Periskop (dodatek): kaj je to, kaj potrebujete in kako ga uporabljati

Danes je svet programske opreme preprosto bogat z različnimi orodji in orodji, namenjenimi delu z internetom. Ena od teh je uporaba periskopa. Kaj je aplet, ne razumejo niti najbolj napredni uporabniki sistema Windows ali Android. Medtem, če razumete bistvo programa, tukaj ni nič posebej zapletenega ali nerazumljivega.

Periskop: Kaj je to?

Program je bil prvotno razvit izključno v sistemu Android. Na kratko je namenjena ustvarjanju in ogledovanju video oddaj.
Kaj to pomeni? Na primer, uporabnik na mobilnem telefonu nima posebnega orodja, ki bi lahko predvajalo iste predstavitve v živo. Kaj lahko priporočite? Seveda, uporaba Periskopa. Kaj je to v smislu programske opreme?


Orodje, ki deluje v interakciji s priljubljeno mrežo, kot je Twitter. Pravzaprav se vprašanje, kako uporabiti program ali narediti začetne nastavitve, zmanjšati na zmožnost uporabe "socialnega" samega.

Uradna statistika rabe

Kot poročajo številni informacijski viri, je število prenosov s trga Play že dolgo preseglo deset milijonov.
Vendar pa je tu treba paziti na dejstvo, da je programček nameščen in deluje samo v različicah Android 4.4 in novejših. Če imate OS na pametnem telefonu spodaj, ne morete niti sanjati o uspešnosti programa.

Proti Periskop naprej"Android"

Za začetek, da ne omenjam vseh prednosti programa, je vredno povedati nekaj besed o glavnih slabostih. Najpomembnejši problem je pretirano visoka poraba sistemskih sredstev. Predvideva se, da tudi sodoben dvojedrni procesor z RAM-om na ravni 2 GB za normalno delovanje apleta ne bo dovolj. To je razumljivo. Različice operacijskega sistema nad 4,4 so zasnovane za 4 ali 8 jeder, da ne omenjamo RAM-a.


Stacionarna različica za Windows: ali obstaja?

Nekateri uporabniki poskušajo namestiti program na fiksne računalnike ali prenosne računalnike, ki uporabljajo sisteme v sistemu Windows. Mi bomo morali razburiti vse: za Windows različice "Periscope" niso v naravi.
Če pa uporabite pripomoček BlueStacks, ki igra glavno vlogo kot Android emulator v okolju Windows, lahko program uporabljate zelo elementarno. Kot lahko razumete, lahko Periscope za Windows deluje samo v tej možnosti. Drugih načinov ni!

Kako nastaviti in začeti uporabljati aplikacijo?

Ker aplikacije Periscope na računalniku ni mogoče najprej namestiti, se bomo zanašali na njegovo konfiguracijo in uporabo v sistemih Android, za katere je bila dejansko ustvarjena. De facto, ta mobilna različica ima največji potencial. Kako uporabljati Periskop? Še enkrat, vrnemo se k vprašanju združljivosti, je treba opozoriti na dejstvo, da bo na samem začetku potrebno ustvariti registracijski zapis v socialnem omrežju Twitter.Ali želite ali ne, brez njega program ne bo deloval, ker je vezan na takšen zapis.
Nato prenesemo aplikacijo, namestimo, se strinjamo z licenčno pogodbo in jo vnesemo pod našo registracijo. Po tem lahko takoj začnete oddajo, ki jo včasih imenujemo trance.
Uporabniki, ki so na spletu, vam lahko dajo besedo. Nekaj ​​izgleda kot ikone na Facebooku ali YouTubu, samo ikone so videti kot srca. Če je v vaši objavi več takih žetonov, se domneva, da uporabniki preprosto niso navdušeni nad oddajanjem. Oddaja se izvaja neposredno iz uporabniške naprave, toda uporabniki (prijatelji) storitve Twitter se naročijo na napoved začetka prenosa v živo. V tem primeru je lahko videoposnetek, ki je sprejet za pošiljanje, na voljo za ogled ali razpravo v 24 urah od trenutka, ko se začne oddajanje. Seveda se morate vnaprej registrirati z uporabo takega imena, da vas bodo uporabniki našli. Poleg tega je zaželeno, da se pozornost nameni tako naslovu kot bistvu same vsebine. Če se lahko kot glava uporabi prepoznavna blagovna znamka, jo je priporočljivo vključiti tam. Če se uporabniki med brskanjem ne izklopijo, se morate pravilno odzvati na komentarje. Razumeš, da nevljudnost ni dobrodošla v nobeni družbeni mreži. Ker pa lahko nekateri uporabniki ob prejemanju nespodobnega odgovora svetujejo, da ni smiselno komunicirati s takšnim in takšnim uporabnikom,da ne omenjam same oddaje ali, nazadnje, najpogostejšega blokiranja računa (prepoved).

Namesto sklepanja

Mnoge lastnike pametnih telefonov Windows Phone lahko vznemirja dejstvo, da za te naprave ni standardne različice. Kot alternativo lahko svetujete samo z uporabo emulatorja BlueStacks. Druge variante preprosto ne obstajajo.
To je aplikacija Periscope. Zdi se, da je ta program že jasen. Vprašanje namestitve, povezovanja in uporabe tega apleta ne sme povzročati posebnih težav. Tukaj je glavna stvar, da se registrirate v "Twitter". No, potem je vse odvisno od vaše domišljije, ki bo pomagala privabiti uporabnike ali povečati oceno kanala. Preostalo je še dodati, da je razvoj programa za druge sisteme, razen Androida, v teku že dolgo in precej aktivno. Res je, da so uradne spremembe predstavljene, vendar še niso znane. In škoda, ker bo takšna aplikacija, kljub nekateri porabi energije, uporabna tako na mobilni napravi, na stacionarnem računalniškem terminalu in na prenosnem računalniku. Seveda je seveda mogoče uporabiti tudi nekaj krajših različic, na primer za sisteme Windows, vendar nimajo orodij za ustvarjanje popolne oddaje v njih, saj so aplikacije sami večinoma razvili ljubitelji amaterjev in ne profesionalni programerji. Tukaj morate biti previdni. Toda v najboljšem primeru je najbolje uporabiti Applet na pametnih telefonih Android ali tablicah z dobrim "železom".nadev V splošnem ne bi smelo biti težav pri uporabi tega programčka, še posebej, ker ima aplikacija že dokaj dober referenčni sistem, kjer lahko najdete odgovore na številna pogosto zastavljena vprašanja.

Sorodne publikacije