Power armor v Fallout 4: opis in lokacija

Power oklep je najboljša obramba v svetu Fallouta 4. Ko se obleče, se lik spremeni v hojo in se lahko bori s hordami sovražnikov, bodisi ljudi ali mutantov. Poleg izboljšanja zaščitnih lastnosti daje tudi junak posebne sposobnosti, kot je skok v višino, sposobnost nebolečega padca z velike nadmorske višine in tako naprej.

Seveda je težko odkriti lokacijo oklepne moči, vendar vam bo ta članek pomagal najti vse zaščitne kostume, ki so v igri. Poleg tega boste tukaj našli opis vsakega od njih in lahko vnaprej določite, katero opremo boste uporabili.


Armor napadalcev

To je najbolj primitivna sila oklepov. Zbran je iz koščkov odpadkov in prekrit s sledi rje. Seveda je bolje uporabiti takšno zaščito kot hoditi brez nje sploh, toda še vedno čudeže te oklepne obleke ne čakajo. Prednosti raider raketne obleke lahko pripišemo stroškom vzdrževanja. Tudi če prejmete kritično škodo, lahko to zaščito obnovite za penijev.
Da bi pridobili oklep raiderjev, ga morate bodisi po delih zbirati iz trupelov nekdanjih lastnikov (seveda govorimo o raiderjih), ali pa najti v eni od predpomnilnikov (ladja "Klekit", steza proti severu tovarne "Korvega"). .


V vsakem primeru poskusite čim prej spremeniti oklep raiderjev na katerem koli boljšem modelu.

Oklep T-45

Ta močna oklep je že veliko boljša,kot raider. Vse njegove značilnosti so precej višje, dodatki za zdravje, zaščita pred različnimi vrstami poškodb in moči pa so izrazitejši. Kljub temu je model T-45 zastarel in je zato slabši od splošnih kazalnikov za vse sodobnejše partnerje.
To oklepno obleko je mogoče pokriti, tako da izpolnijo zapletno nalogo "Klic usode". Takoj, ko preživeli iz skupine preživi smrt Kigota smrti, junak aktivira oklep in ga obleče in se bo boril z pošastjo. Poleg tega je T-45 mogoče sestaviti v delih, ki potujejo skozi svet iger. Namestniki se nahajajo med bazo "Olivia" in robotskim odlagališčem, pa tudi nedaleč od mesta Thain Pines Bluff.

Armor T-51

Modele oklepne moči T-51 so razvili znanstveniki v West-Tech Centru in jih vojaki ameriške vojske pogosto uporabljajo do začetka prve svetovne vojne. Ta kostum ima dobro zaščito pred sevanjem in dobro dopolnilo zdravju. Ja, in izgleda zelo elegantno. Zaradi majhnih stroškov popravil in vzdrževanja se T-51 šteje za najboljši oklep za začetne faze igre. To je bolje, da ga spremenite v bolj varne, vendar tudi dražje modele, potem ko ste akumulirali trdno količino denarja.
Glede na to, da ga je vojska uporabljala, jo lahko najdemo povsod. Začenši s stopnjo 15, se bo pojavila v obliki plenov sovražnikov, po vsej gnezditvenem območju pa boste z njo našli predpomnilnike. Na primer, T-51 leži v kombiju blizu kmetije Finch, znotraj ene od anten v bližini reke Beach, v južnem delu Fort Hagena in drugod.


Oklep T-60

Oklep T-60 je bil oborožen tudi z ameriško vojsko, vendar je bil uporabljen pred samim začetkom vojne, tako da ni bilo toliko vzorcev dela. V tej obrambi so vojaki bratovščinskega jekla premagani. Ni presenetljivo, da se boste po vključitvi v to organizacijo in izvedbi nekaj nalog prejeli tudi takšno obleko.
Če vam je listina Bratstva postala neprijetna, lahko preprosto kupite T-60 od enega od trgovcev. Znak, ki ga želite, se imenuje Raudi in ga lahko najdete v garaži Atomic Cats. Mimogrede, na istem mestu se lahko ukradejo isti oklep, potem pa se ne zanašajte na zvestobo svojih nekdanjih lastnikov.

Armor X-01

Vrhunska inženirska spretnost in najboljša moč oklep Fallout 4 je model X-01. Ko ga boste dobili, boste postali skoraj neranjljivi in ​​sovražniki bodo z grozo pobegnili, ko vas bodo videli na obzorju. Mimogrede, oklep je opremljen z neonsko osvetlitvijo in ponoči izgleda zelo kul. Tudi ne poizkušajte najti te obleke v začetnih fazah igre, saj lahko to storijo le izkušeni junaki. Najdi X-01 je lahko na katerem koli okvirju, vendar šele potem, ko vaš lik doseže raven 28. Zato bo treba najprej izčrpati in šele nato začeti raziskovati Nestko z namenom skladiščenja.
Tudi prodaja oklepov X-01 je lahko trgovec Raudi, zato ga je treba redno obiskati. Ampak še vedno možnost, da bo ta oklep obleko pojavil med paleto svojih izdelkov je precej majhna.

Sorodne publikacije