Ne odpre "Yandex-brskalnik ali storitve: kaj storiti?

Mnogi uporabniki, ki stalno uporabljajo internet, raje uporabljajo priljubljeni brskalnik Yandex. Kljub vsem svojim dostojanstvom se zgodi, da preneha delati. Hkrati lahko nekatere storitve prenehajo delovati (npr. "Yandex.Post" se ne odpre). Poglejmo, kaj lahko povzroči sesutje in kaj storiti v najpreprostejšem primeru za odpravljanje težav.

"Yandex-brskalnik" ali storitev se ne odpre: možni razlogi.

Kot vsaka druga programska oprema, brskalnik in dodatne storitve, Yandex uporablja platforme operacijskih sistemov (stacionarnih ali mobilnih).


Toda razlogi, zakaj "Yandex" (spletni brskalnik in povezane storitve, kot je iskalnik ali pošta) ni odprt, večina strokovnjakov pravi:
 • pomanjkanje povezave z internetom;
 • virusni učinki;
 • stisnjeni piškotki in predpomnilnik;
 • preveč dodatkov k setu;
 • blokiranje s strani blagovne znamke;
 • neveljavna potrdila SSL;
 • tehnično delo na lokaciji.
 • "Yandex-brskalnik" se ne odpre: kaj storiti?

  Mislim, da je pri prvi točki vse jasno. Kot rešitev problema, ki ga »Yandex-brskalnik« ali storitev ne odpre, lahko uporabite preverjanje internetne povezave, preprost zagon računalnika ali mobilne naprave in celo obnovitev sistema.
  Vendar, kot kažeobičajno razlog ni v tem. V večini primerov, napaka, ki ne odpre okna v "storitvah Yandex", ampak tudi ne zažene sam brskalnik, prihaja iz krivde virusnega vpliva. Čeprav se domneva, da imajo storitve in brskalnik tega razvijalca dokaj resno zaščito, tudi niso zaščitene pred prodiranjem groženj s prelomi programske opreme. Ob vsem tem redni protivirusni paketi ne določajo, kaj jim grozi. Takšni primeri se upoštevajo, ko je aplikacija, ki je nameščena v ozadju, označena kot zaupanja vredna.


  Kaj storiti v tem primeru? Uporabiti morate optični bralnik drugega proizvajalca (po možnosti prenosni tip). Odlična orodja, kot je Dr. Web CureIt !, KVRT ali kaj drugega. Vendar pa se najmočnejše orodje šteje za programsko orodje za tip diska s splošnim imenom Rescue Disk. Če ga uporabljate, lahko optični bralnik prenesete iz optičnega nosilca ali nosilca USB, preden se operacijski sistem zažene, in izvedete popolno skeniranje z uporabo poglobljene analize. Verjemite, taki programi lahko zaznajo tudi najbolj dobro vodene viruse, da ne omenjamo tistih, ki so nenehno obešeni v RAM-u.

  Čisti piškotki in predpomnilnik

  Po drugi strani je lahko problem, da ne odprete »brskalnika Yandex«, najpogostejši vzrok prelivanja predpomnilnika in prisotnosti začasnih piškotkov.
  Kaj storiti v tem primeru? Kot je jasno, je treba vse to smeti temeljito očistiti. Toda brskalnik se ne odpre! Kako naj naredim Tukaj boste prišli do reševalnega programa-optimizatorjivzorec CCleaner, Advanced System Care, AVZ TuneUp in drugi. Zgornje elemente lahko popolnoma očistijo brez sodelovanja uporabnika in absolutno za vse internetne brskalnike, nameščene v sistemu, in ne samo za enega, ki je privzeto uporabljen.

  Onemogoči nepotrebne dodatke

  Drug razlog, zaradi katerega se Yandex ne odpre (na primer začetna stran ali storitev iskanja), je, da sam brskalnik vključuje preveč dodatnih modulov (razširitve in dodatki). ) V tem primeru se obrnite na nastavitve brskalnika (uporabite ustrezen razdelek v meniju) in onemogočite ali odstranite vse nepotrebne. Na splošno, za udobje, lahko pustite le komponente Flash (ali Macromedia Adobe), in samo za vsak slučaj - AdBlock (pripomoček, ki blokira videz pojavnih oken in oglasov). Čeprav lahko ta aplikacija povzroči težave, je treba brskalnik preveriti, ko je onemogočen.

  Izključimo blagovno znamko

  Še ena težava v zvezi s tem, kar ne odpira "Yandex", izvira iz lastnih sredstev za zaščito Windows-sistemov. Morda so v določeni fazi dostopa do storitev zaklenjeni.
  V najpreprostejšem primeru lahko izklopite natakarja ali zagovornika, nato pa si oglejte, kako deluje brskalnik ali storitev, do katere želite dostopati. V bolj zapleteni različici za storitve v nastavitvah znamke brendmauer boste morali ustvariti novo pravilo izjeme. Samo v primeru, da bi, mimogrede, našli datoteko Hosts, ki se nahaja v imeniku itd. Imenika gonilnikov, kiv imeniku System32 sistemske mape. Vsebina datoteke pod naslovno vrstico 12700.1 ne sme biti nobena druga evidenca. Če so tam, je možno, da so dani naslovi natančno in neposredno povezani s storitvami "Yandex".

  Težave s pošto in tehnike odpravljanja napak

  Nazadnje, eno od glavnih težav lahko imenujemo situacija, ko se Yandex.Post.com ne odpre. Značilno je, da so težave povezane z dejstvom, da se v trenutku, ko se storitev opravlja, opravi neko tehnično delo ali storitev. V večini primerov se prikaže sporočilo o zastarelih potrdilih.
  V takem primeru za začetek preverite pravilen naslov povezave do poštnega strežnika mail.yandex.ru). Morda boste morali kopati v protivirusne nastavitve in namestiti ustrezen SSL certifikat, ki preverja pristnost izdajatelja ročno. V nekaterih primerih vam lahko pomaga URL v naslovu http in varna povezava https.

  Zaključek

  Tukaj, na splošno, vse o problemu, ko Yandex ne odpre (storitve ali brskalnik). Odpravljanje težav lahko izvedete z zgoraj navedenimi metodami, samo da bi začeli, morate ugotoviti vzrok napake in šele nato uporabiti nekakšno rešitev. Morda je problem v resnici posledica tehničnega vzdrževanja mesta. Čeprav programska oprema brskalnika sama po sebi ne izključuje možnosti neuspeha. Lahko pa jo poskusite tudi izbrisati in nato znova namestite.

  Sorodne publikacije