"Skyrim": Kamna jama. Lokacija, opis, prehod

Stone Stream Cave - ena od pomožnih lokacij igre The Elder Scrolls V: Skyrim, ki se nahaja v posesti Eastmark v bližini meje Rifta in jo pere voda majhnega gorskega jezera. Je ozka podolgovata jama in je sestavljena iz ene ravni z dvema vstopnima točkama - neposredno s Skyrima na zahodni strani in zapuščenim dveremškim mestom Kagrenzel z vzhoda.

Prebivalci jame

Gangsterji so bili izbrani kot pokrov za jamo. Nasprotniki v jami so enaki, kar pa ne preprečuje igralcu, da uporablja različne taktike, da bi očistil lokacijo sovražnikov: dovoljen kot "tihi" prehod v prikritem načinu in preboj v glavno dvorano z mečem. Ali je možno, da se požarne uroke uporabljajo previdno: na več mestih se sprosti lahko vnetljiv podzemni plin, ki ga lahko zaznajo nihanja v zraku. Poleg tega, v eni ozki veji značaja čaka past, zato je vredno videti na noge. Ob koncu tega odlomka se je potrebno srečati z vodjo gangsterjev - čarovnik, ki ga je premagal, se mora premakniti v oddaljeni del jame. Obstaja zadnji hulja, ki se ga lahko bori ali uniči s potapljanjem nazaj.


Trofeje

Nekatere subjekte diamantskih potovanj različnih frakcij je mogoče najti (npr. "Shadilova dela", "Stone", "Kill the Bandits Rider", "Luna Fitna"). Vse, kar je mogoče zbrati od poraženih nasprotnikov, kot tudi vsebino zaklenjenopreprosto zaklepanje prsnega koša, ki je vezano na raven igralca, vendar v resnici ni oklepa ali orožja, ki bi ga dobilo, omejeno na niz alkimičnih sestavin, lunino rudo, losos iz ribnika in majhno količino zlata.

Vhodi

Z območja Skyrima vstopa na delo ne bo: v procesu proučevanja južne Eastmark je težko zamuditi glavni mejnik - gorsko jezero z majhnim lesenim pomolom. Toda na lokaciji je tudi drugi vhod, ki se nahaja v eni od vej Kagrenzela. Skozi to igro vstopi igralec v oddaljeno dvorano na strani slapa. Treba je opozoriti, da igra ne predvideva prehoda na Kagrenzel iz jamskega kamnitega potoka, in kako se vzpenjati na slap, še posebej ob prisotnosti iskalca mesta Dvermers, ni povsem jasno. Toda z veliko željo je to povsem izvedljivo tudi brez uporabe ukaznih ukazov. Ta posebna "baggyz" na noben način ne vpliva na skripto in iskanje mehanike igre, tako da lahko varno eksperimentirate.

Sorodne publikacije