Igra "Oblivion": dodatek uradnih razvijalcev

V četrtem delu vesolja so "Ancient Scrolls", imenovani "Oblivion" dodatki, priložnost za učenje več svobodnega sveta in potopitev v različne dogodivščine. Vsi so prišli iz desetih kosov, nekateri so ponudili več vsebine, drugi manj. Navijačem serije se priporoča, da se pridružijo celotnemu izdajatelju, da preizkusijo vse dodatke.

Majhna vsebina

Vsi uporabniki dodatkov "Oblivion" verjetno ne bodo dolgo trajali. Na primer, "Tom Spells" doda nove knjige s čarobnimi spretnostmi. Na voljo so za preučevanje glavnega lika. Samo pet jih je, lahko poiščete samo po napadu Magičarja, ki je izgubil razum. Osrednji lik bo v tistem trenutku prejel enega nazaj.


Addon "Armor for Horses" govori zase. Živali za jahanje se lahko od tega trenutka prenesejo v opremo različnih vrst in ravni. Zanimivo vsebino je dodal Imperial Observatorij. Igralec lahko odide v isto stavbo, da jo obnovi. Po vsem delu bo uporabnik lahko sam pridobil edinstvene veščine. Na njih vplivajo faze lun.

Velike pustolovščine

Poleg dodajanja posameznih zgradb lahko dodatek Oblivion daje priložnost, da se potopite v privlačne dogodivščine. Prvi je treba opozoriti "Tresenje otokov". To je ločeno kraljestvo daradovskega princa Shegoratha. Izlet poteka preko posebnega portala.
Protagonist bo živel v norih verigah, ki se povečujejovsakem koraku. Druga velika pustolovščina v dodatkih Oblivion je Knights Nine. To je zgodba o posebnem redu, ki je obljubil, da bo izpolnil sveto poslanstvo umora Umarila Neoprena. Vse se začne z vitezom: junak mora zbrati stare bojevnike in sodelovati v epski bitki.


Dodajni Merrow Shaver doda rudarsko mesto, znano otoško naselje in svetišče Sithis. Med nalogo bo igralec lovil na isto ime z dadričnim artefaktom. Tukaj so razvijalci zamislili detektivsko preiskavo, povezano z globalnimi načrti enega telvnijskega aristokrata.

Dva tabora

Igra Oblivion z vsemi dodatki se zelo razlikuje in svet je poln številnih zanimivih krajev. Med njimi je Deep Despicable Cave. V vesolju »Starodavni svitki« takšna mesta običajno zasedajo različni nasprotniki. Tukaj je popolnoma svobodna.
Nekoč je ta kraj služil kot dom za vampirja, ki je bil član Temnega Bratstva. Zato so v njem oltarji, svetišče Sithisov in celo tajni drugi izhod. Po namestitvi dodatka se ta lokacija samodejno prenese v last junaka. Njen posel bo pomagal poseben NPR trgovec, elementi znotraj pomagajo zdraviti se od vampirizma. Dodatki Oblivion lahko pomagajo igralcu, da ga obogati. Če namestite "Bad Thousand", potem bo na lokaciji Anvil uporabnik odkril starodavno jamo. Tukaj so znani pirati utemeljili svojebaze in umrl. Za primer se lahko prejela s strani uporabnika. To ustvarja svojo celico z učitelji tatovi in ​​navadnih članov nove skupnosti. Lahko se pošlje na misijo za krajo dragocene predmete.

Nepremičnine meri

Igra "Oblyvyon" dodatke in mods iz navijači prišel ven ogromno, vendar so razvijalci uradno izvaja deset addons. Ta številka vključuje "Spire Frostkreh." Po namestitvi v svetu je astronomski stolp za čarovniki. Obstaja ogromno uporabnih predmetov, kot so teleporterjev na glavni lokaciji Syrodyl.
Stavba "oltar zacharovanyya, izbor uroke in poseben poziv atronahov tovariši," doda samodejno lastništvo igralca, vendar pa bo morala premagati svoje. Z dodatkom je posebna trgovec, ki lahko pomaga pri tem. Priporočljivo je, da kuhati veliko denarja. Podobno, uporabnik dobi v svoji posesti gradu dopolnilo "trdnjava bojevnika." Igralec raje šel na zahodu Korrola ozemlje Kolovyanskoho Highlands. Ko se približuje lokaciji igralec, meni, da je boj z banditi. Če prebivalci pomoč odražajo, igralec prepozna vladarja. Lahko izboljša grad, na primer, premagal všeč, dodamo oblikovati več.

Sorodne publikacije