Gulli v "Fallout": opis

Po jedrski vojni se je svet zelo spremenil. Ni bilo samo mutantov, ki ogrožajo človeštvo, ampak tudi zelo inteligentne oblike življenja. Na primer, norost v "Falloutu" je žrtev vojne. Do tragičnih dogodkov so bili navadni ljudje, vendar so imeli srečo. Morda manj kot tisti, ki so umrli zaradi eksplozije ali obsevanja

Opis

V virtualnem vesolju se ti znaki najdejo v vseh delih serije, začenši s prvim, in končajo z New Vegasom in kvartetom. Ohranili so skupne značilnosti človeške rase, vendar s pomembnimi spremembami. Ta bitja so povsem izgubila kožo, ki jo je požgala eksplozija. Res je, da so zaradi mutacije prejeli imuniteto pred sevanjem, tako da lahko varno živijo v krajih, nedostopnih navadnim ljudem.


Gulli ne more biti nova rasa ali ločena vrsta, to so posledice tragedije, ki se je zgodila z igralniškim svetom Fallout. Bitja lahko živijo zelo dolgo, do 100 let ali več. Med serijami iger se boste srečali kot sovražni ljudje in miroljubni. Z nekaterimi se lahko spoprijateljite. Razvijalci serije Fallout radi dodajo zanimive zgodbe, povezane s temi bitji. Na primer, duhovi na Falloutu: New Vegas bo letel na luno na lastno raketo. V tem lahko sodelujete in jim pomagate dobiti podrobnosti.

Vrste

Upoštevajte glavne vrste ropotanja v "Falloutu". Te vključujejo naslednje:
  • Inteligentno. Z njimi so gostje in vsi dialogi. Lahko jih uredite sami ali postavite sovražno.
  • Divji.Podvrst ni sposoben razmišljati, živi samo na račun nagona.
  • Praznujte. Te govorice so podobne divjim, poleg tega pa so obsevane z sevanjem.
  • FEV mutanti. Bitja so podobna zvoku ljudi, vendar različni načini nastanka: mutanti so se pojavili zaradi stika z virusom FEV, vendar ne zaradi radioaktivne izpostavljenosti.
  • Zdaj veste kaj več o igralnem svetu Fallout. Ko greste skozi, boste imeli manj vprašanj o dogodkih, ki se dogajajo v divjini.

    Sorodne publikacije