Najboljši merilniki hitrosti za "GTA: SA"

Skoraj vsaka oseba na svetu je imela nekaznovanost za gangsterje poznega 20. stoletja: hladni avtomobili, lepa dekleta, neskončni denar in še veliko več. Nekateri so jo utelešali v življenju, drugi pa so ta model obstoja prenesli na prostore računalniških iger. Tako se je pojavila kultna igra GTA: SA, ki nam je povedala o življenju preprostega človeka s področja, ki se je povzpel na vrh slave. Ta članek bo razpravljal o tem, kako nastaviti merilnik hitrosti na "GTA: SA". V GTA, veliko strojev, se celo pojavljajo v imenu serije iger, zato je mod na merilniku hitrosti obvezen


Moda na GTA: SA

Kot vsi vemo, je igra ustvarjena za določeno časovno obdobje, ki ga določi založnik. Umetniki, scenaristi, programerji se morajo zavezati pravočasno in ustvariti točno to, kar si založnik želi. Togi okvir, kot se pogosto dogaja, omejuje projekt z vseh strani. Veliko iger je šlo skozi to prakso. Kaj je vreden Stalker, ki zmanjšuje skoraj polovico vse vsebine. Toda nasprotno, neuradni dodatki - moda. Ustvarjajo jih igralniške skupnosti, tako da lahko uživate v prehodnem procesu veliko dlje. Kakšen je rezultat? Ljudje so vedno bolj vabljeni, zato se število modov iz leta v leto povečuje. Tukaj je značilno darilo od razvijalcev - priložnost za dopolnitev.
Priljubljene spremembe GTA: SA:
 • Ruski glas. Vedno ni bilo dovolj, saj se vsi spominjamo tistih groznih podnapisov, vredno pa je "Carbon Fiber".
 • 3D zemljevid.Običajen zemljevid je bil precej slab in precej neprivlačen. Ta mod nadomešča kartico HD.
 • "Nova zimska moda". Ime pravi za sebe, ničesar ne dodaj. Vzdušje je zagotovljeno.
 • Merilnik hitrosti za "GTA: SA". Ta postavka je bila dovolj slaba za mnoge igralce, zato so to storili sami. Naslednji del članka bo obravnavan izključno na merilniku hitrosti.
 • Izbira kože v2.1. Omogoča vam, da spremenite obleko protagonista prav v procesu igre. • "GTA: SA" - moduli za motor in merilnik hitrosti

  Mnogi od nas so slišali za kavo mod za GTA. Verjame se samo, da je mod, saj so razvijalci v zadnjem trenutku zavrnili seks v igri. Mod samo spremeni več spremenljivk v igri, nato pa lahko ta proces ponovno opazujete in včasih celo upravljate. Merilniki hitrosti za "GTA: SA" so veliko večji. Skupnost je ustvarila okoli dvesto variant, vendar so spodaj naštete samo najbolj vredne. Najboljši merilniki hitrosti za "GTA: SA" z avtomatsko montažo:
 • merilnik hitrosti CAD3. Uporabniku zagotavlja pregleden merilnik hitrosti.
 • Merilnik hitrosti 415 v. Ko je avto poškodovan, se tudi merilnik hitrosti zlomi.
 • Merilnik hitrosti Potreba po hitrosti podzemne železnice 2.
 • Novi merilnik hitrosti. Združuje merilnik hitrosti in zemljevid.
 • Vsaka sprememba je dovolj lahka in ne ustvarja dodatnih odhodov v igri. Ne pozabite, da jih ne smete prenašati s sumljivih spletnih mest ali neznancev prek izmenjevalnika datotek. Samo na uradnih območjih GTA: SA.

  V zaključku

  Če vam zgornji primeri niso bili všeč, potem ste zEnostavno ustvarite svoje. Merilniki hitrosti za "GTA: SA" so zelo preprosti: ustvariti morate samo sliko za napravo. V vsakem od zgoraj navedenih modsov so izvorne datoteke, v njih lahko najdete sliko in nato uredite način, ki vam najbolj ustreza. Poleg tega se lahko uporabi tudi standardna barva.

  Sorodne publikacije