Zunanja LED osvetlitev. Sorte, značilnosti, koristi

Dober energetsko varčen in zelo vsestranski instrument za osvetljevanje različnih prostorov je viseča LED svetilka. Njegova uporaba omogoča kompleksno in učinkovito rešitev naloge registracije svetlobe. Področje uporabe teh napeljav je ogromno, od apartmajev in podeželskih hiš do nakupovalnih središč, trgovin, pisarn, skladišč itd.

Glavne prednosti

LED osvetlitev na prostem je univerzalna in večnamenska. Zaradi visoke učinkovitosti in nizke porabe energije je idealna rešitev za osvetlitev, ki vam omogoča bistveno prihranek pri plačevanju računov za elektriko.


Ta vrsta razsvetljave zagotavlja varno oko blizu dnevne svetlobe. Poleg tega je viseča LED svetilka popolnoma varna, odporna proti ognju in ni izpostavljena visokim temperaturam. Posebnost te vrste razsvetljave je dolga življenjska doba. S pravilno povezavo in pravilno montažo bo takšen svetlobni instrument deloval brez trčenja več kot trideset tisoč ur.

Sorte

LED stropne luči se lahko polivajo glede na to, kje so nameščene. Razlikujemo ulico, pisarno, industrijsko.

Za ulico

so ulične različice najpogosteje uporabljene za osvetljevanje parkovnih ulic in trgov. Nameščeni so v podeželskih hišah na območju gazebov, mangalov, teras ali verand.Lahko se tudi uspešno montirajo na fasade stavbe. Vsi so opremljeni s trdnim ohišjem, ki vzdrži velike temperaturne spremembe in različne atmosferske vplive.


Za pisarne

Pisarne svetilke se lahko uporabljajo doma. To je vsestranska vrsta razsvetljave, ki ima precej široko paleto možnosti. Med sortami, predstavljenimi na trgu, lahko najdete udobno visečo LED svetilko za kuhinjo ali dnevno sobo. In lahko najdete elegantno in lakonično možnost, ki bo pravilno poudarila poslovno notranjost pisarniškega prostora.

Za industrijska podjetja

Industrijske različice imajo široko paleto uporab, za katere je značilna večja zaščita pred vlago in prahom. Področja uporabe so namenjena različnim skladiščem in stavbam letališč, bencinskih servisov in železniških postaj, parkirišč in proizvodnih linij. Seznam je zelo velik. Med industrijskimi svetilkami so tudi specializirane variante, opremljene tudi z eksplozijsko varnim ohišjem. Takšne viseče linearne LED luči se uspešno uporabljajo v tehničnih in industrijskih laboratorijih, na zaprtih vojaških odlagališčih in bencinskih črpalkah.
Po mnenju strokovnjakov LED svetilke zagotavljajo razsvetljavo, ki je čim bližje sončni svetlobi. Za pisarne in podjetja je to odlična rešitev. Ljudje morajo delati več ur. S svetlobo tradicionalnih žarnic se oči hitro utrudijo in sčasoma"Slapovi" pogled. Številne študije so pokazale, da se težave z očmi, povezane s pisarniškimi delavci, ne opazijo, če so notranje svetilke dobro izbrane in postavljene.

Sorodne publikacije