Fallout 4: olje, opis komponent, metode rudarjenja

V Falloutu 4 je maslo dokaj redka sestavina, pa tudi ne-potrošna, v kateri je vsebovana. V nadaljevanju je podroben opis postopka izdelave olja iz drugih materialov, kot tudi seznam trgovcev, ki lahko opravijo to nalogo.

Kako priti do olja iz trzanja

V Falloutu 4 je mogoče dobiti olje, če je aluminijasta ali konvencionalna posoda, spajkalna svetilka podvržena razčlenjevanju. Takšne predmete lahko najdete v garaži, skladišču ali hangarju. Analiza teh postavk zagotavlja samo eno enoto nafte. Banke z barvami vsebujejo tudi maslo, vendar jih je težje najti. Takšne postavke dajejo dve enoti. V kuhinji vsake hiše lahko najdete sončnično olje, ki je tudi vir navadnega olja. Lahko da kar tri enote surovin. Milo in vžigalniki lahko nudijo tudi en kos. Redki nosilci olja so luči in gorivo za gospoda asistenta. Polna žarnica, kot je ta prazna, je tudi nosilec predmeta, ki ga iščete, zato jih ne smete izključiti iz iskanja.

Črpanje olja s pomočjo mazalne tekočine

Takšna tekočina v Falloutu 4 je idealen vir olja, vendar bo lažje ustvariti, saj je mogoče sestavne dele, potrebne za njegovo pripravo, najti kjerkoli. Tukaj je seznam sestavin za ustvarjanje mazalne tekočine:


 • Kosti v količini 8 kosov.
 • Dve enoti kisline.
 • Voda, samo prečiščena - dva kosa.
 • Trije kosi jekla.
 • Najtežje je iskati kosti, kot so v igrisamo tako od prodajalcev ne kupujejo. Da bi jih ujeli, morate poiskati telesa takih predstavnikov favne, kot so metle, krompirji in kremplji smrti. Njihovi zobje, lobanje in tace lahko igralcu zagotovijo potrebno količino kosti. Tudi v naseljih supermutantov lahko prepoznate vrečke mesa, ki imajo včasih človeške kosti in veliko drugih bonusov, kot so kape ali strelivo. V zvezi s kislino je mogoče dobiti iz detergenta "Abrazco", ki je poln v Commonwealthu. Tudi snovi, ki vsebujejo kislino, je mogoče kupiti pri prodajalcih v razdelku "Matter", pri čemer je treba olje dobiti v Falloutu 4.


  Najčistejša voda za čiščenje mazalne tekočine je najbolj dostopna komponenta. Za samoizpuščanje vode bo potrebno namestiti več čistilnih naprav, ki bodo igralcu zagotovile potrebne surovine. Željeni predmet lahko odstranite v delavnici poravnave. Če se je igralec odločil, da gre v drugo smer, mimo način gradnje, trgovci srečno razdeliti z vodo za več kape. Zadnja sestavina je jeklo, ki je v izobilju v divjini. Lahko ga dobimo z analizo različnih materialov v konstrukcijskem načinu. Nekateri trgovci lahko kupujejo jekleno jeklo. Z zbiranjem vseh elementov lahko začnete ustvarjati mazivo-hladilo za pridobivanje olja v Falloutu 4.

  Nakup pri prodajalcih

  Kje lahko maslo v Falloutu 4 kupite? Prodajalci Obstajajo tri naselja, v katerih se izvaja ta izdelek. To je dobro sosedstvo, svetišče inShelter 81. Lahko greš v drugo smer in vstopiš v ukaz konzole v Fallout 4. Oil ID - 001BF732.

  Sorodne publikacije