Foxit Reader: Kaj je program in kje ga lahko prenesete

S prihodom računalnikov v življenja ljudi se je slednji začel učiti preveč novih informacij. Ampak kako? Seveda, zahvaljujoč pisanju, ker še nismo prišli do načina komuniciranja prek telepatije, čeprav se hitro premikamo. Po pojavu računalnikov se je pojavila nova naloga za inženirje: skeniranje vsakega pisanja na svetu in njegovo vnašanje v globalni »pajkovski internet«. V tem članku vam bomo podrobno predstavili, kaj je ta program - Foxit Reader: kaj je nastalo, potencialni konkurenti in še veliko več. Članek je priporočljiv za začetnike, ki uporabljajo operacijski sistem Windows.


Zakaj potrebujem Foxit Reader za Windows?

Za začetek bi morali zastaviti popolnoma rešljivo vprašanje: Ali vam je všeč elektronska različica knjige? Mnogi bodo tako rekli, nekateri pa radi čutijo trdno prevleko, občutek vonja po nakupu in pred spanjem v postelji z vašo najljubšo knjigo - to je veljalo za ustvarjanje e-knjig. Njihova vsestranskost ni le v tem, da so na voljo na skoraj vsaki napravi, tudi na ročnih urah, ampak zato, ker so na voljo množicam. Prej so mnogi pisatelji (in zdaj slavni) pisali knjige, ne da bi za to prejeli kakršno koli finančno nagrado, in ljudje pa si niso želeli kupiti stvaritev neznanega avtorja. Zdaj internet, in vsakdo lahko prosto komunicirajo, in za izmenjavo knjig, tudi, brezplačno. Lahko napišete knjigo, jo postavite v omrežje in počakate na popularnost, razen če se bo to seveda zgodilo.


FB2 PDF, EBOOK so vsi elektronski formati izključno za knjige. Na primer, lahko naredite fotokopijo starega egiptovskega pisanja, nato pa vstavite sliko v datoteko PDF, ne da bi porabili veliko prostora, kot je bilo v dokumentu .doxc. Zdaj smo prišli do zaključka: vredno je vedeti, kaj je ta program - Foxit Reader. To je večnamenski bralec e-knjig, ki deluje na popolnoma brezplačni osnovi. Brezplačne knjige - prosti bralec. V naslednjem razdelku bomo analizirali, kje dobiti program in pogledati možne konkurente.

Kje lahko prenesete Foxit Reader v ruskem jeziku

Za začetek boste potrebovali operacijski sistem Windows, po možnosti na tableti z zaslonom na dotik, saj je aplikacija za to dobro očiščena. Mimogrede, program je v Androidu in na iPhoneu, zato vam priporočamo, da obiščete repozitorij svetovalnih aplikacij in ga najdete tam. In zdaj ga bomo poskusili prenesti za Windows 10.
Navodila za namestitev:
 • Pojdite na uradno stran programa, ugotovite, da ni težko, ker se imenuje popolnoma enako kot program. Strežnik spletnega mesta vam bo samodejno dal povezavo do različice programa v ruskem jeziku.
 • Dogovorite se z licenčnimi pravili in začnite nalagati.
 • Namestite in na koncu namestitve kliknite potrditveno polje "Odpri po namestitvi".
 • Pred vami se odpre prazno okno, v zgornjem levem kotu kliknete »Datoteka«, nato »Odpri« in potem potrebujete PDF.
 • Tekmovalci

  Najpomembnejši konkurent je Adobe Reader. Kot smo že omenili v točki, da je ta program - Foxit Reader, program popolnoma brezplačen, vendar je neposrednemu konkurentu Adobe plačan in ne manj povpraševanja. Vse to je večfunkcionalnost in preprostost. Junak našega članka ni preprost za uporabo, saj lahko celo zgornja plošča vidi veliko nejasnih znakov in Adobe tega nima. In on je zelo počaščen na zahodu, kjer ljudje niso težko plačati 20 $ za program, in ga nato uporabijo pred izdajo nove različice.

  Za zaključek

  Upamo, da boste po branju tega članka razumeli, da je ta program Foxit Reader. Priporočamo tudi, da ne greste na piratska spletna mesta, prenesete ukradene knjige, ker je to nekakšno delo, za katerega morate plačati. Na internetu je veliko elektronskih knjigarn, kjer lahko kupite katero koli delo na papirju in v elektronski obliki.

  Sorodne publikacije