Kako napolniti kartušo Canon 725 z lastnimi rokami?

Vsak laserski tiskalnik je opremljen s kartušo za toner, ki omogoča tiskanje dokumentov ali slik. Ni potrebe po nakupu nove kartuše s tonerjem, saj lahko enostavno napolnite kartušo Canon 725. Upoštevajte, da je toner, ki ga uporabljate, označen s HP 12A. Za druge laserske tiskalnike lahko uporabite podobne tonerje.

Kaj potrebujete za delo?

Orodja, potrebna za izvedbo polnjenja kartuše Canon 725 z lastnimi rokami, je mogoče prešteti na prstih. Preden začnete polniti gorivo, morate kupiti visoko kakovostno črnilo. Potrebovali boste tudi zvezdico, glasilo ali kateri koli drug papir. Potrebujete tudi mehko krpo, oster nož in merilno posodo. Slednjega ni mogoče uporabiti, če zapolnite robove.


Kje začeti?

Ko odstranite kartušo laserskega tiskalnika, morate najprej odviti vijak na stranskem pokrovu. Nato ga lahko odstranite. Ko odstranite zunanjo lupino, izvlecite enoto bobna. Držite ga na strani belega orodja, ga izvlecite.
Odstranite boben, zapomnite si njegovo lokacijo. Sedaj morate priključiti PCR video. Palico na desni strani rahlo pritisnite z ostrim orodjem. Potem ga malo potisnite navzgor in ga izvlecite, tako da ga povlečete na levo.

Končna demontaža kartuše

Naslednji korak je razdelitev odpadne enote inČrnila, ki so združena z zatiči. Zato morate odstraniti nožice, ki so na obeh straneh kartuše.


Ko potisnete zatič ven, ga lahko izvlečete od zunaj. Takoj ko odstranite kontakte na obeh straneh kartuše s tonerjem, morate odstraniti vzmet.
Nato namestite dve glavni enoti kartuše. Ena je za odpadke, druga pa za črnilo. Zdaj morate odstraniti vzmet in plastični pokrov. Z obračanjem vijakov enote za odpadke odstranite čistilo za čopič. Po tem odstranite odpadke, ki se zbirajo v njem. Najbolje je, da se umijete z mehko krpo, namesto s čopičem, saj lahko opraskate rezilo. Nato morate zbrati dele bloka za vadbo. Najprej namestite metlico brisalca in nato plastični pokrov.

Proces oskrbe z gorivom

In zdaj neposredno na navodila za ponovno polnjenje kartuše Canon 725. Preden ste naredili razstavljanje in čiščenje enote. Zdaj se začne glavni del, ki je zapolniti vložek. Torej, vzemi še en blok, kjer se nahaja črnilo. Odprite ga in ga napolnite s črnilom (suho). Nežno delajte s praškom, saj lahko vdihavanje v pljuča poškoduje vaše zdravje.
Priporočljivo je, da delate v rokavicah, če pa se zgodi, da odstranite toner iz kože ali drugih predmetov, to storite samo s hladno vodo. Zaradi visoke temperature se prašek absorbira bolj močno. Toner mora biti suh, kartuše ni dovoljeno napolniti z vlažno praškom. PoNapolnite kartuše Canon 725 mora zapreti predal. Potem lahko povežete dva bloka, ki so bile razdeljene prej.

Kaj je treba spremeniti?

Zdaj lahko zbira vse kartuše, za to boste morali namestiti boben, magnetno gred in gume valja na svoje mesto. Opozoriti je treba, da so vsi ti elementi različnih virov, zato je treba za popravilo vložek osredotočiti na naslednje podatke:
  • Vsaka tri boben za polnjenje je treba spremeniti.
  • malo več "v živo" magnetni disk in gume - 5 polnilom.
  • nožev čiščenje magnetno gred - 3-5 polnilom.
  • Pri merjenju v tiskanih strani, eno polnjenje zadostuje za približno 500-600 strani. Ta paket papirja, morda malo več.
    Vendar pa se zgodi, da nosi telo - v tem primeru, bo veliko lažje in ceneje kupiti nov vložek, celo kitajski kolega. Obnova teh stvari ne veljajo, in nakup novih stroškov približno toliko denarja, kot ga potrebujete, da bi porabili za nakup opreme.

    Sorodne publikacije