Batman Arkham City: Pregled igre, mimo, sistemske zahteve

Pregled Batman Arkham Cityja bo zanimiv ne samo za ljubitelje te franšize, ampak tudi za tiste ljudi, ki iščejo kakovostne igre o superjunakovih. Ta projekt je drugi del, od katerega se je pričakovalo veliko. Ali so upi uporabnikov upravičeni, lahko izveste iz tega članka.

Pretirana pričakovanja

Prvi del celotne linije je bil projekt Batman Arkham Asylum, iz katerega nihče ni pričakoval ničesar. Igra je bila tako močna, da so nekatere njene profilne izdaje prepoznale mojstrovino leta. Imela je popolno mehaniko, zanimive zamisli in, kar je najpomembnejše - zaplet, ki drži do zadnje minute. To je podkupila občinstvo. Ko so razvijalci Rocksteady napovedali izdajo nadaljevanja, so mnogi začeli skrbno spremljati projekt. Ustvarjalci so obljubili veliko novega, da bo nadaljevanje včasih boljše od prvega dela, vendar verjame v malo ljudi. Vse zato, ker se je prvi del štel za idealen, vendar je le redko skočil nad njegovo glavo, ki uspe v igralniški industriji.


Igralni svet

V pregledu Batman Arkham City lahko pogumno objavite od prvih vrstic, da je igra vredna presenečenja. Razvijalci uspelo ne le skočiti nad glavo, ampak tudi za vstop v zgodovino industrije, saj je že drugi projekt za oceno 10/10. V vsakem pogledu je vidno kvalitativno, vestno delo. Svet iger ni bil izjema. Na ozadju trenutnih podaljškov Batman Arkham Knight, ločen rezervat v Gothamu morda ne izgleda tako impresivno. Podobna zamisel se bo takoj spremenilaprvo potovanje po svetu, ki so ga razvili razvijalci. Zemljevid je ogromen in na njem so občasni dogodki. Svet je živ, čutil se je na vsakem koraku. Te tolpe nysporyat na ulicah, nato policija je bil ujet, potem antagonisti se pokažejo. Načrtovana zasnova lokacij ni idealna. Lepo je načrtovati od ene hiše do druge z uporabo kljuke. Hkrati pa je pri igri rezervirano tudi istoimensko ozračje, za mnoge igralce pa igra pomembno vlogo.


Širši v vseh pogledih

Po izdaji katere koli prve igre v seriji od razvijalcev, navijači zahtevajo le eno - ne pretrgajte starega dobrega mehanika z novimi idejami. V pregledu Batman Arkham City je treba opozoriti, da je to eden redkih primerov, ko se delo na tem področju opravi na najvišji ravni. To ne velja samo za svetovni zemljevid, ki je standard v nadaljevanju katerega koli peskovnika postane širši. To pomeni igranje, ki je postala res bogatejša, število znakov in ugank. Igralec bo s svojimi sklopkami rešil različne skrivnosti. To bo pomagalo prestreči radijske frekvence, posebno vizijo, sposobnost simulacije situacije in tako naprej. Uporabnik v vlogi Batmana se bo srečal z velikim številom stripovskih antagonistov. Joker, Bicolor, Penguin, Harley Quinn - vse to je samo vrh seznama. Skrivnost ponuja tudi bolj raznolik način, da pridete do njegovih zbirateljskih predmetov z vprašajem. Ta širina v vseh smislih povzroča brezno v svetu Arkham City za več deset ur.

Vojaška mehanika

V pregledu Batman Arkham City je preprosto nemogoče, da ne omenjamo mehanike bitk, ki se tukaj izvajajo popolnoma, ampak v svojem edinstvenem slogu. Bitke so v bistvu le pri izbiri sovražnika in udarci s pritiskom na levi gumb miške. Šele zdaj v tem času se na zaslonu odvija prava predstava, ki prikazuje glavnega lika. Napadi se izvajajo tako raznovrstno kot je mogoče, zlasti v trenutkih protinapadov. Bruce Wayne graciozno prestreže močne napade v različnih delih telesa razbojnikov. Pozornost je bila posvečena končnim udarcem, kjer se hrbtenica ali koleno zlomita v brado zločinca, in vse to v počasnem streljanju. Nekateri ljudje se lahko zdi, da je bojni sistem dokončna prikrajšanost, saj se ga je lahko boriti, vendar ni tako preprosto vnašati velikih kombinacij. Igra spodbuja izkušnje samo tistih, ki kažejo raznolikost bitke.
Drugi elementi igranja
Če primerjate Batman Arkham City in prihodnje nadaljevanje Batman Arkham Origins, potem bo velika razlika. Drugi del je prinesel veliko novosti, nadaljevanje pa je naredil še en studio, ki je v veliki meri propadel. Sikvel je podaril nepozaben arzenal losjonov, ki se odpira skupaj s črpanjem protagonista. Prav tako je tu prisoten, in očala izkušenj so pripisana za izpopolnjeno vodenje bitk z največjim številom množiteljev. Najpogosteje bo igralec uporabljal potovalni kavelj in poseben bumerang.
Med drugimi pripomočki je mogoče pripisatipištolo-električni stresalnik, dama z dimom za pobeg iz bojišča, bombe-velcro in še več. Zahvaljujoč takemu arzenalu lahko igralec eksperimentira v vsaki bitki. V velikih zgradbah lahko skozi misije greste v mirnem načinu in uničite sovražnike, ne da bi pritegnili pozornost. Igranje je tako raznoliko, da bo uporabnik po drugem in tretjem prehodu našel nekaj novega.

Sestavni del

V pregledu igre Batman Arkham City se je nemogoče izogniti ploskvi, ki pojasnjuje, zakaj je glavni lik padel v rezervo. Vse se je začelo z dejstvom, da je Hugo Strange uspelo prepričati oblasti, da je treba začeti program "Protokol 10". Njegovo bistvo je bilo ločevanje celotnega okrožja Gotham z veliko steno z varnostno mejo. Znotraj tega ozemlja bo prevladalo brezpravje, saj bodo Batmanovi glavni nasprotniki zbrani tam. Hugo Strange je tudi poskrbel, da je to območje poslal milijarderja Brucea Wayna, ki naj bi umrl na vhodu. Samo on ni upošteval dejstva, da je bil fizično pripravljen in se skril pod masko superheroja. Ko je Batman uspel pobegniti iz prvih težav, se je obrnil na Alfreda, ki je poslal zahtevano obleko. Po tem poteka velika preiskava dogodkov. Heroi morajo odkriti vse skrivnosti rezervacije in razloge za njeno ustanovitev.

Drugi znak

Batman Arkham City Squad jasno izstopa v ozadju Batman Arkham Origins, čeprav je to drugi razpoložljivi lik za igro. Zgodba bo uporabnikom ponudila več možnostiKo poskušate igrati mačke. Celotna igra se zelo spremeni, kar je vidno celo v enem bitnem sistemu. Ona se premika hitreje in naredi udarce bolj gladke, čeprav Batman s silo izgubi. V arzenalu ženske mačke imajo svoje pripomočke po vrsti biča. Uporabite ga v bitki je en užitek. Uvedba takega značaja je zanimiva rešitev. Ta junakinja ima svoj pogled na stvari, motivacijo za delovanje in lastnostne lastnosti. S tem, razvijalci nimajo težav. Vsak antagonist je tudi drugačen v izvirnosti. Njihovi cilji in želje so zelo različni. Na koncu zabave bo igralec lahko zgradil hierarhijo zločincev in ugotovil, kdo sedi na vrhu kriminalnega sveta. Podoben uporabnik se nikoli ne bo srečal v Batman Arkham Origins.

Grafike in sekundarne naloge

Grafika Batman Arkham Cityja se lahko zdi nekoliko zastarela za zahtevne igralce, vendar je v času leta 2011 izgledala precej dostojno. Tudi zdaj, pri maksimalnih nastavitvah, slika še naprej ustreza očesu zaradi idealne zasnove odprtega sveta, kot je že omenjeno zgoraj. Mračni toni poudarjajo razmere v rezervatu, kjer niso imeli niti časa za evakuacijo navadnih državljanov in policistov. Razvijalci so lahko naredili ogromno območje na svoj način edinstveno z delitvijo na več območij. Če ne iščete vsake podrobnosti z iskanjem napak, potem grafika ne sme biti razočarana. Z dodatnimi nalogami je situacija podobna. Obstaja več različnih vrst, od reševanja sestavljanke Minerja, do reševanja ujetnikov od VictoraSmash Če jih želite prenesti pred osrednjo zgodbo, lahko v nekaj urah postane preveč dolgočasna. Če se izmenjujete z glavnimi misijami, bo ta koktajl prinesel veliko užitka.

Dodatki

V Batman Arkham Cityju pregled vseh DLC-jev ni preprost. Veliko jih je bilo namenjenih dodajanju še enega kostuma, ki vpliva le na videz in kartice v načinu "Test". Nočni sveženj in dodatek Robin Bundle sta namenjena dvema herojema z istim imenom. Uporabljajo se lahko v zgoraj omenjenem načinu igre. V seznamu DLC Batman Arkham City je treba posebej navesti dodatno zgodbo za žensko Kisk. Dodatek je bil imenovan v čast te junakinje, čeprav je dodal tudi alternativne podobe. Najnovejša zanimiva vsebina iz te kategorije se lahko šteje za novo pustolovščino "Revenge Harley Quinn". Nori pomočnik Joker se odloči za neposreden spopad z Batmanom. Aplikacija deluje ločeno od glavne kampanje, zato jo lahko obravnavamo kot mini igro. Spoznala bo nekdanjo medicinsko sestro v bolnišnici Arkham in razumela tudi njene občutke do Jokerja. Vsebina je dobila preglede odobritve, zato morajo ljubitelji serije sodelovati pri dodatkih.

Sistemske zahteve in rezultati

Sistemske zahteve Batman Arkham Cityja so dovolj minimalne in celo računalniki pred šestimi leti se bodo spopadli z lansiranjem. Dovolj je imeti operacijski sistem z operacijskim sistemom Windows XP z najnovejšimi posodobitvami, 2 GB RAM-a in grafično kartico NVIDIA 8800 ali drugoenakovredna. Procesor je primeren za katerikoli dvojedrni procesor s 24 urno hitrostjo. Za najbolj udobno igro morate imeti Windows 7. Operativni pomnilnik je priporočljiv dvakrat več in grafična kartica GeForce GTX 460. Hitrost procesorja ostane nespremenjena. Če povzamete pregled, lahko z gotovostjo rečete, da so uporabniki dobili popolno nadaljevanje. Tudi ljudje, ki so daleč od stripov, lahko čutijo vzdušje temačnega sveta, v katerem se Batman bori proti kriminalu. Razvijalci delal vsak element igranja, prinesel na novo raven oblikovanja, in dodal snop zanimivih znakov. Rezultat je bila mojstrovina, ki jo številni ljudje spominjajo tudi po skoraj sedmih letih.

Sorodne publikacije