Najboljše računalniške igre na posebnih enotah: seznam, funkcije in pregledi

PC igre so danes različne zvrsti in teme. Eden izmed najbolj priljubljenih strelcev o ruskih posebnih enotah in ne samo. Najboljše igre - v našem pregledu!

Kodeks časti 3: Obupani ukrepi

Deset najbolj priljubljenih strelcev odpre igro Kodeks časti 3: Obupani ukrepi. Tukaj je igralec glavni branilec Francije. Dobro počutje celotne države je odvisno od igralca: mora braniti državo pred domačini, obupati in urediti pogrome ter teroristične skupine "Syndicate".


Potopitev v virtualni svet, kot je navedeno v pregledih, prispeva k realni sliki dobrega orožja in kakovostne grafike.

Operacija Flashpoint

Katera igra zasluži posebno pozornost na seznamu? Na PC igro o ruskih posebnih enotah! Ona je na devetem mestu v naši najhitrejši operaciji. Osnova zarote je fiktivni konflikt med Sovjetsko zvezo in Natom, ki se odvija v času hladne vojne. Omeniti je treba, da sta bili za igro sproženi še dve dodatni akciji, ki sta omogočili, da se razvoj konflikta vidi iz različnih strank.
Med prednostmi igre je mogoče opozoriti na ogromno količino vojaške opreme, neverjetno lokacijo, avtentičnost dogajanja in idealno stopnjo težavnosti.

F.E.A.R. 2

Za ljubitelje živčnega hoda, ki ga izvaja Monolith Productions, igra E. E. A. R. 2. Ta strelec v stilu groze se uvršča na osmo mesto na seznamu najboljših iger na PC-ju o posebnih silah. Cilj igralca - ne samo uničenje teroristov, temveč tudi soočenje z nezemeljskimsilam! Utelešenje slednjega, mimogrede, - dekle z imenom Alma. Kdo je Alma? To je telepatsko dekle, ki se poskuša maščevati ogromni korporaciji, ker je uporabljala otrokovo nadnaravno moč za pridobivanje finančnih koristi.


Halucinacije, brutalni prizori, veliko število umorov, mistični trenutki, čudovita grafika - to je tisto, kar naredi igro razburljivo.

Ukinitev terorizma 2

Boj proti terorizmu na Bližnjem vzhodu je postal osnova igre Terorista, ki jo je razvilo poljsko podjetje. Naloga igralca - sprostitev talcev. Teroristi v igri so zelo zviti, delujejo v skupinah, in število nasprotnikov daleč presega število posebnih sil. Ravnati s sovražnikom bo pomagalo le dobro premišljeno strategijo.
Zakaj je ta igra prišla v TOP-10 iger na posebnih enotah na PC-ju? Celotna stvar v sodobni grafiki, osupljivi posebni učinki in neprekosljiva dinamika!

Spec Ops: The Line

Iščete tretjega elitnega strelca? Poskusite igrati Spec Ops: The Line. V našem seznamu iger na PC-ju o spetsnazu ta razvoj ni prišel naključje. Njeno delovanje se odvija v ZAE. Po nevihtni nevihti je mesto Dubaj skoraj popolnoma uničeno. Na teh ruševinah poteka trk specialnih sil Delta in pehotnih Američanov s tihotapci.
Igralec čaka ne le nasilne spopade s sovražnikom, temveč tudi iskanje polkovnika Conrada, katerega povezava je bila izgubljena.

S. W. A. ​​T. 4

To je ena najstarejših serij iger o enotah za posebne namene. Prva tekma serije je izšla leta 1987! Mimogrede, za razvojrazvijalci projektov so pripravili nekdanjega policista iz Los Angelesa. Zahvaljujoč temu se je izkazalo, da je igra čim bolj realistična.
Kot druge igre o posebnih silah je S. W. A. ​​T. taktični strelec. Gamer ima vlogo poveljnika elitne enote in od njega je odvisen uspeh posebne operacije za izpustitev talcev. Glavni cilj - temeljito razmislek o načrtu in le premišljena dejanja. Glede na zaroto posebne sile napadajo sobo, kjer se skrivajo kriminalci. Glavna prednost igre je njena nepredvidljivost: igralec ne more niti predstavljati, da bi se skrival za določena vrata. Mimogrede, ubijanje v tej igri ni priporočljivo, najboljša možnost je zastrašiti ali aretirati vsiljivce.

Upor

Posebno mesto na seznamu iger na PC-ju o posebnih silah je upornik. To je multiplayer taktični strelec za 32 igralcev, katerih dogodki se odvijajo v ozadju vojne v Iraku. Glavna naloga - bitka za ozemlje in popolno uničenje tekmecev. Igralci imajo 5 načinov, 20 možnosti orožja. Nič manj pomembna je prisotnost 27 kart, tako kooperativnih kot večuporabniških. Nahajajo se v 12 točkah sveta, lahko kuhate v Somaliji, Iraku in Afganistanu.
Impress sovražnik bo pomagal visoko natančnost pogled, in določiti lokacijo partnerjev bo omogočil edinstven komunikacijski sistem. Med igro bodo igralci navdušeni nad realnimi trenutki bitke.

Counter Strike: Global Offensive

razkriva tri vodilne v Counter Strike: Global Offensive Counter Strike. Globalna ofenziva je izšla leta 2012 in takoj osvojila ljubezen do igralcev. Pojasnjuje priljubljenost igrezelo je preprosta - preprosta, vendar je odlična tudi za začetnike. Kot v celotni seriji Counter Strike iger, se spet borijo posebni borci in teroristi.
Glede na povratne informacije igralcev je najbolj zanimiv način igre "Race of Arms". Njegov cilj je, da čim hitreje uniči 27 nasprotnikov. Po vsakem ubijanju v rokah igralca se orožje spremeni, ni ga mogoče zamenjati. Samo modrost in izkušnje bodo pomagale zmagati v tem načinu. Drug način, ki si zasluži pozornost, je "uničenje predmeta"; v njenem okviru bi morala teroristična skupina namestiti bombo na zelo majhen zemljevid, ki bo sprožil z vseh strani. Prav tako ni možnosti nakupa orožja, drugega orožja - izdan bo za umor ob prehodu na naslednjo stopnjo.

Rainbow Six: Siege

Srebrna v naši Top dobi velik taktični strelec Rainbow Six: Siege. V načinu terorističnega lova se pet pravih igralcev sreča s ciljem - ujeti določeno mesto in obdržati obrambo. V nasprotju z igralci - močna teroristična skupina.
Neskončne zasede, zapletene pasti, neskončni tok sovražnikov - to je tisto, kar ljubitelje iger čaka na posebne enote. Odličen način, ki omogoča igralcem, da se borijo med seboj, se imenuje "obleganje". Igralci so razdeljeni v dve ekipi - obrambo in napad. Uspeh v tem načinu bo prinesel le pravo taktiko.

Rainbow Six: Vegas

Rainbow Six: Vegas ima prvo mesto na seznamu iger na osebnem računalniku posebnih sil. Tukaj igralec ima priložnost, da postane vodja moštva "Rainbow". Cilj igre je seveda boj proti terorizmu in osvoboditviLas Vegas Sam boj ne bo imel - poveljnik ima partnerja. Iz medsebojnega delovanja teh dveh junakov je odvisno, kako dobro je mesto.
Da bi sovražnika odvrgli od igralca, obstaja ogromna izbira orožja. In da bo proces fascinanten in nepozaben bo pomagal svetlo grafiko in timsko delo!

Sorodne publikacije