"Sedem 4: učenci". Dolgo pričakovani dodatek

Igre iz serije "Sims" so postale resnično kulturne. O njih vem, če ne vsi, potem zelo veliko. Značilnosti te serije iger so, da lahko uporabnik ustvarja znake tako, da jih potopi v resnično življenje in ne veliko. Da, lahko igrate za preprostega policista ali pomočnika, lahko pa postanete volkodlak in prestrašite se v noči mestnikov. Nič čudnega ni o tem, kaj igralci želijo videti v igri in hišnih ljubljenčkih. "Sedem 4: učenci" samo uvaja ta ljubek bitja v igro. Mačke in psi bodo postali novi člani družine.


Učenci v igrah "Sims". Malo o starem

Skupaj je štiri različice igre, četrta je trenutno končna, avtorji pa ne trdijo, da inovacij ne bo več. V tretjem delu igre so se že aktivno uporabljale živali. Izkazalo se je, da se je za "Sims 3" zelo prijazno srečal ograjen prostor z domačimi in divjimi živalmi. Z njimi bi lahko igralci ustvarjali ne le papige, ribe, mačke ali pse, temveč tudi trenirali konje, opazovali jelene ali male glodavce. Kdaj bo prišlo do "Sedem 4: učencev"? Vse ljubitelje igre lahko navdušimo: rezultat je že potekal 10. novembra 2017. Zdaj uradno, brez uporabe kakršnih koli programov lahko dobite hišne ljubljenčke.

Katere živali se lahko igrajo v igri?

Novi dodatek k "Sedem 4: učencem" ima nekoliko drugačno uradno ime, in sicer "Mačke in psi". To je na teh hišnih ljubljenčkih in celotno igranje se gradi. Mačke in psi lahko postanejopolnopravni člani družine mlade Sime.


Prav tako je treba omeniti, da bodo druge živali predstavljene, na primer, z velikim številom ptic. Vendar pa se ne bodo vrnili domov, vendar jih zna lik opazovati in ga lahko tudi onesnažijo.

Učenci v igri. Značilnosti odnosa

V igri "Sims 4: učenci", katere datum izdaje je zdaj dobro znan, je v tretjem delu enakega imena še veliko tega, kar ni bilo na voljo. Torej, za pse in mačke, lahko zgradite tako imenovano pregrado ovir. Učenec lahko gre skozi njo, se trenira in se samo zabava. Tudi za veterane so se pojavile veterinarske klinike, v zvezi s tem pa tudi poklic veterinarja. Vendar pa v "Sedem 4: učenci" obstajajo trenutki, ki se morda ne bodo pritožili nekaterim igralcem. Na primer, zdaj lahko neposredno igrate za žival, jo usmerite, prisilite, da jedo ali spi. Zdaj so sami. Ogledate si lahko tudi, kaj mačka ali pes manjka, ali se počuti lačno ali pa je osamljeno. Lahko opazujete le splošno dobro počutje hišnega ljubljenčka. Vendar pa lahko aktivno sodelujete z učenci v "Sims 4". Da, lahko vzgajate hišnega ljubljenčka, ga pohvalite za to, da je to pravilno ali, nasprotno, krivdo za kršitev. To oblikuje obnašanje hišnega ljubljenčka v prihodnosti. Pse lahko poučujemo tudi za ekipe, ki jih bodo lahko v prihodnosti opravljali.

Inovacije v igri

Poleg "Sims 4: učencev" so se pojavili ne samo nova živa bitja, temveč tudi številni elementi oblačil in frizur. Torej, za sedemlahko izberete približno petnajst novih frizur, približno enako število pričakuje moških likov. Za otroke je bila dodana ena nova frizura.
Prav tako je predstavil veliko možnosti oblačil za vse starosti. Na voljo je napredni urejevalnik za ustvarjanje živali. Izberete lahko velikost, pasmo živali in njeno barvo. Poleg tega lahko s pomočjo čopiča in žigov ustvarite edinstveno žival, na primer mačko svetlo rožnate barve ali psa z lisami v obliki nog. Ne moremo prezreti in dveh novih značilnosti značaja, in sicer, "Ljubezen za mačke" in "Ljubezen za pse". Heroji s takšnimi lastnostmi bodo veseli za eno ali drugo žival, vedno bodo našli skupen jezik z njim. Pojavilo se je tudi novo mesto. Ne zgleda kot velika metropola. Nasprotno, ta lokacija je bolj primerna za opis vasi ali predmestja. Tu je veterinarska ambulanta, kot tudi prostor za živali. Na posebnih lokacijah lahko mačke in psi hodijo, se učijo novih veščin, se učijo ekip in se zabavajo.
"Sedem 4: učenci" je resnično dolgo pričakovani dogodek v življenju vsakega oboževalca te igre. Videz mačk in psov je otežil življenje Simov, a je bilo veliko bolj zanimivo. Zato je treba ta dodatek nastaviti za vse. Tudi če ne zaženete hišnega ljubljenčka, lahko najdete veliko zanimivega in novega.

Sorodne publikacije