Pametni telefoni "Samsung" ali "Sony": kaj je bolje

V tem gradivu bomo poskušali odgovoriti vsem oboževalcem pametnih telefonov na vprašanje: "Samsung" ali "Sony" - kaj je bolje? " .

Danes se bomo osredotočili na primerjavo pogonov vodilnih podjetij. To so pametni telefoni, ki so del serije Samsung Galaxy in Sony Xperia. Če veste o prednostih in slabostih teh modelov, bo lažje izbrati eno od njih, glede na vaše potrebe.


Splošne značilnosti

Da bi razumeli vprašanje: "Samsung" ali "Sony" - ali je bolje? " Širina pametnih telefonov je skoraj enaka. Majhno razliko lahko občutite, če napravo vzamete z eno roko. Če je širina Sony še vedno malo naprej, potem je Samsung prejel nekoliko bolj ugodne kazalnike teže, vendar je razlika neznatna.

Baterija

Še naprej preučujemo vprašanje, katera naprava je boljša - "Samsung" ali "Sony". Telefon je v veliki meri odvisen od sposobnosti baterije. Samsungova baterija je nekoliko slabša od Sonyjevih zmogljivosti. Vendar imajo naprave Samsung Galaxy na tem področju pomembno prednost. Predlagajo zamenjavo baterije z novo.

Oblika in zaslon

Še naprej se ukvarjamo z vprašanjem, ali je "Samsung" ali "Sony" boljši. Zdaj, za svojo rešitev, si oglejmo oblikovanje naprav. Pametni telefon Xperia je zaščitenkovinski kovček. Dopolnjena je z vogalnimi vložki iz polikarbonata. Ta rešitev sploh ne pokvari videza naprave. Samsungova površina je iz plastike. V tem primeru naprava ne daje poceni in ohranja slog. Galaxy je opremljen s 5-palčnim zaslonom, izdelanim s tehnologijo Super AMOLED. V primeru Sony se uporablja zaslon Truliminous s podobno diagonalo in tehnologijo, imenovano X-Reality Engine. Uravnava kakovost naprave. Imajo zaslone Full HD z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik. Zato ni nobene nedvomne prednosti po tem merilu v katerem koli modelu.


Fotoaparat in drugi elementi

Primerjaj »Samsung« in »Sony« lahko temelji tudi na kakovosti slik, ki jih ustvarita. S Sonyjevim pametnim telefonom lahko enostavno dosežete čudovite pokrajine. Opremljen je z odlično kamero z ločljivostjo 207 MP, ki jo dopolnjuje LED bliskavica. Dodatne prednosti te naprave so Geo Tagging. S tem parametrom je nekoliko slabši od Samsunga. Pametni telefon te družbe uporablja dve kameri, glavno in čelno, s kazalniki 13 megapikslov in 2 milijona slikovnih pik. Galaxy ima tudi funkcije za nadzor glasu. Ko se premikate na določenem območju zaslona, ​​se prikažejo pozivi. Prav tako pametni telefon sledi gibanju oči uporabnika. Pomembna prednost Samsunga je podpora USB Host. Ni FM-sprejemnika. Količina RAM-a v Sony je 3 GB, Samsung ima le 2 GB. Takšne značilnosti omogočajo lastnikom japonskega pametnega telefona hkrati odpreti številne aplikacije, medtem ko ne visijo. Stroški napravelahko vpliva tudi na izbiro. Sony pametni telefon je dražje v primerjavi z raztopino iz Samsunga. Lahko rečemo, da tako pametni dokazano slabo.

Dodatne informacije

Da bi v celoti razumeli vprašanje o "Samsung" ali "Sony" - kar je bolje, dati nekaj podrobnosti, ki so le redko upoštevajo. Razmislite o možnosti, ki so se pojavile v zadnjih različicah teh proizvajalcev pametnih telefonih. Samsungova rešitev je razdeljena v več barvnih rešitev. Pametni telefon korejskega proizvajalca podpira upravljanje z gibi. Uporabite ta telefon lahko ostane tudi z rokavicami. Uresničena je možnost dvojnega snemanja. Uporabnik lahko snema video in fotografira naenkrat. Podpira celoten sklop vmesnikov. Napravo lahko uporabite kot daljinski upravljalnik. Podjetje Sonya uporablja materiale višje kakovosti. Prednje in zadnje plošče so ojačane steklo, ki je še posebno trpežen. Naprave so dopolnjeni z aluminijastim okvirjem, polikarbonat stavijo. Na sprednji strani ni gumbov. Pametni telefon lahko učinkovito prenese vodo in prah. Naprava podpira brezžično polnjenje. To je težko primerjati rešitve od večjih proizvajalcev, kot sta Samsung in Sony. Podjetja so nastajala ob različnih časih. Njihova tvorba je potekala v različnih razmerah. Načela njihovih ustvarjalcev so prav tako zelo različna. Sony - svetovno znano podjetje na Japonskem. Ko je postala vodilna na trgu videorekorderjev. Aktivni razvoj tegapodjetje se je začelo v povojnem obdobju. Podjetje je poskušalo olajšati življenje državljanov države, zato je med prvimi uvedlo inovativne tehnologije. Pri ustvarjanju pametnih telefonov se ohranja tudi odgovoren in previden pristop.

Sorodne publikacije