Zaslužek na captcha: pregledih

Internet je postal sestavni del sodobne osebe. Z njim ljudje komunicirajo, se učijo, počivajo, razvijajo, igrajo in celo delajo. Vedno več uporabnikov vedno bolj razmišlja o tem, da bi denar na spletu. Obstaja veliko scenarijev za razvoj dogodkov. Glavna stvar je, da lahko na internetu resnično dobite dohodek. Danes nas bo zanimal zaslužek na captcha. Kaj je to? Kje delati? Koliko lahko dobite na ta način? Odgovore na vsa ta vprašanja je treba najti še naprej. Delate s captcha, da bi zaslužili denar? Ali pa je to še en lohotron, ki goji uporabnike?

Opis

Kaj je zaslužek captcha? To se imenuje postopek vnosa besedila iz captcha, za katerega se štejejo sredstva. Pravzaprav bo uporabnik v ponovnem izpisu posebej izdelane škatle simbolov, ki se nahaja v majhnem oknu. Izkrivljeni so tako, da jih robot ne more prepoznati. Ampak tukaj je podobna naloga za osebo.


Običajno se captcha uporablja za zaščito spletnih mest pred roboti. Zato je treba pri množični distribuciji podatkov in več registracijah naročiti samodejno vnašanje besedila s slike.

Proces dela

Zaslužek za uvedbo captcha ni tako težak, kot se zdi. Bistvo je, da lahko zaslužek na podoben način doseže celo šolar. Glavna stvar je, da lahko tiskate na računalnik in berete. Na splošno je proces pridobivanja denarja na kapitanu omejen na registracijo specializiranih storitev. Po tem se mora uporabnik prijaviti v svoj profil, začeti z delomračunu in počakajte. Na zaslonu se prikaže captcha z besedilom (5 do 20 znakov). Uporabnik mora ponovno natisniti besedilo v namenskem oknu in nato potrditi svoja dejanja.

Takoj ko se izvede pravilnost vnosa, uporabnik vstopi v račun. To je vse. Nič resnega, nerazumljivega ali posebnega.

Lokhotron ali resničnost

Nekateri ljudje se sprašujejo, ali je v captcha res kakšen zaslužek. Navsezadnje je omrežje popolnoma prevarano. Na primer, prosto delovno mesto, kot je "PC Operater". Ponuja ponatis rokopisnega besedila na računalniku. Večina takšnih ponudb je goljufanje. Na srečo, ne morete reči o captcha. Tovrstni zaslužek je resničen, vendar za napredne uporabnike ni posebej povpraševanje. In za to obstajajo razlogi. Pogovorimo se o njih kasneje.

Stroški dela

Zaslužek na internetu na kapitanu je začetna faza dela v omrežju. In, praviloma, izkušeni uporabniki zavrnejo takšno ponaredek. Odličen je za šolarje, vendar ne več. Dejstvo je, da plačilo za specializirane storitve (izmenjave captcha) dopušča veliko želje. In tako veliko denarja ni mogoče pridobiti na preiskovani način. Razen v redkih primerih. V povprečju zaslužek na kapitanu prinaša od 1 do 5 centov ali 3-5 centov za eno vneseno besedilo. Dražje slike se dogajajo, vendar zelo redko. In ne bi smeli računati nanje.

Koliko lahko dobite

Ocene o zaslužku na captcha ostanejodrugačen. Med njimi so pogosto našli stališča, ki obtožujejo izmenjavo captcha v goljufijah. Da, takšna mesta res obstajajo. Zato je bolje delati na preverjenih storitvah. Pozneje se bomo seznanili z njimi. Če želite začeti z nekaj besedami o tem, koliko lahko dobite na borzah captcha. Smo že povedali, koliko je eno besedilo s slike. Iz tega sledi, da je na dan mogoče dobiti do 500 rubljev. Večina povratnih informacij uporabnikov poudarja, da v mesecu prihodki iz enega staleža captcha ni več kot 1-2 tisoč rubljev. Če imate srečo - 3-4. Toda ne bo "zlatih gora". Obljuba nekaterih storitev za sorazmerno velik dobiček je prevara. Čeprav lahko nekateri izkušeni uporabniki interneta prejmejo od 250 do 500 rubljev na dan. Toda to je velika redkost.

Kaj je potrebno za uspešno delo?

Zaslužek za uvedbo captcha je nekaj, kar šolarjem in novozaposlenim spletnim trgovcem pomaga zaslužiti. Toda kakšne spretnosti in sposobnosti morajo imeti, da bi uspeli ustvariti kariero v izbrani smeri? Potrebno je samo brati in pisati, zaželeno je biti pozorno in se naučiti tehnike hitrega tipkanja na tipkovnici. Ni drugih skrivnosti zaslužka na preiskovani način. Če želite dobiti dober dobiček iz captcha, lahko poberete preverjene izmenjave. Te storitve ponujajo veliko dela, kar pomeni, da bo dovolj denarja.

PREGLED IN UMERJANJE ZADRŽEVANJA

Zaslužek na captcha brez prilog res obstaja. In to ni lohotron. Ampak veliko denarja na ta načinda ne bo uspelo. Le v izjemnih primerih je to mogoče. Kakšne težave se lahko pojavijo pri uporabnikih na izmenjavah kapitalskih stroškov? Glavni problem je preverjanje natipkanega besedila. To naredijo ljudje-moderatorji. Včasih se uporabniki pritožujejo, da so pravilno vnesli captcha, vendar uredniki "manjkajo" ustreznemu besedilu. In ne navajajo denarja za njih. Poleg tega večina izmenjav omogoča določeno količino napak v besedilu - tako za plačilo captcha kot za delo na borzi kot celoti. Če se pogosto zmotite, lahko profil blokirate. Ali v času ali za vedno. Ta pojav povzroča veliko težav.

Idealno bi bilo, da se captcha izvede v nekaj urah. Pogosto morate počakati nekaj minut. Če se uporabnik ne strinja z odločitvijo moderatorja, jo lahko poskusite izpodbijati. Na nekaterih borzah obstajajo posebni gumbi za uresničevanje načrta v življenju.

Kje delati?

Kje lahko zaslužite na captcha? Za to obstajajo specializirane storitve. Ponujajo delo samo s pomočjo captcha. Druge naloge borze niso predvidene. Tukaj je seznam najbolj priljubljenih storitev za tihotapljenje s pomočjo captcha:
 • RuCaptcha;
 • Antigate;
 • Kolotibablo;
 • Megatypers;
 • Socialink.
 • V nadaljevanju bomo na kratko govorili o vsaki od teh storitev. Kateri od njih lahko resnično dela? In kje naj se odpovem ponarejanju?

  Socialink in delo

  Socialink je spletna izmenjava plač. Ponuja vrsto različnih plačanih delovnih mest. Tukaj so prisotni tudi zaslužki na captcha.Ampak razen njega, lahko najdete veliko nalog za delo v socialnih omrežjih. Vnesite na primer »Ustvari LIKE« ali »Dodaj prijatelju«. Plačuje storitve v dolarjih. Denar je prikazan na denarni denarnici WebMoney. Najnižji znesek za umik je samo 1 $. Toda vprašanje, ali je vpisan v CAPTCHA, je problematičen. Opraviti morate druge plačane naloge.

  AntiGante - značilnosti storitve

  Antigate.com - stara in časovno preverjena gospodinjska storitev. Omogoča vam delo in denar za vnos besedila iz slik. Odličen zaslužek na captcha brez prilog. Plačuje za storitve. Za vsakih tisoč uporabnikov captcha je plačan $ 07. Zato zaslužek na tej storitvi ne bo deloval. Navsezadnje bo uporabnik moral uvesti maso captcha, ki bo utelešila načrt v življenju. Eno uro lahko zaslužite do 2 $. Konec koncev, za eno captcha storitev obljublja 1 cent. V 60 minutah lahko uporabnik razkrije do 300-400 slik in jih natisne. Tu je veliko dela, skoraj vedno je.

  Kolotibablo in prijetno presenečenje. Borza ponuja plačilo v dolarjih in centih. Najmanjši znesek za izplačilo je 1 $. Omogoča vam prikaz denarja za "Webmoney". Posebnost spletnega mesta "Kolotibablo" je sistem ocenjevanja. Višja kot je, cenejši je captcha. Zato lahko uporabnik pri tej storitvi dejansko gradi kariero v daljšem časovnem obdobju. Again, 20-30.000 rubljev tukaj je nemogoče zaslužiti.

  MegaTypers - Opis storitve

  MegaTypers - To še eno zalogo Captcha. Kot vse zgoraj navedene storitve se ta portal plačujedolarjev Nekateri ljudje to borzo imenujejo za najboljšo storitev za zaslužek. Nekateri uporabniki menijo, da prejemajo od Megatypers $ 250 na mesec in več. Torej, lahko poskusite zaslužiti denar na captcha tukaj. V vsakem primeru se predlagana izmenjava dejansko plača in ni lohotron.

  RuCaptcha - ko so potrebne rublje

  Zaslužek na kapitanu v rubljih ni običajen. Ampak, če ne želite delati z dolarji, se lahko registrirate na spletnem mestu RuCaptcha. To je storitev, ki zbira denar v rubljih. Za pridobivanje denarja na borzi je veliko ciljev. Lahko začnete z delom skoraj takoj po registraciji. "Rukapcha" ponuja umik denarja ne samo na "Webmany", ampak tudi na "Kiwi". Pomembno: RuCaptcha vam omogoča, da denar, ki ste ga prejeli iz sistema, oddate na različne načine. Na primer s ponovnim polnjenjem stanja mobilnega telefona. "Yandex. Denar" je na voljo za umik denarja, zasluženega samo za državljane Ruske federacije.

  Težave z delom

  Preučevali smo zaslužek na captcha z odbitkom na "Kiwi" in ne samo. Pregledi uporabnikov te metode ponarejanja ostajajo različni. In med njimi pogosto vidite "pasti" preiskovane metode dobička. Mnogi se na primer pritožujejo ne samo zaradi nizkih plač, ampak tudi zaradi pomanjkanja naročil. Captcha na eni ali drugi storitvi se lahko konča. Nova naročila se pojavijo v intervalu od 1 minute do več ur. In v takem primeru je treba biti pripravljen. Nekateri iščejo plačo za uvedbo captcha na stroju. Trenutno ni na voljo nobenih storitev za izvedbo načrtani življenja. Uporabnik lahko "napolni roko" na svoje in sčasoma vnese besedilo s slik na napravi. Toda za captcha ni botov.

  Več izmenjav je dober način

  Želite dobiti dovolj denarja za captcha? Potem je bolje uporabiti več izmenjav podobnih zaslužkov naenkrat. To je dober način, da kadarkoli zagotovite svoje delo.
  Yuzeri poudarja, da se pri delu na več izmenjavah veliko časa porabi za captcha. In uporabnik se bo raztrgal med različnimi plačnimi storitvami. To lahko privede do izgube denarja. Kljub temu, če preklopite iz ene izmenjevalne kapljice na drugo, ko je naročilo končano, lahko vedno delate. In še naprej se učite. Zaslužek na captchasih je dolgotrajen in hkrati preprost pouk. Primerna je za ponarejanje, vendar za stalno visoke dohodke ta metoda ni primerna.

  Sorodne publikacije