojavi se po namestitvi nekaterih drugih shareware ali prostih programov. Najbolj neprijetna stvar je, da WinPcap spremlja dejanja uporabnikov in jih nato pošlje na nezaželena spletna mesta, ki seveda vsebujejo promocijska sporočila, ki pogosto lahko odstranijo vsako osebo iz sebe. Druga "zlonamerna" značilnost pripomočka je njegovo nasprotovanje odstranitvi. Če se je ne morete znebiti sami, vam bodo koristne naslednje informacije.

Kako program pride do vašega računalnika?

Kaj naj rečem o WinPcap? Kaj je ista vloga kot druga. Lahko ga tudi preneseteuradna stran. V večini primerov pa se pojavi na računalniku po namestitvi programa WireShark ali druge podobne programske opreme.


Zlahka je mogoče ugibati, da bi se izognili pojavu tega programa, vedno namestite le preverjeno. Prav tako, ko ga namestite, morate skrbno prebrati vsako namestitveno točko in odstraniti potrditvena polja, kjer niso potrebna. Če uporabniku ni mar, in kakšen program še vedno moti brskalnik, bo mogoče vedeti čas njegovega zagona. Nenavadno se bo obnašati in usmerjati na oglaševalske strani.
Tukaj je tak program. Vredno reči operacijski sistemi, ki so nagnjeni k "napadu" WinPcap: Windows 810 in starejše različice.

Kako odstraniti program?

Postopek odstranjevanja komunalnih storitev je povsem standarden. Najprej morate odpreti nadzorno ploščo, "in najti postavko z nameščenimi programi in komponentami. Seznam programov, med katerimi lahko vidite WinPcap, pa tudi druge sumljive pripomočke, se odpre z dvojnim klikom na ime. potem morate iti v Task Manager, najti ga v istem imenu ali podobne procese, ki se izvajajo in jih počistiti.

Kako odstraniti razširitve? alennya morali iti v vašem brskalniku in našli seznam vseh nameščenih aplikacij. Med njimi so nezaželeni. Želijo, da se odstranijo, nato pa sprejeti spremembe in ponovno zaženite brskalnik.V vseh brskalnikih je to skoraj enako.
Ostaja samo vrnitev stare domače strani, ki je prav tako izvedena v nastavitvah. Zdaj boste morali po odstranitvi programa WinPcap skenirati operacijski sistem s posebnimi programi. Kaj so ti programi? Ustrezni Dr.Web ali SpyHunter. Pomagali bodo očistiti register in odstraniti preostale parazitske datoteke iz računalnika. Kakšen sklep izhaja iz vsega zgoraj navedenega? Program WinPcap potrebujejo samo tisti, ki popolnoma razumejo njegovo funkcijo in jo namerno namestijo. Drugi uporabniki ga lahko varno odstranijo, če pride do nesreče.

Sorodne publikacije