Blogger Natalia Kisil v družabnih omrežjih

Videobloging je danes zelo priljubljen poklic, zlasti za mlade. Vedno več ljudi resno razmišlja o tem, da se posvetijo temu poslu. Navsezadnje se zdi, da v tem ni nič zapletenega, poleg tega pa je zanimivo. Tu je vprašanje: zakaj ne? Natalia Kisil je nekoč postavila isto vprašanje in je zdaj znana v nekaterih krogih video blogerja. O tem dekletu bomo govorili v našem članku.

Otroštvo in mladost

Nataša pravi, da njeno otroštvo ni bilo nekaj posebnega. Ni bilo računalnika, tako kot internet. Zato je ves svoj prosti čas porabila za igranje iger na dvorišču in najboljših prijateljev. Tako so živeli praktično vsi njeni vrstniki.


Družba je bila obravnavana s spoštovanjem in družba je bila vodilna. In to ni enostavno. Deklica se je izkazala za smotrno. Vedno je vedela, kaj hoče. Videl sem cilj, samozavestno sem se preselil k njej. Res je, izraz "zmaga za vsako ceno" nima nobene zveze z našo junakino. Odlična študentka na šoli je bila Natalia Kisil. Matematika in fizika sta se težko vlekli, a zato, ker so bili najljubši predmeti - angleški in ruski - podarjeni "razveselitvam", zaradi skrbi ni bilo. V najstniških letih se je Natasha zanimala za subkulturo emo. V tej starosti se mnogi fantje in dekleta na izviren način trudijo, da se izrazijo, izrazijo svoja čustva. Toda zanimanje za to kulturo je bilo minljivo in se je raje izražalo v glasbi, kot pa v videzu.


Znano je, da je Natalya sodelovala na natečaju"Gospodična Vladimir" pred nekaj leti. Na žalost ji ni uspelo zlomiti zmage iz tekmecev, osvojila je le 9. mesto. Toda to nas ni razburilo. Ni eden od tistih, ki znižejo roke. Tega ne bom imenoval za neuspeh. Sodelovanje v tekmovanju je prispevalo k povečanju priljubljenosti naše junakinje.

Koliko je stara Natalie?

25. avgusta se je v Volodimirju rodila Natalya Kisil. Koliko je stara naša junakinja? Dolg čas se ne objavi celoten datum rojstva. To se je že zgodilo, da se veliko deklet ne mudi, da izrazijo svojo starost, celo v mlajših letih. Za danes pa je zanesljivo znano, da je stara 27 let. Enostavni izračuni so omogočili, da ugotovimo, kaj se je rodilo leta 1989.
In zdaj je Natalia vse življenje preživela v svojem domačem kraju, odšla v vrtec, v šolo. Dekle pravi, da zelo rada ljubi Vladimirja. Vsak njen kotiček ji je znan. Vendar pa ne skriva, da je možnost premika v kapital, njegov obseg in priložnosti pritegne našo junakino.

Začetek sprememb

Vsi so verjetno prej ali slej spraševali o njegovi prihodnosti, Natalia pa ni bila izjema. Leta 2010 se zanima za poklic video blogerja, ustvarja svoj kanal na YouTubu. To je nekakšen dnevnik, ki ga lahko vidijo vsi. Trenutno je na njenem kanalu več kot 800 tisoč naročnikov. Treba je omeniti, da se vsak dan povečuje število ljudi, ki so se pridružili videoblogom Natalije.


Treba je povedati, da je to daleč od prvih izkušenj na tem področju dejavnosti. Včasih je bila priljubljena že prejnatisni blog na liveinternet. Tukaj je junakinja našega članka učila kratke, ne manj zanimive posnetke, ki so jih gledalci oboževali.

Kanalska usmeritev na YouTubu

Blogerka Natalia Kisil se je ustavila na tematskih temah. V svojih videoposnetkih dekle ne govori le o tem, kako pravilno ličiti, ampak tudi pošteno razporeja vse pozitivne in negativne strani svojih kozmetičnih izdelkov. Natalia tudi deli izkušnje, nasvete za nakup in različne lafahke, ki so jih izbrali na internetu.
Treba je omeniti, da občinstvo tako priljubljenega YouTuba potrebuje resnično izvirne ideje in vsebine. Zato je treba posebno pozornost nameniti seznamu predvajanja na kanalu Natalie z naslovom "Slike". V videoposnetkih tega oddelka poskuša na različnih perikah, kostumih in poskusih z make-upom. Gledalci lahko izsledijo, kako se spreminja rezultat teh manipulacij podoba mladega in srčkanega dekleta. In Natasha razkriva sebe in se dviguje iz druge, popolnoma nove perspektive, ki je ne more ostati neopažena s strani naročnikov. Zanimive ideje, očarljivi pogledi, zmožnost, da gledalca držite blizu zaslona do konca videa, počne svojo stvar. Priljubljenost Natalije z vsakim dnem narašča.

Osebno življenje

Natalya Kisil je v uradnem poroki z znanim fotografom Valerijem Timofejevskim. Aktivno sodeluje v trenutni sferi dela svoje žene in pomaga pri popravljanju njenih novih podob. Valerievo strokovno delo je zelo pomembno. Ona vam omogoča, da vidite najboljše lastnosti mladega dekleta na fotografijah.Mož tudi pomaga Natashi z video posnetki. Glede na to, da je gledalcu všeč rezultat, mladi par gre vse dobro. Seveda, vsi vedo, da skupni interesi, cilji in podjetja združujejo ljudi, da postanejo njihova zavezništva močnejša. O drugih tesnih prijateljih blogsha praktično nič ni znano.

Drugi interesi

Poleg video bloganja dekle posveča veliko pozornosti potovanju v druga mesta in države. Kdo od nas ne želi potovati? Tako je na primer pred kratkim morala obiskati čudovito Anglijo. Natalia ji pripoveduje na drugem kanalu, ki ga vodi skupaj s svojim možem. Poleg tega je Natalia Kisiel v družabnih omrežjih povedala, da ima radi frizersko umetnost in nudi plačane storitve pri barvanju, laminaciji, striženju in podaljševanju las. Toliko modnih oblikovalcev lahko prijavite za dekle na recepciji, da bi spremenili svojo podobo, hkrati pa se seznanili bližje z znanim blogerjem.

Namesto zaključka

Na koncu bi rad poudaril, da preskok v razvoju sodobne tehnologije vsakomur omogoča, da nenadoma spremeni svoje življenje. In to je presenetljiv primer - Natalya Kisil. Biografija dekle ni bila polna dogodkov. Toda to ji ni preprečilo, da bi postala znana oseba. Danes lahko primer naše junakinje sledi skoraj vsaki osebi, ki se zanima za to vrsto dejavnosti. Nedvomno sama želja ni dovolj. Morali bomo obvladati določene veščine: narediti zanimiv valjčni načrt, obvladati osnove namestitve. Seveda morate biti potrpežljivi.

Sorodne publikacije