Darksiders 2: Pregled igre, mimo, sistemske zahteve

Vigil igre, nadaljevanje zgodbe o štirih konjeniki apokalipse, so izšle avgusta 2012. Razvijalci so ustvarili posebno vesolje, ki se razlikuje od religiozne dogme, spreminjanje napovedi o koncu sveta v veličastno fantazijsko sago. Pregled Darksiders 2 bo potekal v skladu s členom.

Plot in igranje

Dogodki se vrtijo okoli večnega boja svetlobe in drobnega, ki je prejel nepričakovano spremembo v Darksiderjih. Tretje kraljestvo (človeški svet) je bilo uničeno in postalo bojišče angelov in demonov. Krivda za hudiča je padla na jahača z imenom Vojna, protagonist prvega dela, na koncu katerega se je izkazalo, da je junak postal pionir grobega sveta in poslal, da opravi umazano delo, da očisti svoje ime. Utemeljite brata in odpravite posledice pošiljanja smrti Darksiderjem 2. Igra s pogledom od tretje osebe je postala bolj dinamična, dodala je možnost ekstremnega parkourja (tek na stenah z gredami, verigami in predelnimi stenami), izdelala sistem borbe (vznemirljiva vožnja v sedlu in spretnost) junak) in animacije interakcije s predmeti (vrata, skrinje in kipi). Igralec mora priti do vira duše, da oživi človeštvo. Vzporedno s tem je bila zgodovina nastanka štirih kolesarjev, nefilij, ki ni bil izdelan kot svoje kraljestvo, žrtvovana zaradi ministrstva ravnotežja. Smrt je bitka s starim sovražnikom, ponovno rojstvo v obliki škode.

Raven ledene zavese

je uvod in način študijahkrati: daje igralcu možnost, da se navadi na upravljanje, mehaniko, dinamiko in vpelje v potek primera. Glavni junak gre starejšemu Gavranu, Odrešeniku skrivnosti, ki pozna pot do odrešenja. Starešine so izbrisane z glasovi Nefilimov, zaostrili v amuletu, ker se ne strinjajo, da odprejo prehod, ne da bi se znebili težkega bremena. Umor se spremeni v vojno, smrt zmaga, medaljon pa se vtisne v prsi junaka, po katerem se portal odpre

Zemeljska kovačnica

Prva lokacija, kjer pade jezen protagonist - svet, kjer živi skrivnost. Potrebno je priti do drevesa življenja, vendar pot ni lahka, ker je prehod zaprt z napako. Nadaljevati pregled Darksiders 2 je treba opozoriti, da razvijalci izdelani videz znakov in zgodb, ki jih lahko povem. Starešina Aidard govori o Kowalskih deželah, da so mu roke naredile trdnjave raja in temne trdnjave pekla, zdaj pa se ne spomnijo kamna na dotik. Elija, drugi prebivalec Trekknya, varuh kovačnice (skupaj s svojim bratom Valusom), iskalec prvega reda jahača "Plamen Gory". Če želite iti še dlje, potrebujemo delovno kovačijo in brez pretoka lave ne bo prišlo. Glavni junak gre skozi Prekleti gozd do železnega prelaza, kjer spozna mladega ustvarjalca Carna, ki se bori proti zlu. Po boju, kovač pomaga vdreti v bojler, kjer se aktivirajo številne ročice, se prebudi plamen Gira.
Pretok lave se vliva v kovačnico skozi vzhodni akvadukt, in deklica, ki se zahvaljuje Ženi, daje novo nalogo - solze Gory. Čakampotovanje skozi Tysnino Tino v Fjodor, nato pa v Salt Fort - svetišče, ki daje vodo ustvarjalcem. Proces prenašanja Darksiders 2 se zmanjša na borbe s šefi, skakanje čez ovire, iskanje obhodov in zank. Zagotovljena je oskrba z lavo in vodo, Elias in Valus obnavljata normalno delo, kovačija pa proizvaja ključ, ki lahko prebudi konstrukt, ki bo pomagal v boju proti škodi. Stvorenje pripoveduje o Warti, največjem konstruktu, ki je bil ustvarjen, vendar ne animiran: ni treh kamnov za dihanje življenja. Carn bo pomagal, toda samo dva kristala ostajata čista, ena je nagnjena k poškodbam, zato se velikan vrti proti Stvarniku. Na vhodu v Drevo Življenja bo prišlo do bitke, kjer bo zmagala smrt. Na račun življenjske dobe bo Aidard gradnji dal drugo priložnost. Velikan napade temne dragulje in se žrtvuje sam. Pot do drevesa je odprta. Če obstajajo nepopolni primeri na Kovalskem, vedno obstaja možnost, da se vrnete in se pogovorite z drugimi prebivalci. Tein Brother Ultein Black Hammer, prijatelj Darksiders, igra vlogo trenerja: poučuje nove tehnike, sparens, določa cilje za ubijanje bitja:
 • Gorvud (ki se nahaja v Crying Circle).
 • Ehidna (igralec jo bo našel v Psikameronu v Kraljevini mrtvih).
 • Vaher (nižje ravni zaliva).
 • Nekdanji kralj (Razkolina Leviathan v Kraljevini mrtvih).
 • Morya Girl-shaman, ki prodaja napitke in amulete, ki opravlja sekundarne naloge:
 • Shamansky Craft. Make Dull Talisman, če igralec dopolni Idyku Rosu, Kostya Podka inRezan kamen.
 • Iskra življenja. Prosili, da uniči rezultat neuspešnega eksperimenta, požarni dizajn z imenom Ghorn.
 • Kronike Stvarnika. Iskanje je na voljo v Darksiders 2: Deathinitive Edition. Prehod se nanaša na zbiranje strani kronike na različnih lokacijah, da bi prebivalce spomnil na to, kdo so in okrepiti njihovo verovanje vase.
 • Kraljevina mrtvih

  Nadaljevanje pregleda igre Darksiders 2 bi moralo ostati v naslednjem svetu. Kraljevina mrtvih je podobna Kovalskemu zemljišču z velikim številom glavnih in stranskih misij in lokacij. Smrt srečuje prodajalec Ostegotta, ki govori o pravi naravi drevesa življenja in ponuja blago za prodajo po standardnih cenah iger na srečo. Stvorenje napoveduje oživitev človeštva z uporabo Izvora Duš, vendar ga lahko dobite po občinstvu s pogumnim Gospodom. Kolesar vstopi v Večni Tron, ki lebdi v zraku, ki ga je vzel Leviathan, vendar svetovalec ne pusti gospoda, dokler junak ne pokaže vrednosti. Smrt osvoji zmagovalca Zlatega Arsenija in vstopi v kraljeve četrti.
  Gospod ne navaja le poti do izvira - zahteva vrnitev treh uporniških gospodov, ki so ob nastanku kuge zaklenjeni v oddelkih:
 • Pharicir (lokacija grobnice Pharicher).
 • Verser (Grobnica verze).
 • Vasilev (naseljen v Psikameronu).
 • Da bi Farishir najlažje premagal, Verser ne kaže agresije na jahača, zahteva samo eno iskanje, Vasilev pa ne samo udarce, ampak tudi Ehidno (na katero Teinov problem daje). Pred odhodom lahko motišSvetovalec za Darksiders 2 stranski nalogi Prehod se bo nadaljeval na mrtvih ravnicah v sodnikovem Soul labirintu, kjer se bo jahač srečal z drugim šefom. Na koncu potovanja je glavni junak srečal starega prijatelja - Odrešenika skrivnosti, ki je bil zgodaj ubit. Stari bo povedal o lokaciji dveh ključev iz vira, po katerem bo smrt prešla skozi drevo v nov svet.

  Izgubljeni svet

  Ime nosi angelska obljuba, ki jo je napadel kriv. Lokacija je krat manjša od prejšnje, saj prehod vseh Darksiderjevih 2 gostov ne bo vzel veliko časa. Takoj na vhodu, lik napadajo "razvajeni" angeli, kar je prikazano s pomočjo Nathaniela, kasneje pa pošlje ključu Archonu smrt. Arhanđel naroči, naj obnovimo Arafaelovo palico, da bo poškodovala škodo. Znak gre na uničeno Zemljo, kjer je spoznala skupino angelov Uriel, ki ne more pobegniti, ampak pomaga najti fragmente artefakta. Na poti se mora jahač boriti z Nosom, ki na daljavo spominja na krik Darksiderjev. Glavni junak je sestavil Rod in ga posredoval mogočnemu angelu, vendar se je izkazalo, da je Archon že dolgo naklonjen Faint. Ko je ključ in artefakt spet našel, se je odločil uničiti smrt. Po zmagi bledi kolesar zapusti nebeško zastavo in gre skozi drevo življenja v pekel.

  The Shadow Frontier

  Raziskava Darksiders 2 se nadaljuje v strašnih deželah krilatih demonov in rogovih demonov. Tu se smrt sreča z materjo Nefilimcev, Demoneta Lilith, ki poroča, da je ključ v Samaelu,samo on je dolgo izginil. Glede na dogodke prvega dela Darksiderjev je znano, da je demon v zaporu na uničenih deželah in da mu bo vojna pomagala pobegniti. Lilith pripoveduje o kronosferah, izkoristili bodo gosta, da pridejo v preteklost in se borijo z vladarjem pekla za ključ demona.

  Grobnica DLC argul

  Uradna vloga razkriva skrivnost prejšnjega vladarja Kraljevine mrtvih, ki jo je dal pogumen kralj. Dodatnih dveh ur igranja s številnimi stranskimi potmi, novim šefom in koristnim plenom. DLC je na voljo na PC, PS3 in PS4. V pregledu zgoraj omenjenih Darksiderjev 2 je bilo omenjeno, da je naloga odprave Kralja Odrešenika Wayna v Kowalskih deželah. Opozoriti je treba, da bo naloga na voljo po prehodu verige iskanja izgubljenega sveta.

  DLC Abyssal Forge

  Drugi dodatek, ki drevesu življenja dodaja nov svet - zemljo senca. Junak se bo srečal s Crazy Koval, ki je ustvaril konstrukt, v čast katerega se imenuje DLC - Ghost of Deep. Redni lastniki različic prejmejo aplikacijo kot ločen dodatek, v iskanju Deathinitive Edition, ki se odpre po preteku glavne zgodbe o mrtvih mestih.

  DLC Demon Lord Belial

  Obstaja priložnost, da se bojuje z drugim šefom in dobi edinstveno orožje. Smrt se sreča s preživelim v Apokalipsi moškega po imenu Myslyvets, ki je povedala o dogovoru z Belialom, v katerem so njegovo dušo ugrabili in preživeli izpustili zavetišča. Nagrada za zmago nad demonom je trident z edinstvenim "Midasovim" znanjem, ki izkrči zlato, ko je poškodovan.

  Nekaj ​​od Deathinitive Edition

  The prehod dodatnih kampanj Darksiders 2 brez namestite dodatke, ki jih omogočajo kljub sprostitvi Deathinitive Edition, ki je potekala novembra 2012. Nova različica preoblikovani osvetlitev, barve in videz znakov. Dodajanju novih predmetov in stranske gostje.

  Sistemske zahteve

  Skladnost - merilo, s katerim bo delovni program bo zabavno, vendar ne neprijetno. Zato se pred nakupom izdelka bi morala skrbeti za konfiguracijo PC:
 • je ustvaril projekt, v okviru operacijske sisteme Windows XP, Vista SP178 ali 10 (64bit).
 • Pravilno delo bo dvojedrni procesor s frekvenco 20 GHz z Intel ali podobno AMD.
 • RAM 4GB izpolnjujejo minimalne zmogljivosti 8 GB - maksimum.
 • grafična kartica z NVIDIA 9800 GT 512 MB in zgoraj (ali podoben AMD).
 • ​​
 • Igra bo na 13 GB trdi disk.
 • Za neposreden verzija 9.0 c.
 • razsodbo

  Zaključni pregled Darksiders 2: Deathinitive Edition, je treba opozoriti, pisane scene: vsak prehod iz enega sveta v drugega razkriva skrivnost Four Konjeniškem. Po bitki padel brat Avessalomom, Smrt je na robu prho, in starešina Crow pove, kako obrniti človeštvo. Kolesar skoči in žrtve Nefelimiv duša, oster prsih sam. Medtem, izbruhne vojna zadnji pečat, ki je preživela že prej (kot je opisano v Darksiders), uradno razglasi resnično Apocalypse. To vodi do vstajenja od obeh likov iz serije, oziroma, da se drug drugemu, da podapozabo (tega se ne zavedajo). Končni valj kaže preostale kolesarje, kot so meteorji padli na tla. Štirje kolesarji!

  Sorodne publikacije