Vau Napaka 132. Kaj je to in kako jo popraviti?

Spletna igra World of Warcraft v predstavitvi ni potrebna. Ona ve, tudi tiste, ki se ne igra. Ideja o Blizzard je izkazala za zelo uspešno, kar razvijalcem omogoča razvoj serije s številnimi dodatki. Zadnja v tem trenutku - "Legion". Nekateri igralci opazili nenavaden trend. Pri nadgradnji na ustrezne dodatke pojavi napaka s številko 132 na začetku igre. Zakaj WoW 132 do napake in kako to popraviti? To je tisto, kar danes bomo govorili.


Vzroki napak

So zelo veliko. V tem je problem odpravlja napake 132. razlogih za njenega nastanka spreminjala: težave z železom, "krivulje" vozniki, nenormalno neustrezna dodatek delovanje hladilnega sistema, izboljšano CPU multiplikator, poškodovane datoteke igrajo, pomanjkanje spomina. Zato je pomembno, da se ugotovi vzrok za napako 132 v WoW poteka.
Za večino del v videzu te napake krivulj krivi vozniki, neustrezno spreminjanje vmesnik v igri in izgubo vitalnega datotek stranko. To je mogoče popraviti, čeprav je potrebno veliko časa in živcev. Da se bo tak kompleks v WoW Error 132. Kako popraviti situacijo napisan spodaj. Razmislite najpogostejše vzroke za to napako in kako to popraviti.

Razlog №1. "Curves" voznikom

Najpogostejši razlogi - nepravilno nameščen sistem voznikov grafika. Ali nekaj namudryl proizvajalec v kodeksu voznika. Tudi podobne težave se lahko pojavijo zaradi uporabe testarazličica, ki še ni opravila nobenih testov. Jasno je, da so pri uporabi takih gonilnikov možni različni gonilniki. Načini za odpravo težave so naslednji.


Če uporabljate najnovejšo različico gonilnika, jo poskusite odstraniti in namestiti staro dokazano. Če je samo "ukrivljena", bi morala znova namestiti preneseni paket. Če je do nesreče prišlo zaradi napake proizvajalca, ki se ponovi v kodi gonilnika, bomo morali počakati na uradni popravek za to različico. Tukaj ne boste naredili ničesar.

Razlog številka 2. Moduli vmesnika

Vmesnik za WoW je ogromen. Napaka 132 se lahko pojavi zaradi njihove napake. Na primer, po posodobitvi odjemalca ostane različica popolnoma enaka. Posledično pridejo v konflikt s posodobljenimi datotekami. In tako je prišlo do napake. Na splošno uporaba modsov ni priporočljiva, saj vsebujejo veliko lukenj, ki lahko povzročijo nepopravljivo škodo odjemalcu igre. Kako popraviti situacijo?
Iz mape Interface morate odstraniti vse modove. Če jih imate preveč in ste leni izbrati tiste, ki jih potrebujete, lahko v celoti izbrišete celotno mapo. Kakorkoli že, naslednjič, ko boste začeli igro, se bo nadaljevala. Toda brez levičarskih mod. Za natančnost morate tudi izbrisati mapo »Predpomnilnik«. Verjemite mi, to bo bolje. V WoW Pandarii je napaka 132 najpogosteje posledica sprememb. Torej bi ta način pomagal. Če ni sprememb - preberite.

Vzrok številka 3. Pomanjkanje potrebnih datotek

V WoW-ju se zgodi, da se napaka 132 pojavi zaradi izgubeNekaterim pomembnim datotekam odjemalcev pripada vmesnik za igro. To se lahko zgodi iz različnih razlogov. Nekatere datoteke bi lahko na primer uničil preveč nestrpen protivirusni program. Ali ste ročno izbrisali datoteko in nanj niste posvečali pozornosti. V vsakem primeru se informacije izgubijo in nekaj je treba storiti. Algoritem za reševanje tega problema je dokaj preprost.
Ročno iskanje izbrisanih datotek - pomanjkljivost na desni. Za to ne bo nobenega razloga. Obstaja samo en izhod - odstranite stranko in jo znova prenesite. Bodite previdni pri predvajanju na strežniku tretje osebe. Prenesite odjemalca, ki ga priporoča skrbnik strežnika. Z ostalimi lahko pride do resnih težav. Torej ne gredo vse v vrsti.

Odpravljanje težav strojne opreme računalnika

Da bi preprečili, da bi se ta igra pojavila v igri, bo koristno tudi očistiti hladilni sistem grafične kartice in procesorja. Prav tako ni odveč preverjati delovanja plošč RAM. Prav tako ne sme biti v nasprotju, če imate dve palici različnih proizvajalcev. Seveda, če imate zelo staro grafično kartico, jo je bolje zamenjati. Ker ne kuhaš iz takšne kaše. To ni to, še ena napaka.
Na splošno je treba stanje komponent računalnika redno spremljati in ne zagrabiti njihovih glav točno takrat, ko se pojavijo napake. Kljub temu je PC tehnika. In potrebuje ustrezno nego.

Zaključek

Zdaj vemo, kje se lahko pojavi napaka WoW 132. Poznamo načine za njegovo odpravo. V večini primerov vse zgoraj navedene metode delujejo. Če vas neso pripomogli k nečemu, kar je narobe z komponentami računalnika. V tem primeru boste morali poiskati dodatne informacije. Ampak ne panike vnaprej. Najprej poskusite manj radikalne načine.

Sorodne publikacije