Sodelovanje v bonusnih programih za Rostelecom

Rostelecom je eden največjih ponudnikov Rusije. Ima sodobno tehnično bazo in milijone strank po vsej državi. Podjetje povezuje neomejen internet in interaktivno televizijo v domovih in stanovanjih po ugodnih pogojih, uporabniki lahko izkoristijo številne zaloge, dobičkonosne pakete za povezavo, kot tudi bonusne programe Rostelecoma.

Internetna povezava

Malo je treba vložiti napore, da bi internet v novi stavbi vodili, dovolj je, da se obrnete na najbližjo pisarno ali napišete prijavo na uradni spletni strani podjetja in navedete svoje ime in naslov. Osebje bo zanj preverilo tehnične možnosti povezovanja interneta v hiši.


Ob prisotnosti telefonskih linij se namestitev izvede prek usmerjevalnika ADSL. Na celotnem območju apartmaja boste prejeli Wi-Fi signal, hkrati pa lahko vključite prenosne računalnike, pametne telefone, tablične računalnike, možno kabelsko povezavo. Ob plačilu računov bodo uporabniki prejeli bonuse iz bonusnega programa Rostelecom. V novih domovih že obstaja ožičenje optičnih vlaken, škatle v stanovanju ali na stopnišču. Z interakcijo s televizijo bodo prebivalci lahko gledali televizijske oddaje v odlični sliki in zvoku, izbirali različne pakete z ruskimi in tujimi televizijskimi kanali, gledali športna prvenstva, dostopali do arhivov s filmi in programi, izkoristili bonus program odRostelecom.


Bonusi podjetja

Uporabnik storitve lahko zbira in porablja bonuse. Če želite to narediti, morate registrirati v osebni urad udeleženca bonus program "Rostelecom".
Najprej se morate prijaviti. In potem v njem, da odprete zavihek "Bonusi". V bonus programu Rostelecoma ponuja številne privlačne ponudbe.

Kateri bonusi so dodeljeni?

Aktivni uporabniki podjetja učijo spodbujanje. Za to:
 • za registracijo osebnega kabineta;
 • za plačilo več kot 1000 rubljev;
 • za dopolnitev računa v osebnem uradu;
 • za zagotavljanje vseh potrebnih informacij o sebi;
 • za sodelovanje v raziskavah itd.
 • Dobičkonosne ponudbe za uporabnike

  Bonitetni program Rostelecom strankam daje spodbudo, da bolj aktivno izkoristijo priložnosti uradne strani in komercialnih ponudb podjetja. Vse stranke, ki uporabljajo telefon, internet ali interaktivno televizijo, prejmejo ocene, ki jih je mogoče zamenjati z zbiranjem določenega zneska na blago, storitve ali popuste. Akumulirane bonuse lahko uporabite za tekoča plačila, jih zberete na svoj račun, postanete udeleženec na turneji z loterijo v bonus programu "Great Travel" iz Rostelecoma.

  Tri vrste prihrankov

  Stranke Rostelecoma imajo tri vrste točk:
 • enkratni bonusi za registracijo v LC, uvedba datuma rojstva, prenos na plačilo elektronskih računov, za sodelovanje v bonusnem programu "Great Travel" več.pol leta
 • Mesečne pristojbine se zaračunavajo za uporabo storitev podjetja, pravočasno plačilo in predplačila, za plačilne kartice ter za povezovanje prijateljev in znancev prek partnerskega programa.
 • Dodeljene so dodatne točke za sodelovanje v promocijah in prireditvah, uporabnikih socialnih omrežij itd.
 • Sodelovanje v promocijah omogoča uporabo ugodnejših pogojev za storitve, prihranek denarja in prejemanje bonusov. Ponujajoč različne spletne tečaje, popuste na spletne trgovine, zanimive pakete televizijskih oddaj, dodatne minute pogovora, lahko dobite dodaten popust za storitve - 25%. Številni uporabniki so lahko dobili vstopnice za svetovno prvenstvo FIFA leta 2018 za bonuse.

  Statusi uporabnikov in kako jih dobiti

  Odvisno od količine točk, so statusi dodeljeni:
 • "Osnovni" je podan pri registraciji.
 • "Standard" je dodeljen po zbiranju 4000 bonusov.
 • "Privilegija" se dodeli po zbiranju 10.000 bonusov.
 • VIP status se pridobi, ko doseže 40.000 bonus točk.
 • Kdor je aktivni uporabnik ponudnika storitev, ima možnost sodelovati v bonusnem programu "Great Travel" iz Rostelecoma. Kot rezultat črpanja nagrad, nekatere stranke dobijo priložnost, da gredo na turnejo v tujini ali iz Rusije, zmagovalec izbere želeno pot.
  Stanje ravnovesja, status in možnost sodelovanja v različnih programih je mogoče videti v osebnem uradu. Projekt spodbuja prebivalce Rusije, da ostanejo ponudnik storitev. Bonusni program"Great potovanje" iz Rostelecom je bila večkrat potekala v različnih regijah države. Začela se je leta 2012. Udeležba v bonusnih programih Rostelecoma je brezplačna in prostovoljna. Na primer, ne morete odgovoriti na predlagane ankete, če pa nekdo preživi čas na njih, bodo imeli koristi od podjetja in prejeli nagrado za bonus. Za vsa vprašanja o prejemanju in uporabi bonusov se lahko obrnete na operaterje podjetja Rostelecom.

  Sorodne publikacije