Tiskalnik HP 2035: opis

Tiskalnik HP 2035 je tipičen predstavnik pisarne. Njena neopazna podoba skriva ogromno moč in produktivnost. Visoka zanesljivost in vzdržljivost, enostavna namestitev in nastavitve, cenovna dostopnost potrošnega materiala - vse to je povzročilo, da je tiskalnik eden najbolj iskanih naprav na trgu.

Vendar napredek ni dosežen. Danes so proizvajalci pripravljeni ponuditi sodobnejšo in produktivnejšo pisarniško opremo. Ali bo model 2035 sposoben vzdržati konkurenco v nemirnem svetu?

Popolnost v preprostosti

Črno-beli laserski tiskalnik HP 2035 je postavljen kot močna in ekonomična naprava za srednje in mala podjetja. Proizvajalec se poskuša osredotočiti na kombinacijo visoke izvedbe in kompaktne velikosti. Standardna naprava (z dimenzijami 365x368x268 mm) se lahko enostavno namesti na namizje.
Za povezavo z osebnim računalnikom se uporablja vmesnik USB ali LPT. Z najnovejšo režo lahko v lokalno omrežje podjetja dodate opremo tako, da jo lahko uporablja več osebnih računalnikov. Absolutna združljivost z operacijskimi sistemi Windows, Mac OS in Linux ne bo povzročila težav pri namestitvi in ​​konfiguriranju.

Posebne številke

HP 2035 lahko primerjate samo z drugo pisarniško opremo s posebnimi kazalniki. Medtem so tehnične lastnosti naprave v povprečju:


 • povprečna hitrost tiskanja - do 30 ppm;
 • preklop na način pripravljenosti /hitrost tiskanja na prvi strani - manj kot 8 sekund;
 • največja ločljivost datoteke - 600x600 slikovnih pik;
 • zmogljivost pladnja za papir - 300 strani;
 • največja produktivnost - 25 tisoč dokumentov na mesec, priporočeno - 2500 pisem.
 • Tiskalnik se lahko poveže z internetom za nadaljnje upravljanje s tiskalnim strežnikom HP Jetdirect. Dodatno izvedeni moduli bistveno razširijo funkcionalnost pisarniške opreme, do možnosti priključitve na osebni računalnik z brezžično komunikacijo.

  Prednosti

  Tiskalnik HP 2035 je namenjen za uporabo v podjetjih z velikim delovnim tokom. Hkrati je mogoče doseči znatne prihranke pri zmanjševanju stroškov tiskanja. Izvirna kartuša lahko tiska do 2300 strani brez izgube kakovosti in prikaza napak. Pomanjkanje čipov omogoča, da se polni in tako doseže večje prihranke.
  Prednost je tihi način, ki bistveno zmanjša raven proizvedenega hrupa (do ravni človeškega šepeta). V standardnem načinu je raven hrupa 54 dBA, kar ustreza normalnemu človeškemu glasu. Funkcije vključujejo tiskarsko tehnologijo HP FastRes 1200, ki v načinu optimizacije omogoča povečanje ločljivosti dokumentov do 1200 dpi. Funkcija Instant-on v povezavi z vgrajenim RAM-om 15 MB znatno pospeši hitrost tiskanja.


  Komu ustreza?

  Ena od značilnosti laserskega tiskalnika HP LaserJet 2035 je, da jo pokličetestroškov. Povprečna maloprodajna cena v Rusiji je v višini 14-15 tisoč rubljev. Za srednja in mala podjetja je strošek zelo koristen, če ima organizacija veliko dela. V tem primeru bodo stroški tiskanja hitro plačali za nakup. Če izberete pisarniško opremo za dom ali majhno pisarno, potem morate iskati proračunske možnosti. Stroški vložka bodo sprejemljivi le za razvita podjetja. Spreminja se v razponu od 1400 do 1600 rubljev. Morda vam bo z veseljem prišlo do ponovnega polnjenja, vendar je to mogoče le 5-6 krat zapored. Pomanjkanje tonerja vas ne bo presenetilo - tiskalnik HP 2035 vas vnaprej opozori na nizko raven potrošnega materiala.

  Sorodne publikacije